Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: در حال حاضر ۱۱ شعبه فارسی‌آموزی این دانشگاه در خارج از کشور فعالیت می‌کنند.

به گزارش ایسنا، محمدرضا هاشمی ظهر امروز در نشست خبری مدیرکل فناوری اطلاعات و شبکه دولت استانداری با روسا و مدیران پژوهشی دانشگاه‎های مشهد که در مجتمع آبان مشهد برگزار شد، با اعلام اینکه دانشگاه فردوسی مشهد، برند آموزش فارسی به غیر فارسی‌زبانان است،اظهار کرد: ما طی ۴ گذشته حدود ۱۲۰۰ زبان‌آموز فارسی از ۲۴ کشور دنیا پرورش داده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: همچنین حدود ۱۰ هزار نفر از دوره‌های زبان‌آموزی ما استفاده می‌کنند و ۱۰۰ مدرس نیز متخصص آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان هستند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه فردوسی مشهد خاطرنشان کرد: با وجود وابستگی‌های بسیار ما توانسته‌ایم بهترین اعتبارات را از ناحیه وزارتخانه اخذ کنیم. یکی از نکات مهم در دولت تدبیر و امید گشایش‌هایی بود که بعد از برجام برای ارتباطات بین‌المللی دانشگاه‌ها اتفاق افتاد که به واسطه آن دانشگاه فردوسی مشهد بزرگترین دانشگاه بین‌المللی شناخته شد و حدود ۱۸۰۰ دانشجو از ۲۲ کشور دنیا در این دانشگاه تحصیل کردند.

هاشمی اضافه کرد: دانشگاه فردوسی مشهد بعد از دانشگاه تهران دومین مرکزی است که آزمون‌های بین‌المللی فرانسه را برگزار می‌کند. در حوزه پژوهش و فناوری رتبه علمی دانشگاه فردوسی از ابتدای دولت تدبیر و امید ۷۰۸ بوده که در حال حاضر به رتبه بین ۴۸۰ تا ۵۰۰ دست پیدا کرده‌ایم.

وی با اشاره به اینکه بزرگترین و مهم‌ترین نقشی که تاکنون دانشگاه فردوسی مشهد ایفا کرده است، فعالیت در الگوهای چهارگانه آموزش‌های عالی است، ادامه داد: الگو اول توسعه ناپلئونی بوده که به این می‌پردازد که دانشگاه همواره در خدمت جامعه قرار گرفته است. در قدم بعدی الگو آلمانی توسعه آموزش است که به توسعه علم و فرهیختگی می‌پردازد.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه فردوسی مشهد افزود: الگو دیگر انگلیسی یا جامعه پذیری و پرورش دانشجو است که ارتباط مستقیم با نیاز جامعه دارند. در نهایت الگو آخر بازار و صنعت است که در این ۴ مرحله دانشگاه فردوسی مشهد و بسیاری دیگر از دانشگاه‌ها این مسیر را به خوبی طی کرده است.

هاشمی عنوان کرد: ما تا دهه ۱۳۶۰ اساس ما دانشگاه نوع اول یعنی دولتی و آموزش محور بوده از دهه ۱۳۷۰ بستر پژوهش محوری آغاز شد. دهه ۱۳۸۰ نیز اساس ما تربیت و جامعه‌پذیری بود و در این بازه زمانی معاونت‌های فرهنگی دانشگاه‌ها راه‌اندازی شد. در دهه ۱۳۹۰ نیز بازارکار و کارآفرینی رونق پیدا کرد و دانشگاه‌ها نیز به این سمت سوق پیدا کردند.

وی تصریح کرد: قبل از انقلاب پذیرش دانشجو در کل ایران ۱۵۰ هزار نفر بود، در حالی که امروز به بیش از ۴ میلیون رسیده است که این نشان‌دهنده توانایی‌های بسیار زیاد آموزش عالی در کشور است.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام دانشگاه فردوسی مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۴۰۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت مبلغان کشور در ماه رمضان از زبان مدیرکل تبلیغ عمومی/ استقبال بی‌نظیر «تبلیغ اولی‌ها»

مدیرکل تبلیغ عمومی معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی بیان کرد: در ماه مبارک رمضان سال جاری بیش از ۱۱۵۰۰ مبلغ به صورت فردی و گروهی از سوی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم جهت نشر معارف دینی و ارزش‌های انقلاب به نقاط مختلف کشور اعزام شدند.

