Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران، جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی ظهر امروز (دوشنبه) به ریاست معاون اول رییس جمهوری برگزار شد.
اسحاق جهانگیری در این جلسه مهم ترین هدف سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی را مقاوم سازی اقتصاد کشور برابر تکانه های خارجی عنوان کرد و افزود: کاهش بهای نفت در سال 94 تکانه ای بر اقتصاد کشور بود که توانستیم با بهره گیری از ظرفیت اقتصاد مقاومتی آن را مدیریت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: در حال حاضر نیز که با تحریم های یک جانبه آمریکا مواجه هستیم باید به نحوی عمل کنیم که در پرتو سیاست های اقتصاد مقاومتی با افزایش تاب آوری اقتصاد کشور بتوانیم با تحریم ها مقابله کنیم.
معاون اول رییس جمهوری تصریح کرد: با تمرکز ویژه ای که از طریق اجرای طرح های اقتصاد مقاومتی بر بخش های مختلف اقتصاد کشور ایجاد شد، تاب‌آوری اقتصاد افزایش یافت که به عنوان مثال با بهره برداری از پالایشگاه ستاره خلیج فارس، بخش زیادی از نیاز بنزین کشور با اتکا به توان داخلی تامین شده و فرصت از دشمنان برای اعمال فشار بر کشور از طریق تحریم بنزین سلب شده است.
جهانگیری با یادآوری این که بنزین تولید داخل از کیفیت بالایی برخوردار است، خاطرنشان کرد: کیفیت بنزین تولیدی مطابق با استاندارد جهانی است و با آلایندگی و مسائل زیست محیطی بنزین پتروشیمی که در دوره گذشته تولید می شد، همراه نیست.
وی همچنین به دستاوردهای حاصل شده در زمینه امنیت غذایی اشاره کرد و اظهار داشت: بهبود شاخص های امنیت غذایی در کشور تا حد زیادی نتیجه اجرای طرح های اقتصاد مقاومتی در بخش کشاورزی است.
معاون اول رییس جمهوری ادامه داد: البته در برخی دیگر از حوزه ها نظیر شفافیت به رغم دستاوردهای مثبت در بخش طراحی سامانه ها و دولت الکترونیک که با ثمرات بسیار مثبتی همراه بوده، اما هنوز طرح ها و برنامه ها به صورت کامل اجرایی نشده و همچنان نیازمند پیگیری هایی جدی برای تحقق شفافیت در جهت پیشگیری از فساد و رانت در کشور هستیم.
جهانگیری از دبیرخانه ستاد اقتصاد مقاومتی خواست با مشارکت دستگاه های ستادی، گزارش دقیقی در خصوص میزان تاب آوری اقتصاد کشور برابر تکانه های خارجی تهیه و میزان موفقیت عملکرد دولت در اجرای اقتصاد مقاومتی را در بخش های مختلف مشخص کنند.
معاون اول رییس جمهوری در ادامه به گزارش ارائه شده درباره عملکرد اجرای مصوبات دستگاه های اجرایی مختلف و از جمله برنامه های وزارت نیرو برای گذر از مشکلات ناشی از قطعی برق اشاره کرد و گفت: وزارت نیرو طرحی را برای تابستان سال آینده تدوین کرده تا با مشکل قطع برق مواجه نشویم که لازم است همه دستگاه های ذیربط همچون سازمان برنامه و بودجه و صندوق توسعه ملی همکاری لازم را برای هر چه بهتر اجرا شدن این برنامه با این وزارتخانه انجام دهند.
وی همچنین به گزارش دبیرخانه ستاد درباره وضعیت حمل و نقل هوایی کشور و اثرات و پیامدهای ناشی از تحریم در صنعت حمل و نقل هوایی اشاره و تصریح کرد: صنعت حمل و نقل هوایی از بخش های مهم و حساس کشور است و با توجه به اینکه هم با ایمنی مردم در ارتباط است و هم بخشی از حمل و نقل کشور در این بخش انجام می شود، لازم است نهایت تلاش را بکار گیریم تا از این صنعت محافظت کنیم.
رییس ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی تاکید کرد: باید در دوره تحریم از بخش های حساس و مهم کشور به خوبی حفاظت کنیم و زمینه استمرار فعالیت این بخش ها را فراهم آوریم.
جهانگیری با یادآوری پیشنهادات مطرح شده از سوی رییس سازمان هواپیمایی کشوری برای حل مشکلات حوزه حمل و نقل هوایی بر لزوم تلاش در جهت حل این مسائل و لزوم طرح این پیشنهادات در جلسه ستاد مقابله با تحریم برای اتخاذ تصمیمات راهگشا تاکید کرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود دبیرخانه این ستاد را موظف به ارائه گزارش های هفتگی از عملکرد دستگاه های مختلف در زمینه اقتصاد مقاومتی به وی کرد.
نایب رییس اول مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه به گزارش عملکرد دستگاه های اجرایی در تحقق اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و گفت: باید مشخص شود که تا چه میزان توانسته ایم به اهداف تعیین شده در سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی نزدیک شویم و باید موانع پیش رو و اقدامات لازم برای تحقق کامل اهداف این سیاست ها نیز مشخص شود.
مسعود پزشکیان همچنین بر لزوم اطلاع رسانی دقیق در خصوص واقعیت ها به مردم تاکید کرد و افزود: شرایط جدید کشور باید به درستی به اطلاع مردم برسد و مشکلات باید با مردم درمیان گذاشته شود.
در این جلسه که وزرای راه و شهرسازی، جهاد کشاورزی، نیرو، رییس سازمان امور اداری و استخدامی، رییس هیات عامل صندوق توسعه ملی،‌ رییس سازمان هواپیمایی کشوری،‌ فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء و رییس اتاق بازرگانی ایران نیز حضور داشتند، دبیرخانه ستاد گزارشی از عملکرد دستگاه ها در تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی ارائه کرد.
در این گزارش همچنین به انطباق طرح های اولویت دار و برنامه های اجرایی اقتصاد مقاومتی با بندهای 24 گانه سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی اشاره شد.
گزارش عملکرد اجرای مصوبات ستاد در خصوص برنامه های مقابله با تحریم از دیگر موضوعات مطرح شده در این جلسه بود که در همین راستا گزارشی از راهبردهای مدیریت تحریم در بخش حمل و نقل ارائه شد.

