Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-25@02:20:18 GMT

چه افرادی نباید لیپوساکشن کنند؟

تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۲۲۷۸۲۳

قبل از اقدام به عمل جراحی لیپوساکشن باید وجود چند بیماری خاص در فرد مورد نظر مورد بررسی قرار گیرد و یا در صورتی که به این بیماری ها مبتلا باشد، بیماری او تحت کنترل درآید.لیپوساکشن یک روش سنتی برای کاهش و حذف حجم زیادی از چربی های موضعی اضافی در نواحی مختلفی از بدن مانند ران، باسن، شکم و پهلو، بازو، زیر زانو، سینه، گونه ها، چانه و گردن و مچ پاهاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناطقان:  لیپوساکشن یا لیپوپلاستی یک روش جراحی زیبایی است که با از بین بردن رسوبات چربی اضافی و بهبود خطوط بدن منجر به تغییر شکل مناطق خاصی از بدن و افزایش رضایت فرد از تناسب اندام خود می شود. لیپوساکشن با استفاده از یک لوله کوچک از جنس استیل به نام کانول انجام می شود. کانولا به یک پمپ مکش قدرتمند متصل شده و از طریق یک برش کوچک وارد پوست می شود. حذف چربی انجام شده است به عنوان کانول مکش تونل کوچک از طریق لایه های چرب ایجاد می کند.


لیپوساکشن را می توان در هر دو جنس مردان و زنان انجام داد. لیپوساکشن یک روش سنتی برای کاهش و حذف حجم زیادی از چربی های موضعی اضافی در نواحی مختلفی از بدن مانند ران، باسن، شکم و پهلو، بازو، زیر زانو، سینه، گونه ها، چانه و گردن و مچ پاهاست.

انواع لیپوساکشن
لیپوساکشن تامسنت یا با بی حسی موضعی (همراه با تزریق دارو) رایج ترین نوع عمل لیپوساکشن می باشد. در این روش، قبل از برداشتن چربی ها ابتدا مقدار زیادی از یک محلول دارویی به درون مناطقی از بدن که چربی اضافی آن باید حذف شود، تزریق می گردد. گاهی از اوقات ممکن است که حجم محلول تزریق شده بیش از سه برابر مقدار چربی هایی باشد که از آن موضع برداشته می شود.

لیپوساکشن به روش فوق مرطوب نیز روشی مشابه با لیپوساکشن تامسنت می باشد، اما تفاوتی که دارد آن است که حجم محلول تزریق شده در موضع محل عمل، کمتر از مقدار تزریق شده در روش تامسنت می باشد. اغلب لازم است که این عمل تحت شرایط بیهوشی خفیف (نوعی از بیهوشی که بیمار در زمان عمل به حالت خواب آلود است) یا بیهوشی عمومی (نوعی از بیهوشی که بیمار در زمان انجام عمل کاملاً خواب است و دردی احساس نمی کند) انجام شود.

لیپوساکشن به کمک اولتراسوند (UAL) یکی دیگر از روش های لیپوساکشن است که در آن از امواج اولتراسونیک برای شکستن سلول های چربی و تبدیل آنها به حالت مایع استفاده می شود. در مرحله بعد، این سلول ها با استفاده از مکش وکیوم از محل مورد نظر خارج می شوند.

عمل لیپوساکشن با کمک اولتراسوند را می توان به دو روش انجام داد که شامل روش خارجی (از روی سطح پوست به وسیله یک دستگاه مخصوص ساطع کننده امواج اولتراسوند) و روش داخلی (از زیر سطح پوست به وسیله یک لوله کوچک و داغ به نام کانولا) می باشد. این نوع از عمل لیپوساکشن را می توان برای حذف چربی از نواحی متراکم و فیبری بدن از قبیل بالای کمر یا سینه های بزرگ شده آقایان انجام داد.

لیپوساکشن به کم لیزر (LAL) روشی است که در آن از انرژی امواج لیزر برای آب کردن سلول های چربی استفاده می شود. بعد از آنکه سلول های چربی به حالت آبکی تبدیل شدند، می توان آن را از طریق مکش وکیوم از موضع محل عمل خارج کرد و یا به آن اجازه داد تا خود به خود از طریق لوله های کوچکی که در این منطقه قرار داده می شود، خارج گردد.

