Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، دبیر این همایش گفت: کارگاه بین المللی آب و شهر: سیستم های آبی و ساختارهای شهری بخشی از پروژه بزرگ آب و شهر: اشتراک دانش میان ایران، آسیا و اروپا است، که برنامه پژوهشی مشترک میان دانشگاهها، مراکز پژوهشی و متخصصان معماری، شهر و مهندسی از کشورهای مختلف است.

دکتر محسن عباسی هرفته افزود:  این کارگاه با حضور بیش از ۳۰ متخصص حوزه های شهر و آب از سراسر دنیا به صورت مشترک ازسوی دانشگاه یزد، پژوهشکده معماری بومی، پایگاه میراث جهانی شهر یزد، دانشکده معماری بل ویل- پاریس، لابراتوار تحقیقاتی Ipraus و لابراتوار تحقیقاتی Lab’urba برنامه‌ریزی و برگزار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه این کارگاه به دنبال ایجاد زمینه ای برای اشتراک تجربه ها، دانش و دستاوردها در حوزه شهر و آب در ایران، آسیا و اروپا است گفت: با توجه به تهدیدهای مشترک در حوزه آب در نقاط مختلف دنیا، کارگاه تلاش دارد تا با تاکید بر نقش فعالیتهای بومی در برخورد با مشکلات این حوزه را مورد توجه قراردهد. از این رو با سوال از نقش نوآوری با تکیه بر دستاوردهای تاریخی، علوم مختلف و تکنولوژی، به دنبال دستیابی به پاسخهای بومی برای مشکلات مشترک جهانی در سراسر کره زمین است.

وی اهداف برگزاری این کارگاه را شناخت و اشتراک تجربیات و راه حلهای تاریخی در پیوند شهر و آب در ایران و سایر نقاط جهان،

شناخت مسائل روز، راه حلها و یافته های روز در برخورد با آب و شبکه های آبی در شهرها،الهام از تجربیات تاریخی در پیوند شهر و آب در پاسخ به مسائل روز،بررسی فرآیند تکاملی ساز و کار آب و شهر،بهره گیری از نظرات و تجربیات صاحبنظران و خبرگان ملی و بین المللی در خصوص مسائل و مشکلات آب در شهر در ایران و به صورت ویژه در استان یزد دانست.

دکتر عباسی هرفته محورهای اصلی این همایش را سیستم‌های آبی و تمدن در فلات ایران، سیستم‌های آبی و تجربه‌های جهانی، الهام از گذشته : سیستم‌های آبی و شهرنشینی،‌ مهندسی و معماری آب در برنامه‌ریزی سرزمینی و پروژه‌های طراحی شهری و میراث گذشته و نوآوری در آینده :‌ پیوند سیستم های آبی و ساختارهای شهری در امروز عنوان کرد.

وی با بیان اینکه در حدود ۳۰ پژوهشگر و متخصص در حوزه های مختلف معماری، شهر، جغرافیا و مهندسی در این رویداد علمی و حرفهای همکاری دارند و تجربه ها و یافته های خود را ذیل ۵ محور پیش بینی شده در کارگاه به بحث و تبادل نظر میگذارند افزود: کارگاه  بین المللی آب و شهر در دو بخش صبح (ارائه تجربیات و بحث و گفتگو) و بعد از ظهر (بازدیدهای تخصصی و آموزش در محل) برنامه ریزی شده است.

وی آخرین مهلت ثبت نام را ۱۰ شهریورماه عنوان کرد و افزود: علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به وب سایت همایش به آدرس http://confs.yazd.ac.ir/wsus2018 مراجعه کنند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: صداوسیما یزد همایش بین المللی حوزه آب شهریورماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۳۰۴۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنگره ایران‌شناسی بین‌المللی می‌شود

محمدعلی عزت زاده دبیر اجرایی نخستین کنگره ملی ایران شناسی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا به برگزاری این رویداد توسط انجمن ایران شناسی اشاره کرد و گفت: این انجمن نخستین انجمن علمی در این حوزه است که در سال ۱۳۲۴ توسط دکتر پورداود تأسیس شد. بعد از یک وقفه دوباره این انجمن از از سال ۱۳۹۶ و با همت دکتر محمود جعفری دهقی فعالیت خود را دوباره آغاز کرد.

