Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر نفت گفت: عدم ایفای نقش موثر بیمه‌ها از جمله مشکلات در حوزه پالایشگاه‌هاست. ۲۹ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۴ سیاسی مجلس و دولت ایران نظرات

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، بیژن زنگنه وزیر نفت در جلسه علنی امروز (دوشنبه، 29 مرداد) پارلمان در جریان سوال علیرضا محجوب نماینده تهران درباره علت آتش‌سوزی‌های مکرر در پالایشگاه‌ها گفت: عمر استهلاک یک واحد پالایشگاهی حداقل 30 سال است ما پالایشگاه‌هایی در کشور داریم که 80 تا 90 سال عمر کردند و منابع کافی برای نوسازی و بازسازی آنها وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در صنعت نفت  با مواد سمی سر و کار داریم که استنشاق آنها می‌تواند منجر به مرگ شود یا در مواردی کار با مواد در فشار بالا انجام می‌شود. نزدیک 6 هزار جایگاه سوخت مایع و سی ان جی داریم و روزانه میلیون‌ها نفر برای دریافت خدمات به آن مراجعه می‌کنند. همچنین 27 میلیون مشترک گاز داریم و مردم مرتب از گاز طبیعی استفاده می‌کنند.

وزیر نفت افزود: علاوه بر این 60 واحد پتروشیمی بالادستی و 10 پالایشگاه عظیم داریم و روزانه 90 میلیون لیتر بنزین و 80 میلیون لیتر گازوئیل مصرف می‌شود. این کار بزرگی است که در سطح خوب ایمنی انجام می‌شود.

زنگنه تصریح کرد: ادغام کار در وزارت تعاون که طیف وسیعی از فعالیت‌های متنوع اقتصادی به آن داده شده باعث شده توجه به ایمنی کار کم شود، مسئول قانونی حفاظت کار، وزارت کار است و تمام کارخانه‌های متعلق به وزارت نفت هم باید از سوی وزارت کار نظارت شود؛ البته وزارت نفت باید از منظر مالکیت نظارت کند، اما خصوصی‌سازی‌های بدون حساب و کتاب مشکلات زیادی را برای ما ایجاد کرده است.

وی ادامه داد:در هنگام خصوصی‌سازی سازوکار لازم برای نظارت پیش‌بینی نشده است، بعضی افراد در شرکت‌های پالایشی مسئولیت می‌گیرند که تخصص کافی ندارند و یا تعمیرات پالایشگاه و پتروشیمی را به تأخیر می‌اندازند، اینها باعث ایجاد خطر می‌شود، ابزار ما هم خوراک پالایشگاه است که اگر آن را قطع کنیم، خودمان متضرر می‌شویم، بنابراین قدرت حاکمه در دست وزارت کار و نه وزارت نفت است.

وزیر نفت تأکید کرد: پالایشگاه تهران متعلق به سهام عدالت است، بنده اخیرا به وزیر اقتصاد گفتم که خودتان سهام عدالت را اداره کنید، پالایشگاه تهران 65 سال عمر کرده و واحدهایی است که 80 تا 90 سال عمر کردند در حالی که عمر استهلاک یک واحد پالایشگاهی حداکثر 30 سال است.

زنگنه با بیان اینکه بسیاری از پالایشگاه‌ها مستهلک شدند و در تاسیسات جنوب هم 10 مورد سوراخ شدن لوله داریم که منابعی برای بازسازی و نوسازی آن وجود دارد،گفت: عدم ایفای نقش موثر بیمه‌ها از جمله مشکلات در حوزه پالایشگاه‌هاست، در همه دنیا ایمنی را از طریق بیمه اعمال می‌کنند، اما بیمه‌های ما بر رفتار شرکت‌ها نظارت ندارند.

