Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@10:56:37 GMT

مهارت‌آموزی، رمز ایجاد اشتغال موفق

تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۲۳۳۷۸۰

مهارت‌آموزی، رمز ایجاد اشتغال موفق

استاندار قزوین با اشاره به این‌که آموزش‌های جامعه باید مهارت محور شوند، گفت: اشتغال موفق با مهارت‌آموزی محقق می‌شود.

به گزارش ایسنا، «عبدالمحمد زاهدی» در آئین تجلیل از مدال‌آوران مسابقات ملی مهارت که صبح امروز در استانداری قزوین برگزار شد، اظهار کرد: در گذشته مهارت‌ها صرفاً براثر تجربه به دست می‌آمد اما امروزه مهارت‌آموزی چون با فناوری و ماشین‌آلات ارتباط دارد با آموزش در کنار تجربه به دست می‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به این‌که در جامعهٔ امروز نیاز به آموزش‌های فنی و حرفه‌ای بیش‌ از پیش احساس می‌شود، ادامه داد: به دلیل رشد فناوری و تخصصی شدن بسیاری از مشاغل امروزه دنیا به سمت آموزش‌های مهارت محور حرکت کرده و ما نیز در این عرصه باید قدم برداریم.

استاندار قزوین بابیان این‌که امروزه اهمیت مهارت‌های فنی و حرفه‌ای بیش از پیش بر همگان روشن شده است، خاطرنشان کرد: هم‌اکنون بدون مهارت رشد و تعالی در شغل‌های مختلف ممکن نیست و حتی اگر یک فرد بدون مهارت شغلی نیز صاحب شغلی باشد از نظر روحی و روانی در مضیقه خواهد بود.

وی بابیان این‌که زمانی فرانسه 1150 عنوان شغلی و ایران 150 عنوان شغلی داشت، گفت: امروزه افزایش عنوان‌های شغلی و تخصصی شدن بسیاری از پیشه‌ها در سطح جهان و کشور ضرورت مهارت‌آموزی را توجیه می‌کند که باید این مهم از طریق دستگاه‌های مرتبط ازجمله سازمان فنی و حرفه‌ای پیگیری شود.

استاندار قزوین بابیان این‌که در همه حوزه‌ها عناوین شغلی خرد و تخصصی به وجود آمده است، تصریح کرد: باید عنوان‌های شغلی سازمان فنی و حرفه‌ای نیز به همین شکل در رشته‌های مختلف توسعه‌یافته و آموزش‌های کوتاه‌مدت را با هدف ایجاد اشتغال پایدار در دستور کار خود قرار دهیم.

وی با اشاره به کسب رتبه اول تیم اعزامی استان در بخش رنکینگ تیمی هجدهمین دوره مسابقات ملی مهارت، افزود: واقعاً استعدادهای بسیار بالایی در این استان وجود دارد و مردم قزوین هم در بخش صنعتی و هم کشاورزی حرفه‌وری را بسیار خوب می‌شناسند.

زاهدی ادامه داد: شهروندان قزوینی در هر دو بخش صنعت و کشاورزی آموزش پذیر بوده و می‌توان امیدوار بود که آینده خوبی برای آموزش‌های فنی و حرفه‌ای استان در پیش رو باشد.

«منصور جلیلوند» مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای قزوین نیز در این آئین گفت: تیم اعزامی استان به هجدهمین مسابقات ملی مهارت که در استان البرز برگزار شد با کسب 6 مدال و دیپلم افتخار رتبه اول کشوری را در بخش رنکینگ ملی به دست آورد.

وی افزود: با همت همکاران ما در شناسایی نخبگان و برپایی اردوهای شهرستانی و استانی با کمترین هزینه این مقام برای استان به دست آمد و امیدواریم در سال‌های بعد نیز با برنامه‌ریزی مناسب و برقراری ارتباط با دانشگاه‌ها و هنرستان‌ها بتوانیم این افتخارات را تکرار کنیم.

جلیلوند خاطرنشان کرد: امروزه اقدام‌های قابل‌توجهی در بخش مهارت و کارآموزی استان انجام‌شده است و هنرجویان ما به‌خوبی با مفهوم مقدس مهارت و کارآموزی آشنا شده‌اند و به اهمیت این حوزه پی برده‌اند.

وی تصریح کرد: مشکلاتی در مسیر مهارت‌آموزی در استان وجود دارد که خوشبختانه با نگاه مثبت استاندار و مسئولان برای رفع آن‌ها اقدام شده است.

به گزارش ایسنا، تیم اعزامی استان قزوین در هجدهمین دوره مسابقات ملی مهارت با کسب یک مدال طلا، یک برنز و چهار دیپلم افتخار رتبه اول را در بخش رنکینگ تیمی به دست آورد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام اشتغال منطقه قزوین مهارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۳۳۷۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانش‌آموزان امسال ۳ نوع مهارت را فرامی‌گیرند

معاون سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور گفت: امسال ۱۵۰ هزار نفر از دانش‌آموزان در قالب طرح مهارت‌آموزی ۳ مهارت فنی، نرم و سواد دیجیتال را آموزش می‌بینند و ۲۷۰ هزار نفر در قالب طرح «تاک» از آموزش‌های مهارتی بهره‌مند می‌شوند.

