Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-04@00:22:08 GMT

استاندار: ظرفیت معدن در خراسان شمالی مغفول مانده است

تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۲۳۰۰۵۴

استاندار: ظرفیت معدن در خراسان شمالی مغفول مانده است

محمد خباز روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: با وجود فعالیت های معدنی که در این استان اجرا شده، همچنان مسوولان و کارشناسان این حوزه بر این باورند که بخش عظیمی از ذخایر معدنی استان ناشناخته مانده است.
وی افزود: نقشه زمین شناسی یکپارچه خراسان شمالی با حضور مدیرکل زمین شناسی منطقه شمال شرق و معاون این اداره کل و شماری دیگر از مسئولان استان رونمایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت: این نقشه نشان می دهد این استان معادن بسیار غنی دارد که هم اکنون باید به دنبال زنده کردن آن باشیم و ارزش افزوده برای استان در این حوزه ایجاد کنیم.
وی با بیان اینکه همه رگه های معادن این استان در این نقشه مشخص است اظهار داشت: باید برای بهره برداری از این ظرفیت و گنجینه تلاش کنیم.
به گزارش ایرنا در دو ماه گذشته پیمانکاران در انجام اکتشافات ژئوفیزیک زمینی، حفاری اکتشافی، همچنین پی جویی و اکتشاف گلاکونیت و اکتشاف سایر منابع معدنی 250 نفر روز در این استان فعالیت داشتند.
نتایج اکتشافات ژئوشیمی در مرحله کنترل زمینی قرار گرفته است و گروه های فنی بزودی در منطقه حضور خواهند یافت.
همچنین مرحله دوم پروازهای ژئوفیزیک هوایی نیز بزودی آغاز می شود.
به گزارش ایرنا، 28 ماده معدنی از 68 ماده معدنی موجود در کشور در خراسان شمالی وجود دارد و میزان ذخیره قطعی معادن استان یک میلیارد و 58 میلیون تن و میزان ذخیره استخراج اسمی معادن 11 میلیون و 500 هزار تن است.
سالانه پنج میلیون و 800 هزار تن ماده معدنی در استان خراسان شمالی استخراج می شود.
میزان سرمایه گذاری در بخش معدن استان نیز یکهزار و 340 میلیارد ریال گزارش شده است.
استاندار خراسان شمالی در بخش دیگری از سخنانش بر توسعه صنعت در این استان تاکید کرد و گفت: تعداد 530 واحد صنعتی در این استان وجود دارد اما ظرفیت استان بیش از دو هزار واحد صنعتی است.
خباز افزود: هم اکنون دولت در این راستا اعتبارات خوبی در نظر گرفته است که باید برای ارتقای بخش صنعت استان تلاش کنیم.
وی بر کشاورزی صنعتی نیز تاکید کرد و افزود: در کنار اقدامات کشاورزی باید صنایع تبدیلی و تکمیلی ایجاد کنیم تا ارزش افزوده برای استان به همراه داشته باشد.
استاندار خراسان شمالی افزود: برای فعالیت بخش کشاورزی باید آمایش در حوزه کشت و نحوه آن انجام شود چرا که هم اکنون روش های سنتی پاسخ گو نیست.
هم اکنون سهم اشتغال استان در بخش کشاورزی 39.6 درصد، صنعت 24.3 درصد و خدمات 36.1 درصد است.
سهم این استان در اشتغال حوزه کشاورزی بیش از میانگین کشوری است اما در بخش صنعت و خدمات پایین تر است؛ خراسان شمالی با دارا بودن 344 هزار هکتار عرصه کشاورزی، ظرفیت بسیار بالایی برای ایجاد اشتغال در این حوزه دارد که می توان با راه اندازی کارخانه ها و صنایع تبدیلی و تکمیلی مرتبط در این بخش اشتغال پایدار زیادی ایجاد کرد.
3007/6042/
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: رفع حصر نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت استان خراسان خراسان شمالی زمین کشاورزی معدن رفع حصر نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۳۰۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیروها به تناسب ظرفیت اشتغال در حوزه معدنی کرمان آموزش ببینند

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مهدی فداکار، صبح چهارشنبه به مناسبت هفته کار و کارگر در دیدار با مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و جمعی از نمایندگان جامعه کارگری استان کرمان با بیان اینکه در بحث کارگری ما مسئولان موظفیم که حداکثر رضایتمندی را در این گروه فراهم کنیم گفت: کارگران زیادی در بخش‌های معدنی، صنعتی و یا شرکت‌های پیمانکاری با حداقل حقوق قانون کار فعالیت می‌کنند، لذا تا جایی که در توان داریم باید به آنها کمک کرده و ایمنی محیط کاری آنها را فراهم کنیم.

وی، مهارت‌افزایی نیروهای کارگری را مهم دانست و افزود: کرمان استانی معدن پایه است و به تناسب ظرفیت خاص اشتغال در حوزه معدنی آن باید نیروی انسانی تقویت و آموزش ببیند.

وی افزود: دولت در راستای ظرفیت‌های اجتماعی و شرایط موجود به دنبال رفع بخشی از مشکلات کارگران در بحث پرداخت‌ها و امنیت شغلی است.

فداکار، توجه بخش‌های خصوصی، پیمانکاران و کارفرمایان به نیروهای انسانی خود را مهم دانست و افزود: پایه تولید مجموعه، نیروی انسانی است و تولید باکیفیت و بیشتر و بهتر با حمایت نیروی کار و رضایتمندی آنها میسر خواهد شد.

استاندار کرمان با بیان اینکه این استان نیمی از حقوق معادن کشور را پرداخت می‌کند و نیمی از صنعت فعال معدنی کشور در استان کرمان است گفت: استان کرمان به دلیل شرایط خاص صنعتی و معدنی نسبت به سایر استان‌ها نیاز بیشتری به تخصص نیروهای انسانی کار دارد.

وی تصریح کرد: در حوزه آموزش به تناسب ظرفیت خاص اشتغال در حوزه معدنی استان کرمان باید نیروی انسانی متناسب آن تقویت شود و لزوماً خیلی از موارد نیروی انسانی زیر دیپلم و ماهر احتیاج است که شرکت‌ها جذب خواهند کرد.

کد خبر 6094413

دیگر خبرها

  • شوراها کمک کنند ظرفیت مردمی پای کار بیاید
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی 
  • بردسکن، جزیره گنج دورافتاده خراسان رضوی
  • طرح مشکلات بانکی خراسان شمالی در هیئت دولت
  • موضوع ناترازی بانک‌های خراسان شمالی در جلسه هیات دولت مطرح می‌شود
  • نیروها به تناسب ظرفیت اشتغال در حوزه معدنی کرمان آموزش ببینند
  • رفع کمبودهای حوزه آب برای توسعه صنعت و کشاورزی خراسان شمالی
  • خراسان شمالی آماده سرمایه‌گذاری در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر است
  • فرش قرمز خراسان شمالی برای سرمایه گذاری