Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-28@09:10:37 GMT

آموزش ۱۴ قرآن‌آموز در خانه قرآن «اهل بیت(ع)» تسوج

تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۲۳۸۲۷۵

آموزش ۱۴ قرآن‌آموز در خانه قرآن «اهل بیت(ع)» تسوج

 

حسن علیرضایی، مدیر خانه قرآن اهل بیت(ع) تسوج در گفت‌وگو با ایکنا از آذربایجان‌شرقی، با بیان اینکه 14 قرآن‌آموز در کلاس‌های آموزشی این خانه قرآن حاضر می‌شوند، گفت: روخوانی، روانخوانی و تجوید از گرایش های آموزشی این خانه قرآن محسوب می‌شود.
وی ضمن بازگو کردن نقش قرآن در آگاهی از رموز هستی افزود: راه نجات از تاریکی، آگاهی از رموز هستی و سرآغاز خودشناسی قرآن کریم است که بدون هیچ چشم‌داشتی به رشد انسان کمک می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی به پایه سنی قرآن‌آموزان این خانه قرآنی اشاره کرد و گفت: قرآن‌آموزان در پایه‌های سنی نونهال و نوجوان در کلاس‌های آموزشی حاضر می‌شوند.
علیرضایی ادامه داد: شرکت در یک جلسه قرآن و تقلید از یک قاری که باعث می‌شود بدون نیاز به کلاس خیلی راحت یاد بگیرید.
مدیرخانه قرآن اهل بیت(ع) تسوج، از تاثیر تجوید در زیبایی تلاوت گفت و یادآور شد: چیزی که به تلاوت زیبایی می‌بخشد اول تجوید است که راهکاری عملی برای قرائت قرآن است. در مرحله عملی، این مهارت بر اساس اداء و استماع به افراد آموزش داده می‌شود. فقها تلفظ صحیح حروف عربی در نماز را واجب می‌دانند؛ اما رعایت قواعد تجوید را لازم نمی‌دانند.
وی با اشاره به فرموده پیامبر اکرم(ص) افزود: ایشان می‌فرمایند: ای مردم آنچه از من برای شما نقل می شود چنانچه هماهنگ با قرآن بود بدانید گفتار من است و اگر مخالف با محتوای قرآن بود گفتهً من نیست!
علیرضایی بازنگری در رویکردهای آموزشی قرآن را ضروری دانست و تاکید کرد: اغلب اوقات اصول، اهداف، رويكردها و كليات آموزش‌ها و فعاليت‌های قرآنی مفروض گرفته شده و بی آن که توجه جدی به مسئله برنامه‌ريزی آموزشی و درسی بشود، فعاليت‌های پرهزينه ولی کم بازده صورت می‌گيرد و در آخر خستگی را برجان مربي و قرآن آموز برجای می‌گذارد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن خبرگزاری بین المللی قرآن فعالیت های قرآنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۳۸۲۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای بازگرداندن دانش آموزان بازمانده از تحصیل


به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکزکرمان،طاهره زحمت کش گفت درطرح شهید محمودوند که شناسایی چهره به چهره بازماندگان از تحصیل است در دو سال اخیر در آن مدیران مدارس به عنوان پیگیری کننده تعریف شده و باید با داشتن کد ملی دانش آموز بازمانده، آدرس محل سکونت زمان تولد و با به کارگیری انواع روش‌های شناسایی علل بازماندگی دانش آموز را بررسی و پیگیری کنند.
وی افزود پایان اردیبهشت‌ماه آخرین مهلت سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان است
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان توجه جدی به دانش آموزان دیرآموز، سنجش به موقع نوآموزان پیش دبستانی و مداخله به هنگام، توجه جدی به دانش آموزان مناطق محروم، روستایی و عشایر، فرهنگ سازی و نگه داشت دانش آموزان جذب شده را راهکارهای اولویت‌دار در کاهش بازماندگان عنوان کرد

دیگر خبرها

  • به هنرستان‌ها توجه ویژه شود
  • برگزاری مرحله استانی مسابقات قرآن و عترت و نماز به میزبانی شهر کهک
  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • «مقرأة الحرمین» خدمتی برای تصحیح قرائت، یادگیری تجوید
  • «مقرأة الحرمین»؛ طرح آموزش قرآن به ۶ زبان زنده دنیا
  • توزیع بسته کمک آموزشی به ۵ هزار دانش آموز در تخار
  • تلاش برای بازگرداندن دانش آموزان بازمانده از تحصیل
  • آغاز بیست و نهمین کنگره قرآن کریم در چهارمحال و بختیاری
  • آغاز بیست و نهمین کنگره قرآن کریم مدارس سمپاد چهارمحال و بختیاری
  • آموزش مهارت تیراندازی به ۱۰ هزار دانش آموز قزوینی