به گزارش ایسنا، علی حسین شهریور درباره طرح‌هایی که در سال جاری از سوی سازمان آموزش فنی و حرفه ای دنبال خواهد شد، گفت: یکی از راه های رسیدن به جهش تولید و رونق اقتصادی با مشارکت مردم توجه به آموزش و توسعه مهارت است چون سرمایه گذاری در آموزش و برنامه های توسعه مهارت می تواند به افراد کمک کند تا دانش و مهارتهای لازم را برای مشارکت در اقتصاد کسب کنند، علاوه بر این مهارت می تواند به بهره وری،نوآوری و رقابت بالاتر منجر شود و نهایتا جهش تولید و رونق اقتصادی را به دنبال داشته باشد.

وی ادامه داد: سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور یکی از سازمانهای توسعه ای است که مسئولیت خطیری در حوزه تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص برای معرفی به بازار کار دارد.بر همین اساس امسال ما به صورت ویژه ۴ طرح را در دستور کار قرار دادیم.

اجرای طرح مهارت افزایی ۱۵۰ هزار نفر از دانش آموزان

معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و سنجش مهارت سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور افزود: یکی از طرح ها در حوزه دانش آموزی است و برای اینکه دانش آموزان را با مهارتها آشنا و فرهنگ سازی کنیم و آنها هدایت شغلی و تحصیلی خود را دنبال کنند طرح مهارت افزایی دانش آموزان را پیش بینی کرده ایم که هم در قالب طرح تابستانی مهارت و هم در قالب استفاده از ظرفیتهای دولتی و آموزشگاه های آزاد دنبال خواهیم کرد و بر اساس آن آموزش ۱۵۰ هزار نفر از دانش‌آموزان را امسال در دستور کار داریم تا دستکم ۳ مهارت را در بحث مهارتهای فنی،مهارتهای نرم و سواد دیجیتال با توجه به موضوع فناوری های اطلاعات و تکنولوژی های روز فرا بگیرند.

آموزش ۷۰ هزار نفر در طرح مهارت افزایی دانش آموختگان

شهریور طرح دوم را مهارت افزایی دانش آموختگان عنوان کرد و گفت: طرح دوم ما بحث مهارت افزایی دانش آموختگان و فارغ التحصیلان دانشگاههاست و ما هدفگذاری کردیم ۲۴۰ استاندارد مشاغل جدید روبه رشد را در حوزه فناوری های برافکن و در حوزه هوش مصنوعی و بیگ دیتا و رایانش ابری و حوزه هایی که به روز هستند و جدیدترین مشاغل هستند تهیه کردیم و با تفاهم نامه هایی که با وزارت علوم به امضا رساندیم موضوع آموزش فارغ التحصیلان در مراکز دولتی و پارکهای علم و فناوری را دنبال خواهیم کرد.

به گفته وی امسال آموزش ۷۰ هزار نفر از فارغ‌التحصیلان پیش بینی شده تا مهارتهای مرتبط با فناوری های جدید را آموزش ببینند.

معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و سنجش مهارت سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در عین حال طرح دیگر سازمان فنی و حرفه ای در سال جاری را ارائه آموزشهای ترکیبی عنوان کرد و گفت: تمایل شدیدی در جامعه دانشجویی وجود دارد که در کنار آموزش نظری و تئوری، به شکل عملی هم با مهارتها و موضوعات درسی خود آشنا شوند.ما این طرح را با عنوان طرح مهارت افزایی دانشجویان از طریق ارائه آموزشهای ترکیبی و هیبریدی پیش بینی کرده ایم که همزمان با تحصیل بتوانند حداقل ۳۰۰ ساعت را در کارگاههای آموزشی فنی و حرفه ای در سراسر کشور در قالب کارورزی و کاربینی و کارآموزی بگذرانند.

آموزش مهارتی ۲۷۰ هزار نفر در قالب طرح «تاک» 

شهریور متذکر شد: ما دانش آموزان و دانشجویان و فارغ التحصیلان را به عنوان ۳ جامعه هدف پیش بینی کرده ایم و ارتقای ظرفیت اشتغال پذیری آنها را مدنظر قرار دادیم ولی گروه آخر که بسیار مهم است و به آن نیاز شدید داریم، کارکنان و شاغلین بنگاههای اقتصادی است که این طرح را تحت عنوان توانمندسازی و توسعه آموزش شاغلین بنگاههای اقتصادی (تاک)  امسال دنبال می کنیم و در این طرح پیش بینی کردیم که ۲۷۰ هزار نفر در قالب این طرح هم مهارت آموزی و هم سنجش مهارت و صلاحیت حرفه ای داشته باشند که با گواهینامه ای که دریافت می کنند فعالیتشان را در بازار کار دنبال کنند.
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۷۴ درصد از زندانیان ندامتگاه خورین ورامین مشغول به کار شدند
  • دانش‌آموزان امسال ۳ نوع مهارت را فرامی‌گیرند
  • دانش‌آموزان امسال ۳ نوع مهارت را فرا می‌گیرند
  • تغییر۱۰ درصد برنامه درسی دوره متوسطه اول به نفع مهارت‌آموزی
  • مهارت‌آموزی ۱۴۹۳ بانوی بیرجندی در مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای
  • مهارت‌آموزی ۳۵۲۱ مددجوی کمیته امداد خراسان‌ جنوبی
  • مهارت‌آموزی سه هزار و ۵۲۱ مددجوی کمیته امداد خراسان‌جنوبی
  • ۴۱۴ هزار و ۳۲۸ نفر ساعت مهارت در خمین ارائه شد
  • برگزاری رویداد گامی نو ویژه دانش آموزان هنرستانی در هرمزگان
  • تبدیل دانشگاه فنی و حرفه‌ای به دانشگاه مهارت ملی