وی با بیان این‌که وقوع آتش‌سوزی‌های مهم در صنعت نفت، تکرار پذیری آن و ضریب شدت حوادث در سال‌های گذشته کاهش یافته است، افزود: تلاش ما این است که با انضباط، آموزش و ابلاغ استانداردها بتوانیم همچنان این حوادث را کاهش دهیم.

وزیر نفت: یکی از مشکلات دیگر این است که در زمان بروز حادثه ما فرمانده میدان نداریم، البته بعد از آتش‌سوزی بوعلی سینا تصمیم گرفتیم آموزش‌هایی در این زمینه بدهیم. همچنین در سال 1393 شورای عالی اچ اس ای در وزارت نفت به راه افتاد و با وزارت‌کار هم موافقت‌نامه‌ای امضا کردیم. ما پس از هر حادثه، بررسی‌هایی داریم، با متخلفان برخورد می‌کنیم، شخصا ساعت‌ها وقت گذاشتم و دستورالعمل‌های لازم را ابلاغ کردم.

انتهای پیام/

R1011202/P1360/S1,15/CT11 واژه های کاربردی مرتبط بیژن زنگنه

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بیژن زنگنه بیژن زنگنه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۳۵۷۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نحوه ایفای تعهدات ارزی محصولات هیدروکربنی‌ و قیر اعلام شد

به گزارش خبرگزاری مهر، دبیرخانه کمیته کارشناسی بازگشت ارز حاصل از صادرات، نحوه ایفای تعهدات ارزی حاصل از صادرات محصولات هیدروکربنی و قیر را اعلام کرد.

بر این اساس، در راستای اجرای بند (١) ماده (٨) آئین نامه اجرایی تبصره (٦) بند (ح) ماده (٢) مکرر قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز و با عنایت به تصمیمات کارگروه بازگشت ارز حاصل‌ از صادرات، ایفای‌ تعهدات ارزی‌ حاصل‌ از صادرات کلیه‌ صادرکنندگان محصولات هیدروکربن‌ (کد تعرفه‌های ٢٧١٠١٢٩٠ و ٢٧١٠١٩٩٠) و قیر نفت (کد تعرفه ٢٧١٣٢٠٠٠) که اظهار گمرکی‌ آن تا قبل‌ از تاریخ‌ ١۵. ٠٨. ١۴٠٢ باشد، به‌ تمامی‌ روش‌های مندرج در بند (١٣) ذیل ماده (١) آئین‌ نامه‌ اجرایی‌، امکانپذیر است‌.

بازگشت ارز حاصل از صادرات محصولات موضوع سه کد تعرفه فوق، پس از تاریخ ١۵. ٠٨. ١۴٠٢ به‌ صورت ١٠٠ درصدی‌ با سررسید ٨٠ روزه و صرفاً از طریق‌ فروش حواله‌ ارزی‌ در سامانه‌ نیما خواهد بود.

کد خبر 6084693 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • انتقاد از کم کاری برخی از ارگانها در حمایت از فرزند آوری
  • انتقاد کوبا از گزارش ۲۰۲۳ آمریکا درباره حقوق بشر کشورها
  • عکسی از ژست مازیار لرستانی در اولین ایفای نقش در یک فیلم
  • صادرات نفت ایران به چین چگونه می‌شود؟
  • انتقاد دیوان محاسبات از افزایش نامتعارف هزینه برخی دستگاه‌ها
  • نارضایتی از عملکرد وزارت کار و تأمین اجتماعی: کارگران ساختمانی هنوز بیمه نشده‌اند!
  • نحوه ایفای تعهدات ارزی محصولات هیدروکربنی‌ و قیر اعلام شد
  • شروط بنیاد مسکن مانع تخصیص «قیر رایگان» به روستاها می‌شود
  • رئیس اداره جمعیت وزارت بهداشت خبر داد؛ افزایش میل خانواده‌ها به فرزند دوم و سوم
  • چهره پنچ بازیگر ترکیه‌ای محبوب/ عکس