Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال و بختیاری، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در حاشیه بازدید از طرح ملی سامانه پرتودهی گاما، گفت: طرح ملی سامانه پرتودهی گاما در چهارمحال و بختیاری یکی از طرح های علمی ارزشمند است که برای نخستین بار بخش خصوصی در بخش هسته ای و اتمی وارد شده است.

سورنا ستاری افزود: ورود فارغ التحصیلان دانشگاهی رشته انرژی هسته ای در بحث سامانه پرتودهی گاما می تواند زمینه ساز راه اندازی هفت تا هشت طرح پرتودهی گاما در کشور شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: تقویت بخش خصوصی به منظور ارتقای شرکت های دانش بنیان از مهمترین برنامه های دولت به شمار می رود.

مدیرعامل طرح ملی فناوری سامانه پرتودهی گامای چهارمحال و بختیاری هم گفت: بیش از ۳۰ میلیارد تومان برای اجرای این طرح هزینه شده است.

رضا رفیعی افزود: این طرح در فضای 13 هزار متر مربعی اجرا شده و زمینه اشتغال 50 نفر را فراهم کرده است.

بزرگترین سامانه پرتودهی گامای ایران در شهرکرد به زودی با حضور مسئولان کشوری به بهره برداری می رسد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی دانلود

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: آغاز تست گرم سامانه پرتودهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۳۷۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۲۰۰۰ هکتار از اراضی استان چهارمحال و بختیاری به سامانه‌های نوین آبیاری تجهیز شدند

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از چهارمحال و بختیاری، حسین برزگر رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری از تجهیز بیش از ۲ هزار هکتار از اراضی استان به سامانه‌های نوین آبیاری در سال ۱۴۰۲ خبر داد.

وی افزود: با توجه به اهمیت آب در بخش کشاورزی و وضعیت بارش‌ها در سال جاری، مدیریت مصرف آب در مزارع و باغات ضروری است.

حسین برزگر گفت: اجرای سامانه‌های نوین آبیاری، یکی از روش‌های اصلی و کاربردی مدیریت آب در مزارع است که منجر به افزایش راندمان و بهره‌وری مصرف آب در مزرعه و پایداری تولیدات محصولات کشاورزی می‌گردد.

ایشان با تاکید بر اجرای سامانه‌های نوین آبیاری با راندمان بالاتر و مصرف آب کمتر گفت: یکی از موارد مهم و ضروری ارتقاء سامانه‌های نوین آبیاری و توسعه فناوری‌های نوین در این بخش است و استان ما، یکی از استان‌های پایلوت در خصوص آبیاری هوشمند در سطح کشور است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه در سالیان اخیر استفاده کشاورزان از این سامانه‌ها به شدت افزایش یافته است، گفت: در سال ۱۴۰۲ بیش از ۲ هزار هکتار از اراضی استان با کمک اعتبارات دولتی و سرمایه‌گذار بخش خصوصی به سامانه‌های نوین آبیاری، مجهز گردیده است.

برزگر به اعتبارات سفر ریاست محترم جمهور در اجرای پروژه‌های آب و خاک و اجرای سامانه‌های نوین آبیاری در استان اشاره کرد و افزود: این اعتبارات زمینه‌ساز جهش بزرگی در اجرای این طرح‌ها است.

وی به مشارکت کشاورزان و بهره‌برداران، نیز در اجرای این طرح‌ها اشاره و تاکید کرد که مشارکت بهره‌برداران در پیشبرد این طرح‌ها بسیار مهم است.

این مقام مسئول عنوان کرد: مدل سرمایه‌گذاری مشارکتی که در سال گذشته موجب جذب سرمایه‌گذار در بعضی از طرح‌ها گردید، به‌عنوان مدل کشوری معرفی و در همین راستا، از سوی معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی، استان چهارمحال و بختیاری به عنوان استان برتر معرفی گردید.

حسین برزگر در ادامه افزود: با توجه به درخواست متقاضیان در این بخش، استفاده از سرمایه‌گذار بخش خصوصی نیز کمک شایانی به اجرای این طرح‌ها می‌کند.

وی با بیان اینکه استان چهارمحال و بختیاری بر اساس درصد تجهیز سطح مزارع، به سامانه‌های نوین آبیاری، جزو استان‌های پیشرو و برتر در کشور است تشریح کرد: بیش از ۷۰ هزار هکتار از اراضی استان، تاکنون به سامانه‌های نوین آبیاری مجهز شده‌اند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان در پایان گفت: این طرح‌ها خصوصاً در محدوده روستاها در افزایش بهره‌وری و راندمان مصرف آب، افزایش اشتغال و درآمد کشاورزان و مهاجرت معکوس اثرات مطلوبی داشته و اجرای سامانه‌های نوین آبیاری از اولویت های اساسی این سازمان در سال ۱۴۰۳ است.

خبرنگار: لیلا حیدری

انتهای خبر/

کد خبر: 1225407 برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی تغییرات آب وهوایی

دیگر خبرها

  • توقیف ۵۰ خودرو ارتکاب به تخلف درون شهری
  • ترافیک سنگین در محور بروجن به لردگان
  • واژگونی خودرو سواری ۶ مصدوم برجای گذاشت
  • چهارمحال و بختیاری پیشرو در تجهیز اراضی به سامانه نوین آبیاری
  • صدای شما پیگیر مطالبات در استان چهارمحال و بختیاری
  • تجربه دمای ۲ درجه سانتیگراد زیر صفر در شهرکرد
  • شهرکرد سردترین مرکزاستان کشور
  • تجهیز بیش از ۷۰ هزار هکتار از اراضی به سامانه‌های نوین آبیاری
  • نگهداری ۱۰ کودک در شیرخوارگاه امام علی(ع) شهرکرد
  • بیش از ۲۰۰۰ هکتار از اراضی استان چهارمحال و بختیاری به سامانه‌های نوین آبیاری تجهیز شدند