Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- معاون حقوقی و امور مجلس وزارت دفاع گفت: مولفه‌های گوناگون ملی از جمله قدرت دفاعی توانسته است قدرت بازدارندگی را در سطحی فراتر از جریانات مداخله‌گر در منطقه قرار دهد به حدی که علاوه بر افزایش قدرت سخت و نرم در منطقه، وزارت دفاع با ۱۰ کشور منطقه‌ای و قدرت‌های مطرح جهانی توانسته همکاری‌ها و دیپلماسی دفاعی خود را ارتقاء بخشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری میزان، سردار «رضا طلایی‌نیک» در حاشیه نشست علنی امروز (دوشنبه ۲۹ مرداد) مجلس شورای اسلامی در نشست خبری با خبرنگاران در خصوص نشست غیرعلنی صبح امروز مجلس که با حضور وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح و برخی مقامات نظامی بلندپایه کشورمان برگزار شد، گفت: ۳۱ مرداد که سالروز تصویب قانون تشکیل وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح است، روز صنعت دفاعی کشور نامگذاری شده و به همین مناسبت ویژه برنامه‌هایی در سطح وزارت دفاع و کشور برگزار می‌شود.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح افزود: به مناسبت روز صنعت دفاعی کشور، وزیر دفاع با هماهنگی به عمل آمده با رئیس مجلس در جلسه غیرعلنی مجلس شرکت کرده و گزارشی از حوزه‌های مختلف عملکردی وزارت دفاع به ویژه پیشرفت‌های صنایع دفاعی کشور و آخرین دستاورد‌های علمی، تحقیقاتی و فناوری توأم با میزان دستیابی به حوزه‌های تولیدی و صنعتی به نمایندگان ارائه داد.

وی تاکید کرد: در جلسه غیرعلنی امروز ۶ حوزه مورد بحث قرار گرفت که پشتیبانی از توان دفاعی نیرو‌های مسلح که از وظایف قانونی وزارت دفاع است، گزارش مبسوطی از سوی وزیر دفاع به اطلاع نمایندگان رسید. همچنین مشارکت وزارت دفاع در پروژه‌های غیرنظامی و اقتصاد مقاومتی، عملکرد یک سال گذشته وزارت دفاع در خدمات رفاهی و معیشتی کارکنان و بازنشستگان لشکری، حوزه مهندسی دفاعی و حوزه حقوق دفاعی و تعامل با مجلس از مواردی بود که در جلسه غیرعلنی امروز مجلس به آن پرداخته شد.

طلایی نیک با اشاره به اینکه پس از گزارش مبسوط وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارج مجلس هم ارزیابی خود را از حوزه دفاعی و عملکردی وزارت دفاع به اطلاع نمایندگان رساند، گفت: در جلسه امروز نمایندگان ملت در جریان آخرین دستاورد‌های صنعتی کشور قرار گرفتند. در این گزارش تأکید شد با توجه به شرایط منطقه‌ای و جهان و اینکه ما طبق فرمایشات مقام معظم رهبری در پیچ تاریخی قرار گرفته‌ایم باید آثار و تحولات پیچ تاریخی را در جهان پایش کرد.

وی با بیان اینکه در منطقه پیرامونی ایران تحولات مرتبط با پیچ تاریخی جهان در خصوص حوزه دفاعی با دقت باید مورد پایش بخش دفاعی کشور قرار گیرد، افزود: روند تحولات منطقه در سال‌های اخیر به گونه‌ای است که رقابت‌ها و چالش‌های منطقه‌ای و مداخلات قدرت‌های فرامنطقه‌ای افزایش پیدا کرده است و به همین نسبت نیرو‌های مسلح و مجموعه دفاعی کشور توانسته‌اند با ارتقای قدرت دفاعی به مولفه‌های قوی‌تری از بازدارندگی نائل شوند به گونه‌ای که با وجود ایران هراسی، ما شاهد تهدید نظامی علیه جمهوری اسلامی ایران نیستیم و علت اصلی این موضوع یعنی قدرت دفاعی و بازدارندگی افزایش پیدا کرده است.

طلایی نیک تأکید کرد: مولفه‌های گوناگون ملی از جمله قدرت دفاعی توانسته است قدرت بازدارندگی را در سطحی فراتر از جریانات مداخله‌گر در منطقه قرار دهد به حدی که علاوه بر افزایش قدرت سخت و نرم در منطقه، وزارت دفاع با ۱۰ کشور منطقه‌ای و قدرت‌های مطرح جهانی توانسته همکاری‌ها و دیپلماسی دفاعی خود را ارتقاء بخشد.

آنطور که خانه ملت نقل کرده، معاون حقوقی و امور مجلس وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح با اشاره به اینکه اولویت وزارت دفاع ارتقاء دیپلماسی‌های دفاعی با کشور‌های منطقه به ویژه کشور‌های اسلامی است، تصریح کرد: خوشبختانه یک روند رو به رشدی را در تحکیم مناسبات و همکاری‌های نظامی و دفاعی با این کشور‌ها داریم البته در نشست امروز گزارشی از پیشرفت‌های صورت گرفته از ظرفیت‌های علمی، تحقیقی و دستیابی به فناوری‌های ملی در حوزه دفاعی به نمایندگان ارائه شد ضمن اینکه در حوزه افزایش بودجه صنعت دفاعی کشور نیز اقداماتی صورت گرفته است.   تکمیل می‌شود

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: سردار طلایی نیک صنعت دفاعی روز صنعت دفاعی قدرت دفاعی کشور وزارت دفاع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۳۴۴۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روسیه وزیر دفاع سابق اوکراین را تحت تعقیب قرار داد

به گزارش صدای ایران از ایرنا،خبرگزاری "تاس", بر اساس پیام در تارنمای وزارت کشور روسیه، کووال به دلیل یک جرم جنایی تحت تعقیب است.

