Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت آب وفاضلاب استان اصفهان از رکورد بالای سرعت بازسازی شبکه فرسوده فاضلاب کلان شهر اصفهان خبر داد و گفت: از 3هزار و ۷۰۰ کیلومتر شبکه فاضلاب شهر اصفهان، حدود ۲۴۰ کیلومتر آن را خطوط اصلی تشکیل می‌دهد که بیش از ۱۵۰ کیلومتر آن فرسوده است و بازسازی و اصلاح آن در دستور کار قرار دارد.

به گزارش قدس آنلاین و به نقل از روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان، هاشم امینی با بیان اینکه حدود ۱۵۰۰ کیلومتر شبکه فرسوده فاضلاب شهر اصفهان نیاز به بازسازی دارد، عنوان کرد: طول شبکه فاضلاب شهر اصفهان حدود ۳ هزار و ۷۰۰ کیلومتراست که قدمت بیش از ۴۰ ساله آن منجرشده است، حدود ۱۵۰۰ کیلومتر از طول این شبکه نیاز به بازسازی و نوسازی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی به تبعات ناگوار فرسودگی شبکه فاضلاب پرداخت و تصریح کرد: خوردگی و فرسودگی شبکه‌های فاضلاب موجب کاهش مقاومت، خرابی و فرو ریختن لوله‌ها می‌شود. از تبعات این مسأله، مسدود شدن لوله و فرونشست زمین است که وقوع این رویداد می‌تواند باعث خسارات مالی و جانی و اجتماعی جبران ناپذیری باشد.
وی خاطرنشان ساخت: شبکه فرسوده فاضلاب در اقطار بیش از ۵۰۰ میلیمتر در اولویت بازسازی قراردارد چراکه خطرات ناشی از خوردگی و فرسودگی در اقطار بالا و خطوط انتقال، پتانسیل وقوع حوادث خطرناک وناگوار را بهمراه دارد.
مدیرعامل و رئیس هیأت مدیره شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان گفت: هم اکنون شرکت آلمانی، چینی، ایرانی پروژه بازسازی شبکه فرسوده شهر اصفهان را با تکنولوژی روز دنیا اجرا می‌کنند که تاکنون بخشی از شبکه فرسوده خیابان مشتاق اول، مشتاق دوم، میر، چمران، حمزه، لاهور وکمال اسماعیل بازسازی و اصلاح شده است.
وی با بیان اینکه عمده شبکه فرسوده شهراصفهان در مناطق پرتردد وشلوغ شهر واقع شده است، تصریح کرد: بخش زیادی از شبکه فرسوده شهر اصفهان در مناطق پرتردد و شلوغ شهر است که در این میان می‌توان به شبکه فرسوده خیابان کمال اسماعیل اشاره کرد که در حال حاضر عملیات بازسازی آن اجرایی شده است.   

امینی گفت: شبکه فرسوده فاضلاب خیابان کمال اسماعیل به طول حدود ۹۶۰ متر است که بازسازی آن به روش ریپلیسمنت(روش جایگزین) با لوله‌هایی به قطر ۱۴۰۰ میلیمتر از جنس پلی اتیلن در حال اجرا است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان افزود: شبکه فاضلاب فرسوده خیابان کمال اسماعیل از جنس لوله بتنی با مقطع تخم مرغی به قطر ۱۵۰ الی ۱۸۰ میلی‌متر  بوده در حالیکه در پروژه بازسازی شبکه فرسوده فاضلاب این خیابان، لوله جدید جایگزین شده از جنس پلی اتیلن با اقطار ۱۴۰۰ میلیمتر با مقطع دایره‌ای به قطر ۱۴۰۰ میلی متر می باشد. بازسازی شبکه فاضلاب خیابان کمال اسماعیل بصورت ترانشه باز در ۳ شیفت کاری با سرعت بالا در حال انجام است بطوری که می‌توان گفت سرعت اجرای این پروژه که دارای لوله‌هایی با قطر  ۱۴۰۰ میلی‌متر است، در کشور بی سابقه است و رکورد جدیدی در سرعت اجرا به ثبت رسانده است.

