Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، علی محرمی اظهار کرد: انجمن‌ها به عنوان نزدیکترین مشاوران دستگاه با بیان مساله به بررسی راه حلها می پردازند و با ارائه راهبردها زمینه را برای دستیابی به افق روشنتری در حوزه فرهنگ و هنر فراهم می‌کنند.

وی گفت: در انجمن‌های فرهنگی و هنری که اتاق فکر حوزه فرهنگ و هنر نیز هستند، هدف ما بیشتر ارائه راهکار است تا با استفاده از نظرات بتوانیم به همگرایی، همدلی و پویایی در این حوزه دست پیدا کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محرمی ادامه داد: تدوین برنامه‌های کوتاه مدت تاثیر گذار و بلند مدت راهبردی می‌تواند قدم‌های مهمی را به وجود آورد تا با خرد جمعی و کار کارشناسی شده در این اتاق فکر، موانع را شناسایی و مشکلات موجود را تا حد امکان از بین ببریم و با توجه به ظرفیت‌های موجود، حوزه فرهنگ و هنر را ارتقا و توسعه بخشیم.

وی افزود: رسالت ما حمایت از انجمن‌ها براساس مقررات است و  این انجمن‌ها نیز در راستای یک سری بایسته‌ها که نتیجه آن توسعه و تعالی است پیش می‌روند.

 محرمی با اشاره به پیشنه‌ی غنی فرهنگی و هنری و همچنین پتانسیل بالای استان در این راستا،‌ گفت: با وجود هنرستان‌هایی با قدمت یکصد ساله و دانشگاه نبی‌اکرم، ‌دانشگاه هنر اسلامی و آموزشگاههای هنری متعدد در سطح استان و تربیت هنرمندان فرهیخته و توانمند، تبریز در حال حاضر چیزی کم از گذشته‌ی پرافتخار خود ندارد.

وی همچنین  از اجرا و تدوین اساس نامه انجمن هنری سه رشته تصویرسازی، گرافیگ و نگارگری در استان خبر داد و گفت: اساس نامه سه رشته هنرهای تجسمی در استان تدوین و هیئت موسس آن ها شکل گرفته که امیدواریم تا پایان شهریور ماه سال جاری شاهد آغاز فعالیت این انجمن ها باشیم.

معاون فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی با بیان اینکه رویکرد اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی ایجاد توازن و توجه ویژه به ظرفیت های هنری شهرستان ها است، ادامه داد: با توجه به ظرفیت های ویژه شهرستان ها در هنرهای تجسمی، انجمن های هنری رشته های مختلف شهرستان های مراغه، اهر، مرند، میانه و ملکان در دو سال گذشته به طور مستمر فعالیت خود را ادامه داده اند که به تازگی در این شهرستان ها انجمن عکاسی نیز فعالیت خود را آغاز کرده است.

وی گفت: با توجه به سیاست های کلان نظام و اهتمام ویژه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی به عرصه هنر، نگاه این اداره کل به انجمن های هنری، عاری از نگاه شعاری و کاریکاتوری است، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بر این باور است که انجمن های هنری و امور مربوط به این حوزه همواره باید در اولویت قرار گیرند که تا به امروز نیز تلاش کردیم در کنار هنرمندان بوده و روند فعالیت آن ها را تسهیل بخشیم.

محرمی در پایان تاکید کرد: به همت هنرمندان استانی، شاهد فعالیت ١١ گالری در استان به خصوص در کلانشهر تبریز هستیم، همچنین در پنج سال گذشته با افزایش ٧٠ درصدی جذب هنرجو در آموزشگاه های هنری که نقش اصلی و اساسی در پرورش نیروهای هنرمند جوان دارند مواجه بودیم.

در این نشست روسای انجمن‌های هنرهای تجسمی به بیان دیدگاه ها و مسائل پیش روی انجمن‌ها پرداختند.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۳۰۱۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تنها راه نجات جامعه توسعه فرهنگ همگرایی است

به گزارش خبرنگار مهر، سید حامد عاملی بعد از ظهر دوشنبه در دیدار با شاعر و پژوهشگر ادبی استان در شهرستان نمین اظهار کرد: ما باید تجلیل و قدرشناسی از پیشکسوتان و بزرگان استان در عرصه‌های مختلف را فرهنگ‌سازی کنیم و از آنان که سرمایه‌های معنوی و اجتماعی استان و کشور هستند، همواره تقدیر و تکریم کنیم و در برنامه‌های مختلف فرهنگی و هنری به نحو شایسته از آنها بهره ببریم.

وی افزود: فعالیت در حوزه فرهنگی و هنری بسیار حساس و اثرگذار بوده و پیشکسوتانی که در این حوزه فعالیت دارند، همیشه منشأ بیشترین تأثیرات بوده و هستند.

استاندار اردبیل تنها راه نجات جامعه را توسعه فرهنگ و همگرایی و همراهی فعالان در این حوزه دانست و گفت: تألیف و نشر کتاب یکی از ابزارهای مؤثر در این حوزه است و شکوفایی و توسعه فرهنگی، زمینه ساز پیشرفت اجتماعی، اقتصادی و سیاسی است.

عاملی با اشاره به هویت و قدمت استان و تاریخ ماندگار اردبیل بیان کرد: اگر نویسندگان و مورخان نبودند تاریخی از گذشته هم نبود، اراده و همتی که نویسندگان در نگارش تاریخ و شناسایی و معرفی رجال و مشاهیر دارند، شکل دهنده هویت ملت‌ها است و ما باید قدردان آن‌ها باشیم.

وی در این دیدار صمیمی ضمن تقدیر از فعالیت‌های «احد پیشگر» خاطرنشان کرد: امیدواریم بتوانیم در دوران خدمت به حوزه فرهنگ، همواره از ظرفیت‌های مؤثر هنرمندان، شاعران و نویسندگان در جهت رشد و اعتلای فرهنگ و هنر استان بهره‌مند شویم.

امیر رجبی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل نیز در این دیدار گفت: توجه به مفاخر استانی و آثار آنها باعث ایجاد انگیزه و دلگرمی و الگوسازی برای نسل جوان خواهد شد و برنامه‌های متعددی در سال جاری در این زمینه اجرا خواهد شد.

کد خبر 6085664

دیگر خبرها

  • همه پروژه‌های فرهنگی-هنری دارای شناسنامه ملی می‌شوند
  • سرپرست جدید اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آستارا معارفه شد
  • تنها راه نجات جامعه توسعه فرهنگ همگرایی است
  • مدیرکل ارشاد سیستان و بلوچستان سکاندار کمیته آثار هنری در کنگره ملی شهدا شد
  • تخصیص اعتبار از محل قرارگاه شهید آوینی برای تقویت انجمن های هنری
  • انجمن های هنری بازوان مشورتی،تخصصی و اجرایی وزارت ارشاد هستند
  • مسجد طراز اسلامی در سایه تعامل حداکثری متولیان مساجد محقق می‌شود
  • دبیر جشنواره فرهنگی-هنری اتقان انتخاب شد
  • فعالیت ۵۳۶کانون فرهنگی هنری در لرستان
  • محمدرضا باقری دبیر جشنواره فرهنگی هنری اتقان شد