این وزارتخانه به نوع این جرم اشاره نکرده است.

کوال از ۲۵ مارس تا ۳ ژوئیه ۲۰۱۴ به عنوان سرپرست وزیر دفاع اوکراین خدمت کرد. او همچنین معاون دبیر شورای امنیت ملی و دفاع اوکراین بود. وی از ۱۶ مارس ۲۰۲۲ ریاست دانشگاه دفاع ملی اوکراین را بر عهده دارد.

در فوریه گذشته، کمیته تحقیقات روسیه، کوال را به طور غیابی به هماهنگی برای "تجاوز نظامی به ساکنان دونباس در سال ۲۰۱۴" متهم کرد.

به گزارش ایرنا، این درحالی است که امروز، وزارت کشور روسیه ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهوری اوکراین را در فهرست افراد تحت‌تعقیب قرار داد.

در پایگاه اطلاعاتی افراد تحت تعقیب و مورد پیگرد وزارت کشور فدراسیون روسیه آمده است: ولودیمیر الکساندرویچ زلنسکی، متولد ۲۵ ژانویه ۱۹۷۸ تحت یکی از مواد قانون کیفری تحت تعقیب است.

بنا بر گزارش این رسانه روس، در این پایگاه اطلاعاتی به جرمی که زلنسکی بر اساس تحت تعقیب است، اشاره نشده است.
پایگاه داده وزارت کشور روسیه همچنین محل تولد افراد تحت تعقیب را درج کرده و شهر کریووی روگ واقع در استان دنیپروپتروفسک اوکراین زادگاه زلنسکی ذکر شده است.

وزارت کشور روسیه همچنین پوروشنکو رئیس جمهور سابق اوکراین را در فهرست افراد تحت تعقیب قرار داد.
بنا بر این گزارش، پوروشنکو متولد ۲۶ سپتامبر ۱۹۶۵ در شهر بُلگراد استان اودسا است. وی از سال ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۹ رئیس‌جمهوری اوکراین بود.

پیش‌تر وزارت کشور روسیه بامداد جمعه اعلام کرد که اولکساندر لیتویننکو دبیر شورای امنیت و دفاع ملی اوکراین را در فهرست افراد تحت تعقیب قرار داده است.
وزارت کشور روسیه به اتهاماتی که به لیتویننکو وارد شده است تا در این فهرست قرار بگیرد، اشاره‌ای نکرد.

ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین چندی پیش آلکسی دانیلوف را از ریاست شورای امنیتی و دفاع ملی این کشور برکنار و لیتویننکو را جایگزین وی کرد. لیتویننکو پیشتر رئیس سرویس اطلاعات خارجی اوکراین بود.

وزارت کشور روسیه پنجشنبه شب همچنین «والنتین نالیوایچنکو» قانونگذار اوکراین را نیز در فهرست تحت تعقیب قرار داد.

وی از سال ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۰ و از ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۵ رئیس رئیس امنیت اوکراین بود. نالیوایچنکو به فراخوان برای خشونت علیه نیرو‌های نظامی روسیه متهم شده است.

رئیس جمهور روسیه ۲۱ فوریه ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو، استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوهانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.

ولادیمیر پوتین سه روز پس از آن، پنجشنبه ۲۴ فوریه (۵ اسفند ۱۴۰۰) نیز عملیاتی نظامی که آن را «عملیات ویژه» خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو - کی‌یف به رویارویی نظامی تبدیل شد.

آمریکا و کشور‌های غربی در پاسخ به این اقدام روسیه، تاکنون تحریم‌های گسترده‌ای را علیه مسکو اعمال و میلیارد‌ها دلار تسلیحات و تجهیزات نظامی به کی‌یف ارسال کرده‌اند.

دیگر خبرها

  • هشدار روسیه به آمریکا درباره «نتایج رویارویی دو قدرت اتمی»
  • رزمایش اتمی روسیه با «تسلیحات غیر راهبردی»
  • طالبان خواستار واگذاری جایگاه افغانستان در بهداشت جهانی شد
  • قدرت‌نمایی مقاومت بحرین و پیام‌های آن برای منطقه
  • قدرت‌نمایی مقاومت بحرین و پیام‌های آن برای منطقه
  • کشته‌شدن ۴ تروریست پ‌ک‌ک در سوریه و عراق
  • تجهیزات دفاعی ایران هم‌سطح کشور‌های پیشگام در حوزه جنگ‌افزارسازی است
  • تغییر محاسبات منطقه با قدرت بازدارندگی ایرانی
  • روسیه وزیر دفاع سابق اوکراین را تحت تعقیب قرار داد
  • عباس آخوندی: هر طرحی که در منطقه بر مبنای حذف قدرت‌های جهانی ارائه شود، از همان ابتدا با شکست مواجه خواهد شد