Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر جهاد کشاورزی دشتی از نخل‌داران به‌عنوان یک قشر پرتلاش و کم‌درآمد یادکرد و گفت: عمده مشکل نخل‌داران دیم عدم بیمه محصولات آن‌هاست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ شیرعلی بهادری مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دشتی در گفت‌وگو با خبرنگار سپاس اظهار داشت: ارقام رایج و مرغوب در این شهرستان خرمای زاهدی، خنیزی، گنتار، شکر و برهی است که 6 هزار تومان در هر کیلو خریدوفروش می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی از برداشت خرما در 2 هزار و 50 هکتار از ارضی شهرستان دشتی خبر داد و اظهار داشت: پیش‌بینی می‌شود امسال 11 هزار و 50 تن خرما از نخیلات شهرستان دشتی برداشت شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دشتی گفت: برداشت خرمای آبی در 950 هکتار از شهرستان دشتی آغاز و پیش‌بینی می‌شود به‌طور میانگین در هر هکتار 7 تن و درمجموع 6 هزار 657 تن خرما از نخیلات این شهرستان برداشت شود.

این مسئول تاکید کرد: برداشت خرمای دیم نیز در یک‌هزار و 100 هکتار از اراضی آغاز شده و طبق بررسی های لازم کارشناسان  در هر هکتار 4 تن خرما و درمجموع 4 هزار و 400 تن خرما از نخیلات دشتی در اینده نزدیک برداشت شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دشتی تصریح کرد: از 11 هزار و 50 تن خرما پیش‌بینی‌شده از نخیلات شهرستان دشتی یک‌هزار و 657 تن آن به‌صورت رطب و خارک عرضه می‌شود.

بهادری گفت: ارقام رایج و مرغوب در این شهرستان خرمای زاهدی، خنیزی، گنتار، شکر و برهی است که 6 هزار تومان در هر کیلو خریدوفروش می‌شود.

وی بابیان اینکه نبود صنایع تبدیلی و سرمایه‌گذاری در این بخش یکی از مشکلات صادرات خرمای بوشهر است، اظهار کرد: بوشهر در کنار استان های دیگر کشور، رتبه  برترتولید را در کشور دارد.

مدیر جهاد کشاورزی دشتی از نخل‌داران به‌عنوان یک قشر پرتلاش و کم‌درآمد یادکرد و گفت: عمده مشکل نخل‌داران دیم عدم بیمه محصولات آن‌هاست.

بهادری نبود صنایع تبدیلی و سرمایه‌گذاری در این بخش را، یکی از مشکلات اصلی نخلداران شهرستان در جهت فروش محصول به قیمت مناسب است.

وی افزود: براثر نامساعد بودن هوا، گردوخاک، کم‌آبی و خشکسالی‌های چند سال اخیر مشکلاتی برای نخل داران منطقه به وجود آمده که نیاز است در این زمینه مساعدت شود.

این مسئول در پایان گفت: خشکسالی و فرسوده بودن نخیلات علت کاهش تولید محصول است.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۴۰۸۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برداشت گندم از زمین‌های زراعی شهرستان بمپور


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بمپور گفت: کار برداشت گندم از دهه سوم فروردین ماه در شهرستان بمپور آغاز و تا اواسط خرداد ادامه خواهد یافت.
وی افزود: مهمترین ارقام کشت شده در منطقه مهرگان، سیروان، سارنگ و نارین است.
هودیانی گفت: بیش از ۳۰ دستگاه کمباین کار برداشت گندم آبی از سطح ۳۵۰۰ هکتار اراضی کشاورزی بخش‌های مرکزی و کلاتان برعهده خواهند داشت.
وی با بیان اینکه پیش بینی می‌شود امسال بیش از ۱۱ هزار تن محصول گندم برداشت شود، افزود: امسال با هدف حمایت از کشاورزان صددرصد اراضی گندم در بمپور بصورت قراردادی کشت شده و بیش از هزار نفر در کار کاشت، داشت و برداشت گندم در بمپور مشغول به کار هستند.
بمپور از شمال به بخش بزمان شهرستان ایرانشهر، از مشرق به شهرستان سرباز و از جنوب به شهرستان نیک‌شهر و از مغرب به شهرستان دلگان محدود می‌شود.

دیگر خبرها

  • از برداشت موز تا گرده افشانی نخیلات در فارس
  • از برداشت موز گلخانه‌ای تا گرده افشانی نخیلات در فارس
  • کنه‌های تار عنکبوتی از آفات نخیلات
  • هرس و تکریب نخلستان‌های استان بوشهر با ۹ میلیارد ریال
  • افزایش تولید خرما با گرده افشانی نخیلات در فسا
  • آغاز برداشت گندم از زمین‌های زراعی شهرستان بمپور
  • برداشت گندم از مزارع شهرستان دشتی
  • ۵۶ هزار هکتار از اراضی پلدختر زیر کشت محصولات کشاورزی رفت
  • پیگیری وضعیت بیمه کارگران و تاکسی داران در سمنان
  • برداشت محصولات کشاورزی در نقاط مختلف استان بوشهر نظارت می‌شود