از آنجا که لوله ای که برای عمل لیپوساکشن به کمک لیزر استفاده می شود (کانولا) کوچک تر از لوله هایی است که در روش سنتی لیپوساکشن مورد استفاده قرار می گیرد، بنابراین جراحان ترجیح می دهند که برای لیپوساکشن در مناطق ظریف و حساس بدن از این روش استفاده کنند. این مناطق شامل چانه، فک ها و صورت می باشد.

یکی از مزیت های دیگری که روش لیپوساکشن به کمک لیزر نسبت به سایر روش های لیپوساکشن دارد آن است که در این روش انرژی امواج لیزر باعث تحریک ساخت کلاژن در بافت ها نیز می شود. ساخته شدن کلاژن به افزایش استحکام بافت پوست و جلوگیری از افتادگی آن بعد از عمل لیپوساکشن کمک می کند. کلاژن پروتئین رشته ای شکلی است که به حفظ ساختار پوست کمک می کند.

سن مناسب لیپوساکشن
اکثر افرادی که از مراجعه کنندگان عمل لیپوساکشن هستند، در رده های مختلف سنی قرار دارند. از نوجوان زیر هجده سال تا افراد بالای هفتاد سال ممکن است لیپوساکشن انجام دهند. اما باید گفت که توصیه پزشکان در مورد سن مناسب برای لیپوساکشن در هر ناحیه از بدن، بالای هجده سال است.
آمادگی قبل از انجام لیپوساکشن

قبل از انجام لیپوساکشن پزشک جراح در مورد نتایج مورد انتظار از لیپوساکشن با شما صحبت خواهد کرد. سابقه پزشکی شما بررسی خواهد شد. لیست داروها، ویتامین ها و مکمل های مصرفی شما مورد توجه قرار خواهد گرفت. قبل از انجام لیپوساکشن پزشک مصرف برخی داروها مانند داروهای رقیق کننده خون یا ضد التهاب های غیر استروئیدی را حداقل به مدت دو هفته قبل از جراحی قطع خواهد کرد.

اگر لیپوساکشن در نواحی کوچکی از بدن انجام شود در آن صورت جراحی در مطب انجام خواهد شد. اما اگر نیاز به انجام لیپوساکشن وسیع تری باشد در آن صورت لیپوساکشن در بیمارستان انجام خواهد شد. بهتر است برای انجام لیپوساکشن یک فرد همراه با خود داشته باشید.

قبل از انجام لیپوساکشن جراح زیبایی ابتدا خطوطی را روی نواحی از بدن که قرار است لیپوساکشن روی آن انجام شود مشخص می کند. ممکن است تصاویری قبل و بعد از لیپوساکشن گرفته شود تا امکان مقایسه وجود داشته باشد.
عمل لیپوساکشن چگونه انجام می شود؟

 برای انجام این عمل از یک دستگاه لیپوساکشن و لوازم جانبی آن از جمله لوله های کوچکی به نام کانولا استفاده می شود. تیم پزشکی ابتدا قسمت هایی از بدن شما که باید تحت عمل قرار گیرد را آماده می کند. سپس بی حسی موضعی یا بیهوشی عمومی انجام می شود.

 یک بریدگی کوچک بر روی موضع محل عمل ایجاد شده و لوله ساکشن که نوک تیزی دارد از طریق این بریدگی در داخل توده چربی های انباشته قرار داده می شود و سلول های چربی به وسیله نوک لوله جارو می شوند.

 چربی های کَنده شده از طریق لوله ساکشن به بیرون کشیده می شود. عمل مکش به وسیله یک پمپ وکیوم و یک سرنگ بزرگ انجام می گیرد.

 برای عمل کردن اندام ها و نواحی بزرگ بدن ممکن است به ایجاد چندین سوراخ یا بریدگی بر روی پوست نیاز باشد. زیرا پزشک جراح برای آنکه بهتر بتواند به چربی های عمقی نزدیک شود، باید لوله ساکشن را از جهات مختلف وارد کند تا نهایتاً بتواند به نتیجه بهتری از نظر فرم اندام مورد نظر دست پیدا کند.

پس از آنکه چربی های زائد حذف شد، ممکن است که لوله های زهکش کوچکی در داخل موضع محل عمل قرار داده شود تا خون و مایعاتی که در طی چند روز اول بعد از عمل لیپوساکشن در این محل تجمع پیدا می کند، از طریق این لوله ها خارج شود.

