Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-01@08:36:19 GMT

اقامتگاه های بومی، زمینه ساز توسعه گردشگری

تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۲۳۰۵۷۷

اقامتگاه های بومی، زمینه ساز توسعه گردشگری

معماری این خانه ها به قدری زیباست که صاحب خانه ها، این روزها طرح اقامتگاه های بوم گردی را در پیش گرفته اند. از عمر اقامتگاه های بوم گردی در ایران حدود 10 سال می گذرد. خانه های قدیمی که توسط صاحبانشان مرمت می شوند و در آن شب نشینی ها، موسیقی و آیین های سنتی را برای گردشگران به اجرا می گذارند.
بوم گردی یا اکوتوریسم به عنوان نوع جدیدی از فعالیت های گردشگری، بیش از یک دهه است که در کشورمان شکل گرفته و به دلیل تأکید بر مشارکت جامعه محلی، توجه به مسائل اجتماعی و فرهنگی و مسائل زیست محیطی، پیوند عمیقی با توسعه پایدار گردشگری دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



** بوم گردی در آباده
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آباده می گوید : 7 اقامتگاه بوم گردی در آباده به بهره برداری رسیده است و 5 اقامتگاه دیگر در حال مرمت هستند.
داوود جعفر پور در گفت و گو با ایرنا افزود: از این تعداد اقامتگاه بوم گردی، 6 اقامتگاه در ایزدخواست، 3 اقامتگاه در آباده ، 2 اقامتگاه در سورمق و 1 اقامتگاه در روستای چنار قرار دارند.
وی با بیان اینکه تسهیلاتی برای ایجاد واحدهای بوم‌گردی روستایی پرداخت می‌شود، افزود: برابر قوانین پس از بررسی پرونده متقاضیان دریافت تسهیلات از طرف سازمان میراث فرهنگی و صندوق کارآفرینی امید، تا سقف یک میلیارد ریال به هر متقاضی ایجاد کننده اقامتگاه بوم گردی پرداخت خواهد شد.
وی ادامه داد:اقامتگاه های بوم گردی، در محیط های طبیعی و بومی با رعایت بالاترین سطح ممکن ضوابط زیست محیطی و به شکلی سازگار با معماری بومی، بافت تاریخی و سیمای طبیعی منطقه تأسیس شده و ضمن حداکثر تعامل با جامعه محلی و توجه به تنوع اقلیم، زمینه حضور گردشگران را با کیفیتی قابل قبول و تعریف شده فراهم می کنند.

** اقامتگاه بوم گردی و معرفی فرهنگ
فرماندار آباده با تاکید بر لزوم توجه جدی به حوزه گردشگری در این شهرستان گفت: اختصاص بودجه مناسب به بوم گردی می تواند جهش بلندی در صنعت گردشگری و در نتیجه معرفی فرهنگ اصیل ایرانی و تبادل فرهنگ ها داشته باشد.
محمد اسداللهی با بیان اینکه نباید ظرفیت بوم گردی و گردشگری روستایی در شهرستان را دست کم گرفت، افزود: صنعت توریسم می تواند درآمد پایدار برای منطقه و شهرستان آباده ایجاد کند.
وی در مصاحبه با ایرنا با بیان اینکه گردشگری فرصت بسیاری را برای کسب و کارهای کوچک خانوادگی ایجاد می کند، گفت: ایجاد و توسعه اقامتگاه های بوم گردی در شهرستان آباده از اهداف دولت است که در این خصوص تسهیلات اعطا می شود.
فرماندار آباده به پتانسیل بالای این شهرستان در حوزه گردشگری اشاره کرد و افزود: آباده دارای 2 منطقه نمونه گردشگری در شهر باستانی ایزدخواست و روستای زیبای خسروشیرین و همچنین روستای چنار نیز بعنوان روستای هدف گردشگری معرفی شده است.
توجه به بهره مندی از ظرفیت های بی شمار گردشگری بومگردی در آباده، می تواند در جذب گردشگران داخلی و خارجی مؤثر باشد اما لازمه این امر، حمایت از سرمایه گذاران برای ورود به این حوزه و نظارت دقیق بر فعالیت اقامتگاه های بوم گردی است.
آباده در 274 کیلومتری شمال شیراز است.
9864 / 1876
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: رفع حصر نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت درآمد صنایع دستی و گردشگری گردشگران داخلی و خارجی گردشگری موسیقی رفع حصر نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۳۰۵۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پارک فناوری پردیس، حمزه کازرونی مدیرعامل شرکت دانش بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا در خصوص فعالیت‌های این شرکت گفت: حوزه فعالیت این شرکت در تولید کاتالیست ها و مواد نانوساختار است که از سال ۱۳۸۹ فعالیت خود را آغاز کرده است. مأموریت شرکت، ورود در فناوری‌های سطح بالا در نانوفناوری است.

وی افزود: عمده محصولات تولیدی و فناوری‌های توسعه یافته در شرکت دانش بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا در اختیار چند شرکت محدود در جهان بوده که توسط متخصصان این شرکت بومی سازی شده است. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست ها، این شرکت بر روی کاتالیست های ریفرمینگ نفتا فعالیت داشته است که در تولید بنزین کاربرد دارد.

کازرونی ادامه داد: از دیگر محصولات جدید این شرکت می‌توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری‌های افزودنی سوخت می‌باشد و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی سازی شده است.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان در پایان از تولید لیسانس بر اساس فناوری ODH خبر داد که برای اولین بار در جهان توسط این شرکت ایجاد شده است و برنامه ریزی جهت توسعه فناوری آن در مقیاس صنعتی در جریان است.

بر اساس این گزارش، شرکت دانش‌بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا از سال ۱۳۸۹ در پارک فناوری پردیس مستقر است و درزمینه تولید مواد نانو ساختار فعالیت دارد. این شرکت در بیست و یکمین اجلاس سالانه پارک فناوری پردیس توانست به عنوان شرکت برتر در حوزه توسعه فناوری و خلق نوآوری معرفی و مورد تقدیر قرار گرفت.

کد خبر 6091160 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • اقامتگاه سنتی گل‌سنگ دربند افتتاح شد
  • شورای راهبردی توسعه گردشگری در ساری شکل گرفت
  • استفاده از ظرفیت بی‌نظیر دانشگاه آزاد در زمینه علم و فناوری برای توسعه شهری
  • رونمایی از ۲ پلتفرم بومی گردشگری و مرکبات در مازندران
  • جنوب کرمان ظرفیت افتخارآفرینی بیشتر در زمینه ورزش دارد
  • گردشگری اولین رکن سند توسعه و پیشرفت نایین است
  • جشنواره بومی محلی در روستای شورجستان آباده
  • ایجاد تبادل آخرین تجارت حوزه صادرات کشور با نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • ۱۶ روستای هدف گردشگری در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود