Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-07@11:48:44 GMT

نگران تحریم فولاد هستیم

تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۲۲۹۶۸۶

پول نیوز - حدود 10 روز از آغاز دور نخست تحریم های آمریکا علیه صنایعی همچون فولاد و خودروسازی می‌گذرد اما کرباسیان معاون وزیر صنعت به پول نیوز می‌گوید: تحریم ها هنوز اثری در فروش محصولات فولادی نداشته است .

متولی صنایع معدنی در حالی این نکته را اعلام می کند که خود نیز نگران فروش فولاد و جابه جایی پول حاصل از فروش این محصول است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

" نگران این هستیم که در ماه های آینده در جابه جابی پول با مشکل مواجه شویم، به همین دلیل کمیته مقابله با تحریم ها در ایمیدرو تشکیل و هر هفته جلساتی را با فعالان بازار، صادر کنندگان و کارشناسان برای شناسایی راه هایی جدیدی برای دور زدن تحریم ها برگزار می کنیم."

رشد 13.7 درصدی تولید فولاد در ایران

نگاهی به آمارهای تولید فولاد در ایران نشان می دهد که نگرانی های معاون وزیر صنعت چندان هم بیراه نیست . آنگونه که اتحادیه جهانی فولاد در گزارش خود اعلام کرده ایران در پنج ماه اول سال گذشته میلادی ۸۱۵۹ میلیون تن فولاد تولید کرد که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۹۴۴ هزار تن افزایش را نشان می دهد. تولید فولاد ایران که در نیمه نخست سال 2015 بالغ بر 16 میلیون تن گزارش شده بود در سال 2016 به 19 میلیون تن افزایش یافته است. رشد 7 /13‌درصدی تولید فولاد ایران طی نیمه نخست سال 2017 در حالی که تولید فولاد جهان در این دوره تنها 5 /4‌درصد رشد داشته و به 836 میلیون تن رسیده، نشان از ورود قدرتمند ایران به بازار فولاد است.

قیمت فولاد در ایران ارزان تر می شود

اما متولی معدن و صنایع معدنی در حالی نسبت به تحریم محصولات فولادی ابراز نگرانی می کند که قیمت این محصول در ایران در مقایسه با بازارهای جهانی بسیار ارزان است. برای فهم بهتر این موضوع جالب است که بدانید که بهای 124 تن فولاد برابر با قیمت یک کیلیو گرم طلاست . در حالی است که در بازارهای جهانی یک کیلو گرم طلا تنها معادل 74 تن فولاد است . این آمارها به خوبی نشان می دهد که اگر صادرات فولاد با چالش مواجه شود، تولید کنندگان این محصول مجبورند به قیمت های ناچیزی تولیدات خود را بفروشند.

اتحادیه اروپا پای قول و قرارش می ماند؟

کرباسیان و دیگر دولتمردان و البته فعالان بخش خصوصی این روزها بیشتر از هر زمانی به تصمیمات اتحادیه اروپا چشم دوخته اند و منتظرند ببنید که دیگر شرکای برجام چقدر پای قول و قرار خود می مانند. اما مساله اینجاست که سهم بازارهای اروپایی از محصولات فولادی ایران بسیار ناچیز بوده و بیشتر در قالب ورق فولادی است و بیشترین حجم صادرات ایران به بازار کشورهایی چین و تایلند است.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: فولاد پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۲۹۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت ارتشبد آمریکایی از تحویل سوخو 35 به ایران

تعداد بازدید : 0 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی کیفیت 480 بازدید 7 «هر جنگنده‌ای که در این اوضاع دشوار به دست ایران برسد به معنای افزایش تنش ها در منطقه خواهد بود!... به صراحت بگویم آنچه بیش از این ها مرا نگران می کند، روانه شدن فناوری از روسیه به ایران است، این مسئله بسیار نگران کننده است...» این بخشی از تحلیل ارتشبد فرانک مکنزی فرمانده پیشین ستاد فرماندهی مرکزی ایالات متحده است. مواضع این نظامی ارشد آمریکا که سطح نگرانی از تبادل نظامی سطح بالای ایران و اسرائیل را نشان می‌دهد، با زیرنویس فارسی می‌بینید.

دیگر خبرها

  • افزایش قیمت گاز در اروپا؟!
  • ماشه افزایش قیمت گاز در اروپا چکانده می‌شود
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت!
  • تحریم‌های غرب چه تاثیری بر صادرات روسیه داشت؟
  • سهام استارباکس ۳۱ درصد ضرر کرد
  • روایت ارتشبد آمریکایی از تحویل سوخو 35 به ایران
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت؛ واقعی یا کیک؟
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت واقعی است؟
  • ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است