 اگر در زمان عمل، خون و مایعات زیادی از بدن شما از دست برود، ممکن است که نیاز به جایگزینی و تأمین مایعات (به شکل داخل وریدی) داشته باشید. در موارد نادری هم ممکن است به انتقال خون به بدن شما نیاز باشد. بعد از پایان عمل، یک پوشش فشرده کننده به نام گارمنت بر روی اندام مورد نظر گذاشته می شود. از این پوشش باید طبق دستور پزشک و تا زمانی که پزشک تجویز نماید، استفاده نمایید.

کدام قسمت از بدن را میتوان ساکشن کرد؟
گردن و غبغب، بازو ، سینه ، شکم و پهلو ها و پوبیس (ناحیه بالای قسمت تناسلی) ، پشت و کمر ، باسن ، رانها ، زانوها ، ساق و برجستگی های پشتی و جلویی ناحیه زیر بغل

مزایای لیپوساکشن

سریع و مؤثر
در مقایسه با انواع دیگر کاهش وزن، لیپوساکشن سریع ترین و نمایشی ترین نتیجه را دارد. این عمل جراحی به نسبت ورزش و رژیم غذایی نتایج قابل مشاهده ی سریع تر و ضمانت شده دارد.

2. حذف چربی از نقاط دشوار

لیپوساکشن بهترین گزینه برای کاهش وزن از نقاطی است که توسط روش های دیگر با پیچدگی بیشتری آب می شوند. نقاطی همانند سینه و بخش های زیرین چانه.

3. دوره ی استراحت کوتاه
اگرچه لیپوساکشن یک عمل جراحی است، اما عملی نیست که نیاز به دوره ی نقاهت طولانی مدت داشته باشد. در یک دوره ی زمانی کوتاه، افرادی که تحت این عمل جراحی بوده اند می توانند حرکت کرده و فعالیت های روزمره شان را انجام دهند.

4. سلامت کلی
پس از انجام این عمل جراحی، سلامت کلی بدن به طور قابل توجهی بهبود پیدا خواهد کرد و در سطح کلسترول و فشار خون تغییرات مثبتی رخ خواهد داد.

5. انگیزه
از آنجایی که نتیجه ی این عمل جراحی سریع بوقوع می پیوندد، اغلب افراد برای حفظ وزن جدیدشان، و اجرای یک برنامه ی غذایی و ورزشی مستمر بیشتر انگیزه پیدا خواهند کرد.

6. بیماری های چاقی
بیماری های مرتبط با چاقی، مانند درد مفاصل، دیابت و وقفه ی تنفسی هنگام خواب معمولاً پس از از بین رفتن چربی در این عمل جراحی بهبود چشمگیری خواهند داشت.

افراد مناسب برای لیپوساکشن چه کسانی هستند؟

بیمارها براساس وزن و قد به چهار گروه تقسیم می شوند که شامل:

     وزن طبیعی
     وزن زیاد
     چاق
     چاقی شدید می باشند. افراد مناسب برای لیپوساکشن در دو گروه اول قرار می گیرند. به عنوان نمونه، فردی با قد 175 سانتی متر، با وزن 75 تا 78 کیلوگرم در گروه اول، سبا وزن 78 تا 92 کیلوگرم، در گروه دوم، از 93 تا 120 کیلوگرم در گروه سوم و بیشتر از آن در گروه چهارم قرار می گیرند، بنابراین بیمار مناسب برای عمل با قد 175 باید وزن حداکثر 92 تا 93 داشته باشند. بیمارهائی که در دو گروه 3 و 4 قرار می گیرند. ابتدا باید به متخصص تغذیه مراجعه نموده و پس از کاهش وزن و قرار گرفتن در طیف وزنی مناسب تحت جراحی قرار گیرند.

چه افرادی نباید لیپوساکشن انجام دهند؟
قبل از اقدام به عمل جراحی لیپوساکشن باید وجود چند بیماری خاص در فرد مورد نظر مورد بررسی قرار گیرد و یا در صورتی که به این بیماری ها مبتلا باشد، بیماری او تحت کنترل درآید.