به گزارش ایسنا،  حجت الاسلام والمسلمین سید حامد شریعتمداری -مدیرکل تبلیغ عمومی معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی- از فعالیت ۳۷۱ گروه تبلیغی ـ جهادی با استعداد ۴۵۰۰ مبلغ در ماه مبارک رمضان ۱۴۴۵ در عرصه های گوناگون تبلیغی نظیر فعالیت در مساجد و هیئات، مناطق گردشگری و ساحل، مترو، برنامه های جنگ شادی در بوستان ها، مراکز فرهنگی، کانون های اصلاح و تربیت، زندان ها و سایر محیط های ویژه خبر داد.

مدیرکل تبلیغ عمومی اظهار کرد: در ماه رمضان سال جاری استقبال خوبی از تبلیغ خصوصا با توجه به تعطیلات نوروز و فرصت تبلیغ در میان اقوام و خویشان شکل گرفت و بیش از ۱۱.۵۰۰ مبلغ در سراسر کشور به فعالیت تبلیغی پرداختند که از این تعداد ۱۹۴۴مبلغ خواهر بوده‌اند.

وی با بیان اینکه سهم شعبه قم، ۶۹۷۲ مبلغ بوده و۲۳۷ گروه تبلیغی به نقاط مختلف شامل نقاط محروم و مناطق مشترک اعزام شده‌اند، خاطرنشان کرد: ۴۷ درصد اعزام شعبه قم به صورت گروهی بوده و با محاسبه مبلغان اعزامی حوزه علمیه قم که حدود۳هزار نفر و سازمان اوقاف و امور خیریه هم که حدود ۲هزارنفر اعزام مبلغ داشته‌اند در مجموع ۱۶هزار و ۵۰۰ مبلغ در سرتاسر کشور عزیزمان به فعالیت تبلیغی پرداخته‌اند.  

حجت الاسلام والمسلمین شریعتمداری تصریح کرد: از دیگر ویژگی‌های تبلیغی ماه مبارک رمضان امسال استقبال «تبلیغ اولی‌ها» بود که با توجه به برخط شدن تشکیل پرونده تبلیغی و روند صعودی آن، شاهد گسترش دامنه تبلیغ در میان نسل جوان‌تر حوزه بودیم.

مدیرکل تبلیغ عمومی ابراز کرد: از مهمترین موضوعات مطرح شده در ایام تبلیغی ماه رمضان ۱۴۴۵ هجری قمری توسط مبلغان می‌توان به «اندیشه مقاومت»، «جهاد تبیین»، «تفسیر قرآن کریم»، «تقویت بنیان خانواده» و ... اشاره کرد.

وی با اشاره به دریافت گزارش‌های تصویری از فعالیت مبلغان و گروه های تبلیغی نسبت به انجام ارزیابی های چندلایه از طریق خود ارزیابی، ارزیابی سرگروه و اعضاء به صورت متقابل، ارزیابی نهاد درخواست کننده، ارزیابی کارشناس مسئولان تبلیغی که به صورت تصادفی از میان مبلغان انجام شده و بررسی گزارشات تصویری، و ارتباط با نهادهای رصدی در رابطه با فعالیت مبلغان خبرداد و گفت: گزارشات تصویری از فعالیت اثربخش مبلغان در محیط هایی گسترده، افزون بر مساجد و حسینیه ها و تکایا خبر می دهد به صورتی که قشر خاکستری مردم را نیز در میان مخاطبان پوشش داده است به عنوان مثال برگزاری تلاوت قرآن در بوستان ها و برگزاری مجالس خانگی قرآنی که با استقبال خوب مردم مواجه شده از جمله خدمات ارزشمند طلاب و مبلغان عزیز بوده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ادبیات فارسی بر قله جهان + فیلم
  • آیا حذف زبان فارسی در افغانستان ممکن است؟
  • بانوی خیراندیش مشهدی منزل خود را به بنیاد دانشگاهی فردوسی اهدا کرد
  • اعلام آمادگی دانشگاه مطرح ایرانی برای آموزش زبان فارسی به دانشجویان اخراجی آمریکا
  • گسترش فرهنگ ایران زمین در پیوستگی ملی
  • آموزش زبان فارسی در ارمنستان موجب تقویت تعاملات دو کشور می‌شود
  • توسعه ظرفیتهای آموزش زبان فارسی در جمهوری خودمختارنخجوان
  • وضعیت بلاتکلیف بیمارستان مهرگان مشهد
  • تصمیم‌گیری‌های کلان زیارتی با کمک «مرکز ملی داده‌های زیارت»
  • وضعیت مبلغان کشور در ماه رمضان از زبان مدیرکل تبلیغ عمومی/ استقبال بی‌نظیر «تبلیغ اولی‌ها»