Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر اجرایی نمایشگاه تجهیزات و مساجد و اماکن متبرکه به معرفی اهداف برگزاری این نمایشگاه پرداخت. ۲۹ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۹ فرهنگی دین ، قرآن و اندیشه نظرات

به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا، حجت‌الاسلام ولامسلمین سیداحمد حسینی‌شریف مدیر اجرایی نمایشگاه تجهیزات و مساجد و اماکن متبرکه در نشست خبری این نمایشگاه با بیان اینکه مسجد مهمترین عامل بر تاثیرگذاری در فرهنگ تربیت جامعه است، افزود: مساجد در صدر اسلام به قدری اهمیت داشت که پیامبر(ص) در هر کجا مسافرت می‌کردند مسجدی در آنجا بنا می‌کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حتی اولین اقدامی که پیامبر در مدینه انجام داد ساخت مسجد بود که به مسجدالنبی شهرت یافت.

وی افزود: در روایات در اهمیت ساخت مسجد آمده است هر کسی در دنیا مسجدی بنا کند خداوند در آخرت مسجدی برای او بنا خواهد کرد.

مدیر اجرایی نمایشگاه تجهیزات و مساجد و اماکن متبرکه با اشاره به نمایشگاه بین‌المللی تخصصی تجهیزات مساجد و اماکن متبرکه گفت: این نمایشگاه تأثیرات فراوانی در انتقال تجربه‌های مناسب در ساخت مساجد دارد، زیرا تاکنون تجربه‌های ساخت مساجد به صورت پراکنده بود و هر کسی براساس ذهن خود به ساخت مساجد می‌پرداخت.

حجت‌الاسلام حسینی‌شریف با اشاره به اینکه مهندسین در ساخت مساجد مدل و متد واحدی ندارند، این مسئله را یکی از چالشهای مهم ساخت مساجد معرفی کرد و گفت: ما شاهدیم برخی مساجد براساس یک الگوی واحد طراحی نمی‌شوند به عنوان نمونه برخی مساجد قبله را به صورت کج قرار می‌دهند و یا برخی مساجد با مشکل محراب روبرو هستند و یا مساجد را در مکانی می‌سازند که مورد استفاده عمومی قرار نمی‌گیرد. برپایی این نمایشگاه در یکسان کردن ایده‌های ساخت مساجد کمک شایانی خواهد کرد و باعث به حداقل رسیدن این معضلات خواهد شد.

به گزارش تسنیم، اولین نمایشگاه بین‌المللی تخصصی تجهیزات مساجد و اماکن متبرکه سی‌ام مرداد لغایت اول شهریورماه سالجاری در نمایشگاه بین‌المللی شهر آفتاب از ساعت 10 صبح لغایت 5 بعد از ظهر برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

 

R1392/P1356/S4,37/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۳۶۸۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روستا‌ها باید روستا بمانند و همچنان محلی باشد برای تولید  

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز؛ رئیس جهاد کشاورزی ساوجبلاغ از اجرای آزاد سازی بیش ار ۲۹۵۲ هکتار از اراضی و باغات در سال ۱۴۰۲ در این شهرستان خبر می دهد ولی متاسفانه ساخت و سازها در اراضی و باغات همچنان ادامه دارد.   بسیاری از بنگاه داران  با خرید اراضی و باغات ارزان قیمت آن را تفکیک و تبدیل به شهر ک های غیر مجاز می کنند و با استفاده  از فضای مجازی و تبلیغات مبادرت به فروش قطعات با قیمت پائین تر می کنند    میرزایی گفت: ما هیچ شهرک مصوبه که داخل اراضی کشاورزی باشد را تا کنون مجوز مسکونی ندادیم و آنهایی که ساختند فاقد مجوز های قانونی و بسیاری از متخلفان دارای پرونده در محاکم قضایی  هستند.   وی گفت: در سال جاری ۱۲۵ مورد شناسایی اراضی کشاورزی که تغییر کاربری و ساخت و ساز شده شناسایی و اخطار لازم را دریافت و به زودی اعمال قانون خواهد شد.   رئیس جهاد کشاورزی ساوجبلاغ گفت: اراضی کشاورزی قابلیت ساخت و ساز را ندارد مردم فریب بعضی از املاکی ها را نخورند.    وی گفت: عده ای سود جو با تفکیک غیر قانونی باغات و اراضی کشاورزی مبادرت به ساخت و ساز می کنند که خسارت جدی به بخش تولید وارد کرده است.   وی گفت: در تبصره دو ماده ده قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها باتوجه به دستورالعمل تعیین مصادیق تغییر کاربری غیرمجاز موضوع ماده ۱۰ قانون اصلاح قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها مصوب سال ۱۳۸۵ مجلس شورای اسلامی و در اجرای ماده ۱۱ آیین‌نامه اجرائی قانون اصلاح حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها کلیه تغییرکاربری های غیرمجاز در اراضی زراعی و باغ ها بدون رعایت ضوابط و مقرر مربوطه و اخذ مجوز از کمیسیون تبصره یک ماده یک و یا موافقت سازمان جهاد کشاورزی در قالب طرح‌های تبصره ۴ الحاقی قانون مذکور ممنوع اعلام شده است.   میرزایی افزود: با استناد تبصره دو ماده ده قانون نسبت به قلع و قمع کلیه مستحدثات ساخته شده اقدام و فرد خاطی به دادگاه معرفی می گردد.   وی تاکید کرد: اگر افرادی تمایل به داشتن ویلا یا زمینی در روستا ها را دارند بهتر است ابتدا ملک مورد نظر را از امور اراضی. جهاد کشاورزی استعلام کنند اینکه افراد فروشنده با چرب زبانی اراضی کشاورزی را جسبیده به بافت می دانند و به زودی به بافت روستا الحاق می شود اصلا در حیطه مسئولیت آنان نیست و صرفا"قصدشان فروش اراضی کشاورزی با قیمت های نجومی به افرادی است که آگاهی لازم را ور مورد این قوانین ندارند.    

دیگر خبرها

  • حذف انتقال محلی مالاریا در خوزستان در ۱۰ سال اخیر
  • شهرداری تهران به دنبال ارائه کیفی خدمات در نمایشگاه کتاب است
  • راه اندازی سایت شبکه‌های تخصصی سمن‌های جوانان
  • آماده باش اکیپ‌های مدیریت بحران شرکت آب و فاضلاب یزد
  • نقش مساجد فراتر از محلی برای عبادت است
  • روستا‌ها باید روستا بمانند و همچنان محلی باشد برای تولید
  • رویداد «هاکامستر» دروازه‌ای برای ورود به دنیای نوآوری و خلق ایده در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴
  • روستا‌ها باید روستا بمانند و همچنان محلی باشد برای تولید  
  • اهمیت ورود به بازارهای بین المللی برای تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی
  • حضور کانون‌های مساجد در رویداد ملی جوانی جمعیت