وی ادامه داد: برگزاری کنگره‌ها و همایش‌های علمی مهم‌ترین کاری است که انجمن‌های علمی و سازمان‌های مردم نهاد برگزار می‌کنند و در این خصوص انجمن علمی ایران شناسی هم بر آن شد تا با توجه به شعبه‌هایی که در سراسر ایران دارد این رویداد را به صورت متمرکز در تهران آغاز کند.

به گفته دبیر اجرایی کنگره ملی ایران شناسی؛ ارزیابی مکاتب ایران‌شناسی، زبان‌ها و گویش‌های ایرانی، متون ادب فارسی، جغرافیا و تاریخ ایران، فرهنگ و هویت ایرانی، مطالعات اجتماعی، محیط زیست، باستان‌شناسی، هنر و معماری و ادبیات تطبیقی، محور‌های این کنگره خواهد بود که در این خصوص سخنرانان به ایراد سخن می‌پردازند.
عزت زاده در خصوص روند برگزاری کنگره افزود: در روز برگزاری که در تاریخ پنجشنبه، ۲۰ اردیبهشت ماه برگزار می‌شود در مجموع ۴۱ سخنرانی تعریف شده است که ۳۳ سخنرانی آن در ۷ نشست تخصصی تعریف شده است و ۴ سخنرانی درمراسم افتتاح و ۴ سخنرانی هم در مراسم پایانی آن برنامه ریزی شده است.

وی با اشاره به اینکه تعداد ۱۱۲ چکیده به دبیرخانه ارسال شده است، گفت: از مجموع این تعداد آثار رسیده، ۸۱ چکیده توسط داوران پذیرفته شد که تعدادی از آن‌ها برای سخنرانی، تعدادی برای چاپ و تعدادی هم جهت انتشار در پوستر انتخاب شدند.

وی در خصوص برگزاری این رویداد در سال‌های آتی افزود: از آن جایی که ایران شناسی، مهمترین علمی است که ایران امروز به آن نیاز دارد و باید برای احیای هویت ملی گمشده خود نهایت تلاش را کنیم. در این مسیر آموزش و پژوهش حرف اول را می‌زند و انجمن ایران شناسی در نظر دارد تا در سال اینده این کنگره را به صورت بین المللی برگزار کند و حتی فرصتی را فراهم کنیم تا در شهر‌های مختلف آن را برگزار کنیم.

گفتنی است؛ نخستین کنگره ملی ایران شناسی ایران پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت توسط انجمن ایران شناسی در خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چالش‌های معماری و شهرسازی ایران
  • طهرانچی: معماران دانشگاه آزاداسلامی پروژه مسکن دانشگاه را طراحی می‌کنند
  • کنگره ایران‌شناسی بین‌المللی می‌شود
  • از ۵ قاره در کنفرانس صنعت هسته‌ای شرکت کرده اند
  • آماده حمایت جدی از ناشران و مخاطبان این حوزه هستیم
  • امضای تفاهم‌نامه و رونمایی از پوستر برگزاری آیین نکوداشت دانش‌آموختگان بین‌المللی
  • برگزاری سی‌امین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان
  • برگزاری اولین کنفرانس بین‌المللی هسته‌ای نشان از بلوغ فناوری هسته‌ای ایران است
  • امضای تفاهم‌نامه آیین نکوداشت دانش‌آموختگان بین‌المللی در شیراز
  • کارگاه عکاسی «حاکی» حوزه هنری انقلاب اسلامی شاهرود افتتاح شد