انتهای پیام/


وی گفت: پروژه بازسازی شبکه فاضلاب خیابان کمال اسماعیل در تاریخ ۱۶ مرداد ماه در سال جاری آغاز شده که پیش بینی می شود تا دهم شهریور ماه به پایان برسد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان به چگونگی اجرای بازسازی شبکه فاضلاب در خیابان کمال اسماعیل پرداخت و تصریح کرد:براساس ویدئومتری که از شبکه فاضلاب شهر اصفهان انجام شد درجه ومیزان خوردگی این  شبکه با توجه به قطربالای آن  موجب شد  بازسازی شبکه فاضلاب کمال اسماعیل در دستور کارقرارگیرد که با روش جایگزین(ریپلیسمنت) درحال اجراست.
مدیرعامل شرکت آب وفاضلاب استان اصفهانعنوان کرد:ظرفیت انتقال شبکه فاضلاب خیابان کمال اسماعیل ۱۳۰۰ لیتر در ثانیه است تا جمعیت ۴۲۰ هزارنفری را در محور مرکزی شهر اصفهان تحت پوشش قرار دهد.       
وی با بیان اینکه پروژه ترمیم و بازسازی شبکه فاضلاب اصفهان پروژه عظیمی ست  که برای نخستین بار در کشور در دستور کار قرار گرفته، خاطرنشان کرد: به منظور اجرای فاز نخست آن بالغ بر هزار و ۷۷۰  میلیارد ریال فاینانس خارجی تخصیص یافته که مقرر شده با بهره‌مندی از دانش روز و تکنولوژی نوین عملیاتی شود.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: فاینانس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۴۱۴۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست زمین در خیابان میر/ ثبت ۱۲ حادثه در سال ۱۴۰۳

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از نشست زمین در خیابان میر خبر داد.

منصور شیشه فروش با اشاره به نشست آسفالت در خیابان میر در مقطع پایین پل به علت نشت آب و فرونشست اظهار کرد: در پی رخداد این حادثه، تیم فنی و حوادث شرکت آب و فاضلاب به محل اعزام شدند و ضمن انجام حفاری و پایش خطوط لوله از لحاظ نشت‌یابی، نسبت به ایمن‌سازی و پرسازی محل اقدام کردند.

وی با بیان اینکه توسط پلیس راهور اقدامات ترافیکی انجام شد، افزود: عملیات نشت‌یابی خطوط لوله آب شرب در محور خیابان نیز انجام خواهد شد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: با توجه به تعدد وقوع حوادث شکستگی شبکه آب در امتداد خط لوله، مقرر شد پس از نشت‌یابی عملیات تعویض خطوط لوله فرسوده آب و فاضلاب انجام شود.

شیشه فروش اضافه کرد: به دلیل شرایط فرونشست زمین، حوادث شکستگی شبکه‌های آب و فاضلاب طی چند سال اخیر افزایش یافته، به طوری که در سال گذشته بیش از ۳۰ مورد حادثه و در سال جاری تاکنون ۱۲ حادثه گزارش شده است.

وی افزود: از جمله حوادث سال گذشته می‌توان به نشست خیابان و شکستگی شبکه فاضلاب در محور اتوبان شهید آقابابایی و خیابان شهیدان کاظمی اشاره کرد، به طور کلی ۳۰۰ کیلومتر از شبکه‌های فاضلاب شهر اصفهان فرسوده است و ۳۰ کیلومتر از شبکه‌ها در شرایط بحرانی از لحاظ فرسودگی قرار دارد.

کد خبر 746799

دیگر خبرها

  • شروع عملیات زون بندی شبکه آب شهرکرد
  • آغاز عملیات زون بندی شبکه آب شهرکرد
  • آغاز عملیات زون‌بندی شبکه آب در غرب و شرق شهرکرد
  • ارومیه نیازمند ۲۵۰ کیلومتر توسعه شبکه فاضلاب است
  • وقوع ۱۲ حادثه به دلیل فرونشست در اصفهان
  • بحران فرونشست در اصفهان/ استانداری: در سال گذشته بیش از ۳۰ مورد حادثه و در سال جاری تا کنون ۱۲ حادثه داشته ایم
  • نیاز ۱۵۰۰ میلیارد ریالی برای تکمیل جاده بیرجند - قاین
  • نشست زمین در خیابان میر/ ثبت ۱۲ حادثه در سال ۱۴۰۳
  • اصلاح و بازسازی ۱۷۰۵ متر از شبکه جمع آوری فاضلاب شهر جوانرود
  • ضرورت استفاده از مشوق ها برای بازسازی و توانمندسازی بافت های فرسوده لرستان