     فشار خون بالا
     واکنش های آلرژی نسبت به داروها
     بیماری های ریوی (تنگی نفس و وجود پاکت های هوا در جریان خون)
     آلرژی ها (نسبت به آنتی بیوتیک ها، آسم و داروهای مورد استفاده در جراحی)
     سیگار کشیدن، مصرف مشروبات الکلی و اعتیاد به مواد مخدر

لیپوساکشن برای افرادی با شرایط زیر توصیه نمی شود

     جریان خون محدود
     ابتلا به بیماری های قلبی عروقی
     دیابت
     ضعیف بودن سیستم ایمنی

برای چه اشخاصی می توان لیپوساکشن را در یک جلسه انجام داد ؟
اگر اشخاص بخواهند فقط درصد کمی از چربی های بدنشان خارج شود می توانند لیپوساکشن را در یک جلسه انجام دهند ، به دلیل اینکه در هر جلسه نمی توان بیشتر از 5 لیتر راخارج کرد ، بنابراین دکتر نداف کرمانی فوق تخصص جراحی پلاستیک با توجه به شرایط بیمار و استاندارد خارج کردن چربی در یک جلسه فقط یک بخش از بدن را ساکشن می کنند ، هم چنین اگر شخصی بخواهد علاوه بر چربی های پاها چربی نواحی مختلف نظیر ران ها را خارج نمایید باید در طی چند جلسه این کار را انجام دهد .

لیپوساکشن معمولا تحت بی حسی موضعی انجام می شود و نیازی به بیهوشی عمومی ندارد بنابراین زمانی که چربی های شخصی خارج می شود شخص در حالت کاملا هوشیار است ، معمولا مدت زمان لیپوساکشن 2 الی 3 ساعت بسته به چربی که نیاز است استخراج شود متغییر است .

رعایت رژیم غذایی پس از لیپوساکشن به نتیجه و روند بهبودی کمک می کند ، زیرا اگر شخص به یبوست مبتلا نشود به آسانی از طریق سوراخ های ایجاد شده ترشحات و خونابه ها را می توان استخراج نمود .

آیا عمل لیپوساکشن باعث کاهش وزن می شود؟
نه! عمل لیپوساکشن هرگز باعث کاهش وزن در افراد نمی شود و فقط باعث کم کرد سایز بدن می شود، بنابراین برای کسانی که چاق هستند و وزن بالای 100 کیلو گرم دارند اصلا توصیه نمی شود به خاطر اینکه هرگز به وزن ایده آل و اندام مناسب نمی رسند. این عمل بیشتر برای کسانی که وزن مناسب دارند ولی در بعضی از قسمت های بدنشان توده های چربی به وجود آمده است که با ورزش و رژیم غذایی از بین نمی رود، مناسب است. ولی باز هم پزشکان توصیه می کنند که تا حد امکان از این عمل جراحی برای شکل دادن بدنتان استفاده نکنید زیرا که عوارض بسیار زیادی مخصوصا برای کسانی که پوستشان شل می باشد، دارد.

آیا چربی مجددا بعد از لیپوساکشن باز می گردد؟
تعداد سلولهای چربی ثابت است و بعد از لیپوساکشن سلولهای برداشته شده جایگزین نمی شوند، ولی در صورت عدم رعایت رژیم غذایی ،سلولهای باقی مانده چربی اضافی را در خود ذخیره کرده و متورم میشوند. اما در هر صورت چاق شدن مجدد فرد به شکی متناسب و در تمام سطح بدن رخ میدهد.

خطرات و عوارض لیپوساکشن
تصمیم گیری درباره ی انجام هر گونه عمل جراحی زیبایی از جمله لیپوساکشن بسیار شخصی است. هر فرد باید با در نظر گرفتن خطرات و عوارض احتمالی و آگاهی و درک صحیح این روش را انتخاب کند. زیرا برای تکمیل پرونده پزشکی فرد قبل از عمل از او فرم رضایت نامه ای مبنی بر آگاهی او از خطرات احتمالی و پذیرش ریسک عمل گرفته می شود.

