Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - بجنورد- ايرنا- فرماندار شهرستان مرزي راز و جرگلان از آغاز احداث و بازگشايي سه محور ارتباطي در اين شهرستان مرزي خراسان شمالي خبرداد و گفت: بدين ترتيب اين شهرستان به استان گلستان متصل و از بن بست ارتباطي خارج مي شود.

محمد زارعي روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: يکي از اهداف و آيتم هاي توسعه اين شهرستان خروج از بن بست راه هاي ارتباطي است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي گفت: محورهاي مواصلاتي راز- شيرين دره، جرگلان - مراوه تپه و غلامان - دربند، سه نقطه ارتباطي شهرستان هستند که با احداث و بازگشايي آنها موتور توسعه شهرستان به حرکت در خواهد آمد.
زارعي افزود: با احداث محورمواصلاتي غلامان- دربند مسير ارتباطي اين شهرستان به بجنورد مرکز استان خرسان شمالي از 127کيلومتر به 85 کيلومتر کاهش مي يابد.
فرماندار راز و جرگلان اعتبارات اوليه طرح هاي عمراني جاده راز- شيرين دره و غلامان - دربند را هر کدام 20ميليارد ريال و جاده جرگلان- مراوه تپه ميزان 55ميليارد ريال ذکرکرد وافزود: اميدواريم با تخصيص به موقع اعتبارات اين پروژه هاي عمراني بزودي بهره برداري شود.
شهرستان 70 هزار نفري رازو جرگلان در 120 کيلومتري شمال غرب بجنورد مرکز خراسان شمالي قرار دارد که بخش عمده ساکنان آن را ترکمن هاي اهل سنت تشکيل مي دهد.
7189/ 6042
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۳۶۳۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشت مکانیزه ۷۵ درصد از اراضی شالیزاری شفت

مهدی نقدی، فرماندار شفت همزمان با آغاز کشت برنج در شالیزار‌های این شهرستان از ۲ مجموعه بانک نشاء گلخانه‌ای و سنتی در روستای لَختَکی بازدید کرد.

او با بیان اینکه شهرستان شفت دارای ۷ بانک نشاء برنج است، گفت: در نظر داریم در آینده نزدیک با حمایت آن را به سقف ۱۰ واحد برسانیم.

فرماندار شفت تصریح کرد: حدود ۷۵ درصد از اراضی شالیزاری این شهرستان به صورت مکانیزه نشا می‌شوند و همچنین بیش از ۱۱۰ دستگاه نشاکار در فصل کشت برنج در این شهرستان مشغول به فعالیت هستند.

محمدرضا یوسف نژاد، مدیر جهاد کشاورزی شفت هم در این بازدید حمایت و ترغیب کشاورزان به ایجاد بانک نشاء برنج را از مهمترین برنامه‌های این اداره اعلام کرد.

به گفته او، کشت مکانیزه برنج ضمن اینکه از لحاظ هزینه‌ای مقرون به صرفه است باعث بالا رفتن میزان تولید نیز می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی شفت افزود: کاهش سختی کار، صرفه جویی در وقت و انجام به موقع عملیات کشاورزی، افزایش محصول، افزایش بهره وری و کاهش هزینه‌های تولید و تهیه نشاء سالم و عاری از افت و بیماری از مهمترین مزایای کشت مکانیزه برنج است.

شهرستان شفت در ۱۵ کیلومتری غرب مرکز استان گیلان قرار دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • جنوب کرمان ظرفیت افتخارآفرینی بیشتر در زمینه ورزش دارد
  • دستگاه های اجرایی شهرستان گناوه در اجرای طرح «نور» همکاری کنند
  • شتاب اجرای طرح ملی نهضت مسکن در خوی با مشارکت انبوه سازان 
  • پیش‌بینی ۶۶۹ صندوق در أخذ رأی برای حوزه انتخابیه کرج
  • وضعیت ترافیک شهرستان همدان بهتر شده است
  • تلف شدن ۵۷ رأس گوسفند در برخورد با قطار در قزوین
  • تلف شدن ۵۷ رأس گوسفند در برخورد با قطار در آبیک
  • فوت و فن پخت املت به سبک قهوه‌خانه‌های دربند (فیلم)
  • راه اندازی فیبر نوری در ۳۴ روستای رشت
  • کشت مکانیزه ۷۵ درصد از اراضی شالیزاری شفت