Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-05-03@04:22:02 GMT

تعیین شرایط داوطلبان انتخابات مجلس

تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۲۲۶۷۳۲

صراط:

اصغر سلیمی نماینده مردم سمیرم و سخنگوی کمیسیون امور شوراهای مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با فارس، به ارائه گزارشی از جلسه امروز کمیسیون متبوعش پرداخت و اظهار داشت: ادامه بررسی جزئیات طرح جامع انتخابات در این جلسه در دستورکار بود و برخی از مواد این طرح به تصویب اعضا رسید که طبق ماده ۱۲ طرح مذکور، شرایط افرادی که می‌خواهند برای انتخابات مجلس شورای اسلامی کاندیدا شوند مشخص شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: افرادی که در حوزه کشوری مسئولیت دارند، مانند رئیس‌جمهور و معاونانش، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام و معاونانش، رؤسای دفاتر سه قوه، مشاوران رئیس‌جمهور و وزرا، مشاور رئیس قوه قضائیه و دادستان کل کشور برای ثبت‌نام در انتخابات مجلس باید ۶ ماه قبل از سمت خود استعفا دهند.

سلیمی تصریح کرد: افرادی که در سطح کلان هستند مانند شهرداران و رؤسای شوراهای اسلامی شهر هم برای ثبت‌نام در انتخابات مجلس در هر حوزه انتخابیه‌ای، باید ۶ ماه قبل از انتخابات استعفا دهند، البته در پیش‌نویس این طرح آمده بود که این افراد ۴ ماه قبل از انتخابات استعفا دهند، اما در کمیسیون شوراها موضوع استعفای افراد، ۶ ماه قبل از ثبت‌نام، تصویب شد.

سخنگوی کمیسیون امور شوراهای مجلس خاطرنشان کرد: طبق مصوبه کمیسیون، اشخاصی هم از داوطلب شدن در حوزه استان قلمروی مأموریت خود محروم می‌شوند، مگر آن‌که ۶ ماه قبل از ثبت‌نام استعفا دهند، این افراد را معاونان و مشاوران شهرداران، استانداران، مدیران مراکز صداوسیما، رؤسای اتاق بازرگانی و اتاق اصناف، فرمانداران و مدیران کل ادارات استان‌ها و معاونان تشکیل می‌دهند.

نماینده سمیرم در مجلس تأکید کرد: طبق این ماده، اشخاصی هم از داوطلب شدن در حوزه‌های انتخابیه قلمروی خود محروم هستند مگر آن‌که ۶ ماه قبل از ثبت‌نام استعفا دهند، این افراد را ائمه جمعه دائمی و موقت، قضات شاغل به امر قضا، رؤسای دادگستری استان‌ها، مدیران کل و سرپرستان دفاتر کل و استانداری، معاونان و مدیران کل سازمان‌های دولتی و وابسته به دولت در استان و شهرستان، سرپرستان سازمان تبلیغات اسلامی در مرکز شهرستان، اعضای شورای اسلامی روستا و تمامی مقامات دارای عناوین مذکور در بندهای الف‌، ب و ج مشمول این ماده هستند.

سخنگوی کمیسیون امور شوراهای مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: طبق این ماده، تشخیص هم‌طرازی با سازمان امور اداری و استخدامی کشور است.

منبع: صراط نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۲۶۷۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش مشارکت مردم در حکمرانی و مردمی‌سازی جهش تولید اولویت است

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«علی خزایی» از حوزه انتخابیه ورامین، پیشوا و قرچک به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

* در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می‌کنید؟

این دوره انتخابات تفاوت‌های اساسی با سایر دوره‌ها داشت، در بین لیست‌های اصولگرایی، اقبال اغلب مردم کمتر به سوی لیست کامل بود و گزینشی افراد را انتخاب کردند و طبقه اصلاحات متوسط هم تمایل بسیار کمی به رأی دادن داشتند.

کلیت مجلس همانند دوره فعلی اصولگرا هستند، حدود ۵۰ نفر مستقل ،۴۰ نفر از لیست‌های مرتبط با کارگزاران، اعتدال و توسعه، اعتماد ملی و ندای ایرانیان به مجلس راه یافتند.

بانوان بیش از ۱۰ نفر هستند و احتمال افزایش آن در میان‌دوره‌ای ای هست، در کل آرایش جدیدی در مجلس دوازدهم حکم فرما است و نگاه مردم به تغییر و تحول است، زیرا ۱۴۷ نماینده فعلی دیگر در مجلس آتی حضور ندارند، نکته جالب این دوره راهیابی نماینده دلیجان و محلات با بیش از پنج هزار رأی به بهارستان است.

* مهم‌ترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد، چیست؟

مسائل مربوط به افزایش مشارکت مردم در حکمرانی و مردمی سازی جهش تولید، حمایت از کشاورزی، توجه بیشتر به امور کارگران و فرهنگیان و ورزشکاران، تعیین تکلیف نیروهای شرکتی و قراردادی، توسعه معیشت، اشتغال، ازدواج، مسائل فرهنگی و هنر، و بهداشت و درمان از اولویت‌های ماست.‌

* اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

نظر به اولویت امور مردم، کمیسیون اقتصادی، علاقه خودم کمیسیون فرهنگی و یا آموزش است.‌

* مهمترین چالش استان خود را چه می‌دانید و برای حل آنچه راه‌کاری دارید؟

چالش‌های استان تهران بسیار زیاد هست، اهم آن بحث مسکن، حاشیه نشینی، آب، بهداشت و درمان، فرو نشست، حمل و نقل عمومی، امنیت، اشتغال، اتباع و موارد متعددی که در آینده مفصل به آن اشاره خواهم نمود.

کد خبر 6080399

دیگر خبرها

  • بیکاری جوانان از مهم‌ترین معضلات آبادان است
  • دور دوم انتخابات بسیار تعیین‌کننده است/ لزوم اصلاح ساختار بودجه
  • اصولگرایان در مجلس آینده یک فراکسیون تشکیل می‌دهند
  • افزایش مشارکت مردم در حکمرانی و مردمی‌سازی جهش تولید اولویت است
  • باید بعد از انتخابات «لیست‌بندی‌ها» را کنار گذاشت
  • آغاز تبلیغات نامزد‌های دور دوم انتخابات مجلس در استان تهران
  • آغاز تبلیغات داوطلبان دور دوم انتخابات مجلس از بامداد امروز
  • تبلیغات داوطلبان دور دوم انتخابات مجلس در گنبد آغاز شد
  • آغاز تبلیغات نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس در استان تهران
  • تعیین اعتبارات محرومیت‌زدایی استانی در لایحه بودجه ۱۴۰۳