     آمبولی ریه
     خطرات مرتبط با بی هوشی
     کبودی
     تغییر در حس پوست که ممکن است باقی بماند
     آسیب به ساختارهای عمیق تر مانند اعصاب، رگ های خونی، عضلات، ریه ها و ارگان های شکمی
     ترومبوز ورید عمقی، عوارض قلبی و ریوی
     تجمع مایع در زیر پوست
     عفونت
     خطوط نامنظم و یا عدم تقارن
     پیگمانتاسیون نامنظم
     نیاز به عمل جراحی مجدد ترمیمی
     تورم مداوم
     تأخیر بهبود زخم
     ناهمواری یا شلی پوست
     سوختگی حرارتی یا آسیب گرما در روش لیپوپلاستی با کمک اولتراسوند.

باید قبل از لیپوساکشن درباره ی تک تک عوارض و خطرات احتمالی با جراح پلاستیک بحث و گفت وگو شود.

آمبولی ریه که یکی از عوارض مهم لیپوساکشن است
این عارضه ناشی از ایجاد لختهٔ خون در پاها است و بیشتر در افراد با بیماری های زمینه ای مانند چاقی مفرط، بیماری قند بیماری های بدخیم، عدم تحرک بیمار، سابقهٔ قبلی آمبولی، اختلال های خونی، مصرف قرص های ضدبارداری و سن بالای 40 سال رخ می دهد. اما در بیمارهائی که سابقهٔ مشکل خاصی ندارند و تمام مشکل های خود را به جراح توضیح می دهند، بسیار نادر است میزان ان 1 در هر 3800 مورد از کلیهٔ عمل های زیبائی انجام شده است.

رژیم غذایی پس از لیپوساکشن
رعایت نمودن رژیم غذایی پس از لیپوساکشن بسیار در نتیجه تاثیرگذار است ، برای کاهش تورم ها باید از مصرف غذاهای پرنمک و چرب اجتناب ورزید ، استفاده از مواد فیبردار تاثیر به سزایی در پیشگیری از یبوست دارد بنابراین توصیه می شود برای اینکه پس از لیپوساکشن به یبوست مبتلا نشوید از رژیم غذایی پر فیبر استفاده نمایید ، هم چنین اشخاصی که در نواحی ران یا شکم دچار چاقی هستند فعالیت های منظم داشته باشند .

مراقبت بعد از لیپوساکشن
بعد از انجام لیپوساکشن ممکن است درد، تورم و کبودی داشته باشید. شما ممکن است قبل از بازگشت به کار و فعالیت های روزانه چند روزی نیاز به استراحت داشته باشید و بازگشت به فعالیت های نرمال ممکن است چند روزی به طول انجامد.

جراح ممکن است داروهایی را برای کنترل درد نسخه کند هم چنین آنتی بیوتیک نیز برای کاهش ریسک عفونت ضروری خواهد بود.

میزان زمانی که صرف لیپوساکشن می شود چه مقدار می باشد ؟
یک تا چهار ساعت بستگی به حجم چربی که از بدن خارج می شود دارد.

نوع بیهوشی در روش لیپوساکشن به چه صورت است؟
اگر لیپوساکشن به صورت محدود و با حجم کم انجام شود، بی حسی موضعی کفایت می کند، اما در صورت تمایل بیمار، به صورت همزمان از داروهای آرام بخش و خواب آور نیز استفاده می شود.

دوره نقاهت به چه صورت است؟
بسته به نواحی که لیپوساکشن انجام شده است این دوره متغییر است. با این حال بیشترین زمان برای استراحت یک هفته است اما اگر نواحی که لیپوساکشن صورت گرفته محدود باشد بعد از سه روز هم افراد می توانند به فعالیت های خود بپردازند.
توصیه ای برای افراد که عمل لیپوساکشن انجام می دهند

مهمترین مسئله در انتخاب بیمار، تجربه، علم و دانش و مهارت جراح پلاستیک است. لیپوساکشن باید توسط فوق تخصص جراحی پلاستیک انجام شود. بهتر است افراد به تبلیغات گمراه کننده و غیرواقعی توجه نکنند، چون لیپوساکشن یک عمل جراحی مهم است که باید تحت شرایط استریل و در مرکز مجهز انجام شود. در مجموع، اگر بیمار دست انتخاب شده و به طور کامل بررسی شود و عمل در مرکزی مجهز و توسط تیم مجرب شامل جراح فوق تخصص پلاستیک، متخصص بیهوشی آشنا به این عمل و گروه پرستاری آگاه انجام شود، لیپوساکشن بهترین و بی خطرترین روش اصلاح کانتور بدن است. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: لیپوساکشن ، لایه های چرب ، مکش

