Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، انوشیروان محسنی بندپی (سرپرست وزارت کار و رفاه اجتماعی) در مراسم بزرگداشت کارآفرینان برتر با اشاره به رشد کارآفرینی در ایران گفت: از ۸۴ تا ۹۲ سالانه ۷۷هزار نفر به کسب و کار اضافه شدند. از سال ۹۲ تا ۹۶ حدود ۸۰۰ هزار نفر سالانه به جریان کسب و کار کشور اضافه شدند. برنامه‌ی دولت این است که تا ۱۳۹۹ سالانه ۹۵۰ هزار نفر وارد جریان کسب و کار کشور شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه گفت: یکی از فرصت‌هایی که امکان رشد اشتغال در کشور را در خود جای داده، کارآفرینی است. اما علاوه بر ایجاد فرصت برای کارآفرینان نیاز به اصلاح بنگاهداری در کشور وجود دارد.

وی ادامه داد: در سال ۲۰۱۷ به گفته‌ی شاخص‌های جهانی، ایران توانسته است به رتبه ۷۲ در سطح کارآفرینی برسد. علاوه بر این در منطقه خاورمیانه رتبه کارآفرینی ما ۳ درجه رشد داشته است.

محسنی بندپی گفت: ما کشوری داریم که هم دارای سرمایه‌های انسانی ارزشمند و هم سرمایه‌های طبیعی ذی‌قیمت است اما از این فرصت‌ها در یک فضای مناسب و برنامه‌ریزی استراتژیک استفاده نمی‌شود.

وی ادامه داد: ما امروز شاهد این هستیم که بیکاری جوانان تحصیل کرده‌ی ما معضل اصلی‌مان شده و ما پنجمین کشوری هستیم که در سطح جهانی از نظر  دانش مهندسی این فرصت را داریم که از نیروی انسانی خود بهره ببریم.

سرپرست وزارت کار با اشاره به حضور پررنگ نیروی انسانی ایرانی در حوزه‌های انفرادی گفت: در بعد انفرادی شایستگی‌ها و ظرفیت‌های ما در رقابت‌های علمی به منصه ظهور رسیده است. آنچه ما در آن با مشکل روبه‌رو شده‌ایم، تولید انبوه و حضور گروهی افراد در کنار هم است.

بندپی با ارایه آمار نیم درصدی حضور کارآفرینی در کشور گفت: بررسی‌ها نشان داده با اینکه تنها نیم درصد از فضای کسب و کار در اختیار کارآفرینان است، ۳۸ درصد اشتغال در اختیار آنان است. پس باید فضای بیشتر برای رشد داشته باشد.

وی توسعه بنگاه کارآفرینی را به عنوان شتاب‌دهنده‌ی کار و توسعه‌ کشور دانست و بیان کرد: بر این اساس در دولت روحانی دو مسئله بیشتر از هر مسئله‌ای الویت دارد. یکی از این موارد افزایش حمایت‌های اجتماعی است. صندوق بازنشستگی رسالتش ارتقای خدمات اجتماعی به بازنشستگی است. اگر این صندوق در کنار ارایه خدمات وارد بنگاه‌های تولیدی شده است، تمام سرمایه حاصل باید وارد ارایه خدمات به بازنشستگان شود.

وی در ادامه افزود: بحث دوم رونق کسب و کار و تولید است. سه مولفه درکشور وجود دارد که نیاز به رسیدگی کارشناسی دارد. یکی از این موارد گرایش مردم به کارآفرینی است. دیگری توانایی و مهارت کارآفرینی و در آخر وضعیت فعلی مهارت‌های نوپاست. در دو مورد آخر ما سیاستگذاران باید بیشتر کار کنیم.

وی در پایان گفت: ایجاد مدرسه‌های اشتغال برای جوانان ازجمله فعالیت‌هایی است که دولت باید به آن توجه ویژه داشته باشد. حتی از سنین پایین‌تر مهارت‌افزایی باید به فرزندان ایران آموزش داده شود. مهدهای مهارت‌آموزی ازجمله‌ی این اقدامات است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: کارآفرینی وزارت کار محسنی بندپی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۳۶۰۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان

محمد قورزایی  در جلسه تخصصی حمایت از مهارت آموختگان مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای که با هدف تحقق شعار "جهش تولید با مشارکت مردم" برگزار شد، اظهار کرد: آموزش‌های فنی و حرفه‌ای مناسب‌ترین راهکار برای تحقق شعار سال و ایجاد اشتغال پایدار است.

وی با اشاره به مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای شهدای وحدت در حاشیه شهر زاهدان، افزود: کارگاه‌های آموزشی کم سرمایه‌بر و زود بازده مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای مانند؛ تولیدات نان و شیرینی‌جات و دارو‌های گیاهی بستری مناسب برای اشتغال جوانان سیستان و بلوچستان است.

جلیل شهریاری مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان نیز در این جلسه ضمن تقدیر از حمایت‌های سپاه سلمان از آموزش‌های مهارتی در بحث تولید و اشتغال گفت: عرصه مهارت آموزی، پروسه اشتغال و درآمد را برای جوانان این استان هموار کرده است و کمک سازمان‌های مختلف مانند بسیج سازندگی این امر را تسریع می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • آموزش و مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار دانش‌آموز کشور
  • ۲۱۳ هزار نفر به جمعیت دانش آموزان هنرستانی اضافه شد
  • ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری حذف می‌شود
  • دستگاه‌های اجرایی مکلف به اختصاص بخشی از بودجه عمرانی به مهارت آموزی کارگران شدند
  • آموزش‌های فنی و حرفه‌ای مقدمه‌ای برای ایجاد اشتغال جوانان است
  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج
  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • نمایش دستاوردهای خودکفایی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در سنندج
  • مازندران پایین‌ترین نرخ بیکاری در کشور را دارد