Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-07@03:02:36 GMT

مطالبه گری سمن ها موجب بهبود وضعیت محیط زیست می شود

تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۲۲۹۲۱۸

مطالبه گری سمن ها موجب بهبود وضعیت محیط زیست می شود

به گزارش ایرنا، مریم بیدخام یکشنبه شب در کارگاه روشهای نوین تسهیلگری غیر دولتی در حوزه محیط زیست که در سالن جلسات جهاد کشاورزی قزوین برگزار شد،سمنها را پل ارتباطی بین دولت و عموم مردم دانست و بر ضرورت افزایش تعامل مدیران ادارات با آنها در راستای افزایش سرمایه اجتماعی تاکید کرد.
وی با تاکید بر اینکه امروزه ضرورت حفظ و حراست محیط زیست به عنوان محور توسعه بر کسی پوشیده نیست، اضافه کرد: تشکل های مردم نهاد حامیان و حافظان ارزشهای فرهنگی هستند و شعار ما باید این باشد که همه 80 میلیون نفر ایرانی می‌توانند محیط بان باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بیدخام، تقویت و تعامل دوسویه میان دولت و تشکل‌های محیط زیست را یک راه مهم برای توسعه و تقویت سرمایه اجتماعی دانست و ادامه داد: سمنها با تکیه بر توانمندی های مردمی بازوان قدرتمند دولت در اجرای طرح های محیط زیستی به شمار می روند.
این مسئول، نقش تشکل‌ها و سمن‌های مردمی محیط زیست را برای دولت ارزشمند دانست و گفت: دولت به سازمان‌های مردم‌نهاد به عنوان یک فرصت و ظرفیت ارزشمند می‌نگرد که به صورت خودجوش و داوطلبانه بدون هیچ چشمداشتی به کمک آمده‌ اند.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قزوین اظهار داشت: اگر بخواهیم آیندگان و فرزندان ما از این منابع خدادادی بهره مند شوند باید بتوانیم از آنها به خوبی محافظت کنیم.
وی یادآور شد: همان طور که گذشتگان میراث طبیعی و ثروت های ملی را حفظ و به ما منتقل کردند ما نیز باید آن را برای آیندگان محافظت کنیم.
بیدخام با بیان اینکه سیاست اداره کل امور اجتماعی استانداری، تسهیل در صدور مجوز برای فعالیت سمن هاست،افزود: سمن ها اگر می خواهند در حوزه فعالیت خود نقش آفرین بوده و از ظرفیت آنها به شکل مطلوب استفاده شود باید نسبت به طی کردن مراحل قانونی فعالیت خود اهتمام داشته باشند .
در ادامه این نشست نمایندگان سازمانهای مردم نهاد محیط زیستی با بیان مطالبات و انتظارات خود خواستار پیگیری آنها شدند.
7388*3013
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: رفع حصر نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت اجتماعی و فرهنگی جهاد کشاورزی سرمایه محیط زیست مردم نهاد رفع حصر نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۲۹۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات

روحانی رمز توفیق برجام را حمایت ۸۰ درصدی مردم از آن عنوان کرد و گفت: تکیه‌گاه ما در مذاکرات برجام مردم بودند. در تمام نظرسنجی‌ها حتی نظرسنجی‌هایی که مخالفین دولت انجام دادند، نشان می‌داد ۸۰ درصد مردم موافق مذاکرات برجام بودند.

 

به گزارش سایت رسمی رئیس جمهور سابق ایران، حسن روحانی در جلسه دوره‌ای خود با وزیران و معاونان رئیس‌جمهور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، با تأکید بر اینکه اگر مردم از حکومت فاصله گرفتند، اداره جامعه سخت خواهد بود، افزود: ما در دولت دوازدهم با مشکلات ویژه‌ای روبه‌رو بودیم. گویا داعش و ترامپ و کرونا کافی نبود که اقداماتی هم در داخل شد تا دولت را زمین بزنند. در طول ۴ سال دولت دوازدهم به مردم گفتند اگر ما بیاییم مسائل شما را در کوتاه‌مدت حل می‌کنیم. در اقتصاد و سیاست و سیاست خارجی به مردم قول دادند، گفتند برجام دولت قوی می‌خواهد. اما ضربه کاری میزان مشارکت در انتخابات ۱۴۰۰ پس از انتخابات کم‌رمق مجلس در سال ۱۳۹۸ بود. وقتی مردم کنار زده می‌شوند و در امور کشور مشارکت ندارند، چطور می‌خواهند مشکلات را حل کنند؟

او رمز توفیق برجام را حمایت ۸۰ درصدی مردم از آن عنوان کرد و گفت: تکیه‌گاه ما در مذاکرات برجام مردم بودند. در تمام نظرسنجی‌ها حتی نظرسنجی‌هایی که مخالفین دولت انجام دادند، نشان می‌داد ۸۰ درصد مردم موافق مذاکرات برجام بودند. چون اکثریت مردم پشتوانه برجام بودند، این قانون به تصویب رسید وگرنه نمی‌گذاشتند برجام تحقق پیدا کند. وقتی ۷۳ درصد مردم در انتخابات حضور پیدا کردند معلوم است از دولت منتخب حمایت می‌کنند، وقتی مشارکت زیر ۵۰ درصد شد، مشخص است چه مشکلاتی پیدا می‌کنیم؟ روزی در منطقه افتخار می‌کردیم انتخاباتی با ۸۰ و ۸۴ درصد مشارکت برگزار می‌کنیم، حالا باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم.

دیگر خبرها

  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی/یک تجربه موفق
  • هزینه‌کرد ۵.۵ میلیارد یورویی دولت سیزدهم برای بهبود وضع هوا و کاهش سوختن گازهای مشعل
  • ببینید | یک باتری می‌تواند جنگل را به آتش بکشد
  • طرح مطالعاتی سایت پسماند شهرداری ساوه انجام‌ شد
  • هزینه‌کرد ۵.۵ میلیارد یورویی دولت برای بهبود وضع هوا و کاهش فلر
  • دولت روحانی چگونه سفره مردم را کوچک کرد؟
  • واریز ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان به دهیاریهای آذربایجان شرقی
  • طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات
  • تعطیلی جایگاه زباله غیر مجاز دستک آستانه اشرفیه