منبع: ناطقان

کلیدواژه: لیپوساکشن مکش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۲۷۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا میگن پنیر کاتیج یا کوتاژ مصرف کنید؟+ طرز تهیه کامل

پنیر یکی از انواع لبنیات است که از هزاران سال پیش تا کنون بخشی از رژیم غذایی بشر را تشکیل می‌دهد. پنیر انواع مختلف و طعم های متفاوتی داشته و در بسیاری از دستورهای آشپزی موجود در دنیا نقشی اساسی ایفا می‌کند. پنیر کوتاژ از انواع پنیر است که مزه ترشی دارد و فواید بی نظیری برای سلامتی دارد که در این بخش از بهداشت و سلامت به آن پرداخته ایم.

پنیر کاتیج یا کوتاژ چیست؟

به گزارش نمناک، پنیر کوتاژ یا پنیر کاتیج که به آن پنیر کلبه نیز می گویند، یک پنیر سفید و نرم است که در تهیه آن از مایه پنیر استفاده نمی‌شود و از شیر ترش تهیه می‌شود. پنیر کوتاژ یک پنیر تازه است و خیلی زود خراب می‌شود، بنابراین باید به سرعت مصرف شود و در یخچال نگهداری گردد.

طرز تهیه پنیر کوتاژ یا کاتیج سنتی سرشیر و چربی شیر را جدا کنید. شیر را در یک کاسه شیشه‌ای بریزید و رویش را هم با یک پارچه پشمی با بافت درشت بپوشانید. شیر را برای 2 روز در هوای آزاد و محوطه باز بگذارید تا شیر کمی ترش شده و حالتی ژله‌ای و دلمه دلمه بگیرد. بعد از 2 روز هیچ آبی نباید روی شیر ببینید واگر بعد از 2 روز شیر شما آب داشت، به آن وقت بیشتری برای ترش شدن بدهید. چربی شیر را دوباره بگیرید. شیر بریده شده را در یک ظرف فلزی بریزید و روی حرارت خیلی کم بگذارید و اجازه بدهید که 5 تا 10 دقیقه حرارت ببیند تا آب و دلمه‌های شیر جدا شود. بعد از جدا شدن آب شیر، آن را در پارچه نخی یا آبکش توری بریزید تا قسمت جامد شیر جدا شود. پارچه حاوی پنیر چند بار بفشارید. پارچه را 2، 3 ساعت از جایی آویزان کنید یا یک جسم سنگین روی پارچه بگذارید تا آب پنیر از آن خارج شود. این پنیر را می‌توانید چرخ کرده یا رویش خامه بریزید و مصرف نمایید. پنیر کاتیج یا کوتاژ برای چه کسانی مناسب است؟

پنیر کوتاژ یک ماده عالی برای افراد زیر است:

زنان باردار کودکان در حال رشد ورزشکاران، بدنسازان و دوندگان سالمندان موارد مصرف پنیر کاتیج یا کوتاژ از این پنیر به صورت رنده شده در انواع سالاد و نان می‌توان استفاده کرد. در بسیاری از دستور‌های آشپزی پنیر کوتاژ را یک جایگزین خوب برای پنیر ریکوتا می‌دانند، چون این پنیر چربی کمی دارد. در پاستا‌های پنیری هم می‌توان از این پنیر استفاده کرد. میزان مصرف پنیر کاتیج

پنیر یکی از غذاهایی است که در مصرف آن باید اعتدال را رعایت کنید و اگر به شیر حساسیت دارید مراقب مصرف آن باشید.

