Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رادیو اقتصاد،  موید حسینی صدر اظهار کرد: همواره نرخ ارزی که عده ای خاص تحت واردات دریافت کرده اند، بین ۱۵ تا ۲۰ درصد با قیمت ارز واقعی تفاوت داشته است.

مشاور سازمان برنامه و بودجه با بیان اینکه همواره با چند نرخی بودن ارز مخالف بودیم، ادامه داد: همواره ثروت بادآورده شکل گرفته و عده ای بدون داشتن نبوغ خاص، ثروت های بادآورده دریافت کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسینی صدر در خصوص چرایی نبود نظارت کافی از سوی مجلس در دوره های قبل گفت: ما وظیفه داریم تشخیص و رای خود را بیان کنیم؛ ولی به تنهایی تصمیم گیر نیستیم؛ بلکه جمعی که نفوذ و منافع داشته اند، این مسائل را ایجاد کرده اند.

این نماینده ادوار مجلس افزود: امروز با قیمت های کذایی مشکلات بیشتر نمود دارد و به دلیل افزایش رقم پایه ارزی، مشکلات اقتصادی بیشتر به چشم می آید.

حسینی صدر در پاسخ به این سوال که با شرایط کنونی که حقوق بگیران، کارگران و مردم با ۴۰ درصد افزایش قیمت مواجه هستند چه چاره ای باید اندیشید، اظهار کرد: دولت قصد دارد بسته های حمایتی اعم از بن خرید کالا و کنترل بازار را انجام دهد.

وی همچنین در پاسخ به این سوال که آیا به شرایط اقتصادی در دوران جنگ باز گشته ایم، اظهار کرد: ما چاره ای جز این کار نداریم. باید بپذیریم در شرایط جنگ اقتصادی هستیم و اگر نظارت و حمایت از مردم صورت نگیرد، ممکن است اقشار بسیاری آسیب ببینند.

حسینی صدر ادامه داد: از طرفی دولت و مجلس نیز باید اقدامی صورت دهند و در شرایط افزایش نرخ ارزی، ماهانه حقوق ها را ترمیم کنند و این کار در اختیارات مجلس است.

وی افزود: می توان از منابع افزایش قیمت ارز حقوق کارمندان و بازنشستگان را به دولت تکلیف کند.

حسینی صدر گفت: دولت نیز می تواند با مصوبه مجلس لایحه ای ارائه دهد و با توجه به شرایط جدید در کشور افزایش حقوق ها را اجرایی کند.

کد خبر 4379943

منبع: مهر

کلیدواژه: افزایش حقوق دولت دوازدهم سازمان برنامه و بودجه گرانی مجلس شورای اسلامی کالاهای اساسی مردم علیه احتکار بانک مرکزی ایران بازار ارز دلار وزارت صنعت معدن و تجارت قیمت دلار ایالات متحده آمریکا بورس ترکیه قیمت نفت لیر ترکیه گمرک وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی تحریم اقتصادی ایران قیمت سکه بهار آزادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۳۶۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادامه مذاکرات مزدی کانون بازنشستگان تامین اجتماعی؛ مبنای افزایش حقوق کدام قانون است؟

نایب رئیس کانون عالی بازنشستگان تامین‌اجتماعی از مذاکرات این کانون با مسئولان تامین اجتماعی درخصوص ضرورت افزایش منطقی حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران خبر داد.

به گزارش ایسنا، نصرالله دریابیگی در این باره اظهار کرد: در جلساتی که با مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی و معاونین ایشان داشته‌ایم سه پیشنهاد مهم را درباره افزایش حقوق کارگران بازنشسته تحت پوشش کانون عالی بازنشستگان طرح کردیم؛ اول این که افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی تورم ۴۳.۶ درصدی موجود را پوشش دهد؛ دوم آن که دراجرای ماده ۴۱ قانون کار ۳۵ درصد افزایش سطوح مزدی را لحاظ کنند و افزایش مزایا هماهنگ با دریافتی کارگران و کارکنان دولت باشد.

نایب رئیس کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی با اشاره به این که مذاکرات مزدی این کانون همچنان ادامه دارد، مبنای افزایش حقوق سالانه بازنشستگان را مصوبه شورای عالی کار عنوان و اظهار کرد: ماده ۴۱ قانون کار جمهوری اسلامی ایران و ماده ۹۶ قانون تامین اجتماعی تکلیف این مهم را روشن کرده است.

دریابیگی گفت: مطالبات کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی مطالبات برحق حداقل ۵ میلیون بازنشسته تامین اجتماعی و خانواده‌های آنان مبنی بر افزایش حداقل ۳۵ درصدی حقوق این قشر است.

وی با اشاره به اینکه ۶۰ تا ۷۰ درصد کارگران بازنشسته تامین اجتماعی دریافتی ماهانه‌شان کمتر از ۱۰ میلیون تومان است؛ گفت: دریافتی بازنشستگان عضو کانون‌های بازنشستگی تامین اجتماعی فقط کفاف هزینه‌های ۱۵ روز را می‌دهد و اختلاف فاحشی با سایر بازنشستگان دارند.

مسئول کانون بازنشستگان تامین اجتماعی استان مازندران با تاکید بر این مطلب که ذخایر صندوق تامین اجتماعی حاصل تلاش میلیون‌ها کارگر زحمتکش ایرانی است، گفت: مسئولان سازمان تامین اجتماعی در برابر صاحبان صندوق تامین اجتماعی یعنی کارگران و بازنشستگان مسئول هستند و نباید بابت تعهدات مالی خویش در برابر کارگران بازنشسته آدرس غلط بدهند.

به گزارش روابط عمومی کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی، نایب رئیس کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی با خاطرنشان ساختن وعده‌های دولت و مجلس برای حل مشکلات معیشتی بازنشستگان تامین اجتماعی، گفت: سوال من از تمامی مسئولان این است که چگونه می‌توان با دریافتی ماهانه کمتر از ۱۰ میلیون تومان هزینه‌های یک خانوار کوچک را تامین کرد؟. از مسئولان تامین اجتماعی توقع داریم در این شرایط همراه جامعه شریف بازنشستگان باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تفاوت چشمگیر میزان دریافتی بازنشستگان تامین اجتماعی با پرداختی سایر بازنشستگان
  • مذاکرات برای افزایش حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران
  • خبر جدید از افزایش منطقی حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران / دریا بیگی تشریح کرد
  • ۳ پیشنهاد برای افزایش حقوق بازنشستگان | افزایش ۳۵درصدی باید لحاظ شود
  • ادامه مذاکرات مزدی کانون بازنشستگان تامین اجتماعی؛ مبنای افزایش حقوق کدام قانون است؟
  • اختلاف بر سر افزایش حقوق بازنشستگان!
  • افزایش حقوقها مطابق قانون و هزینه‌های سبد خانوار نیست
  • انتقاد از واریز نشدن افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی
  • پاسخ عجیب معاون وزیر کار درباره مزد کارگران؛ افزایش حقوق بی‌سابقه بوده؟
  • پاسخ عجیب معاون وزیر کار درباره رقم دستمزد کارگران/ رعیتی‌فرد: افزایش حقوق بی‌سابقه بوده؛ ۱۱۹ درصد افزایش یافت