فواید بی نظیر پنیر کاتیج یا کوتاژ

پنیر کوتاژ دارای فواید زیر می باشد:

یکی از فواید مهم پنیر کوتاژ حفظ دندان هاست. پنیر کوتاژسرشاراز کلسیم بوده و موجب می شود استخوان های قوی و سالمی داشته باشید و از پوکی استخوان و سایر مشکلات استخوانی مرتبط با افزایش سن جلوگیری کنید. با افزایش سن، توده استخوانی شروع به ضعیف شدن می کند و سلامت استخوان ها را تحت تاثیر قرار می دهد. پنیر سرشار از ویتامین ب کمپلکس و کلسیم است که با مصرف آن کلسیم و ویتامین ها جذب و در سراسر بدن پخش می شوند. ویتامین ب کمپلکس موجود در پنیر کوتاژ برای فعالیت های متابولیکی مختلف بدن بسیار مفید است. ویتامین ب12 موجود در پنیر کوتاژ برای عملکرد صحیح مغز مورد نیاز است و به جذب آهن کمک می کند. ریبوفلاوین کربوهیدرات ها را به انرژی تبدیل واسید پانتوتنیک به عنوان یک سنتز کننده عمل و به تشکیل پروتئین ها، چربی ها، کربوهیدرات ها و اسیدهای آمینه در بدن ما کمک می کند.از طرف دیگر نیاسین نقش مهمی در هضم، تولید انرژی و کاهش کلسترول دارد. یک و نیم فنجان پنیر کم چرب حاوی 14 گرم پروتئین و 81 کالری است. مطالعات نشان می دهد پروتئین می تواند به افراد کمک کند در طول روز احساس سیری بیشتری داشته باشند و زنانی که پروتئین بیشتری مصرف می‌کنند، عضلات لاغرتری دارند همچنین این مطالعه نشان داد زنانی که پنیر کوتاژ می‌خورند نسبت به زنانی که پروتئین کمتری (18 درصد کالری) مصرف می‌کنند، مدت بیشتری احساس سیری دارند. چربی پنیر کوتاژ برای رشد جنین زنان باردار مفید شناخته شده است. پنیر تازه 12 درصد و میزان چربی پنیر کوتاژ بین 40 تا 50 درصد می باشد. پنیر کوتاژ سرشار از مواد مغذی است،به همین دلیل برای زنان باردار و ورزشکاران توصیه می شود. پنیر کوتاژ سرشار از ویتامین آ است و مطمئنا برای سلامتی و رشد جنین در زنان باردار بسیار مفید خواهد بود. پنیر و محصولات فرآوری شده سرشار از کلسیم، فسفر و روی هستند. مقدار کلسیم موجود در پنیر کوتاژ 8 درصد از مقدار توصیه شده روزانه است و علاوه بر این، سدیم فراوانی دارد. این مواد معدنی برای رشد جنین در رحم زنان باردار نیز بسیار مفید هستند. پنیر علاوه بر کلسیم، حاوی پروتئین های با کیفیتی است که مصرف آن در طول دوره رشد بسیار اهمیت دارد و همچنین برای داشتن توانایی کنترل وزن مناسب است. پروتئین موجود در پنیر کوتاژ می تواند از بدن در برابر سموم، باکتری ها و ویروس ها محافظت کند. نحوه نگهداری پنیر کاتیج

پنیر کوتاژ را می توان در یخچال نگهداری کرد و باید حداکثر تا چهار روز پس از خرید آن را مصرف کنید.

عوارض پنیر کاتیج

این پنیر حاوی حدود 364 میلی گرم سدیم است. رژیم غذایی پر نمک می تواند منجر به عوارضی مانند فشار خون بالا، افزایش خطر بیماری قلبی و سکته مغزی و همچنین دیابت شود.

مطالعه اخیر روی رژیم غذایی سرشار از پروتئین حیوانی از جمله پنیر نشان داد که خوردن غذاهای غنی از گوشت و پنیر در دوران میانسالی می تواند خطر مرگ را دو برابر و احتمال چهار برابر خطر مرگ ناشی از سرطان را افزایش دهد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • چرا میگن پنیر کاتیج یا کوتاژ مصرف کنید؟+ طرز تهیه کامل
  • این اسید لاغرتان می‌کند
  • بهترین زمان نوشیدن قهوه برای مبتلایان به کبدچرب
  • خوردن این غذا‌ها در شب باعث سوزش معده می‌شود
  • روشی که طول عمر شما را بیشتر می‌کند
  • بهترین زمان خوردن قهوه برای کبد چرب | مضرات خوردن قهوه در شب را بدانید
  • تغییر سبک زندگی، بهترین درمان کبد چرب / این بیماری تنها مختص افراد چاق نیست
  • برای خلاص شدن از چربی شکم از این مواد غذایی دوری کنید
  • فواید خوردن کره برای بدن
  • قرص جی سی بهتره یا گلوریا