 

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: رفع حصر نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت اقتصاد کشور اقتصاد مقاومتی رییس جمهوری زیست محیطی وزارتخانه رفع حصر نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۴۱۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسحاق جهانگیری: دهه نود بدترین دهه زندگی مردم ایران بود | سال ۱۳۹۵ استثنا بود

به گزارش همشهری آنلاین، معاون اول دولت های یازدهم و دوازدهم در بخشی از سخنانش در این دیدار گفت: دهه نود بدترین دهه زندگی مردم ایران و دهه گمشده اقتصاد ایران بود. اما در همین دهه سال‌هایی مثل سال ۱۳۹۵ استثنا است که ایران در آمار رشد اقتصادی اش در جهان اول شد و تورم تک رقمی حدود شش درصد را تجربه کرد.

وی تصریح کرد: چه چیزی باعث این تفاوت در سال ۱۳۹۵ نسبت به سایر سال‌های دهه نود شده بود؟ چون ما در این سال برجام را داشتیم و مشکلات‌مان را با جهان تا حدودی رفع کرده بودیم. با جهان کار می‌کردیم و جهان با ما کار می‌کرد. رفع مسائل بحرانی کشور در حرف یک جمله است اما نیاز به منابع وسیعی دارد که برای تامین آن باید مشکلات معضلات با جهان مدیریت شود. تنش‌ها کاهش پیدا کند. ما از سال ۱۳۸۹ تا امروز یا تحت تحریم‌های شورای امنیت هستیم و یا تحریم‌های آمریکا.

نماینده مردم جیرفت در مجالس دوم و سوم درباره پاسخ ایران به حمله ی اسرائیل به کنسولگری ایران اشاره کرد: ایران کشور بزرگ منطقه است و بقیه کشورها در مقابل ایران بسیار کوچک‌اند. اگر ایران برای سایر کشورها آقایی نمی‌کند نباید اینگونه برداشت شود که ایران ضعیف است لذا باید پاسخ مناسب به جنایت رژیم صهیونیستی داده می‌شد. باید می‌فهمیدند که ایران توانمندی‌های بسیاری دارد.

جهانگیری هم‌چنین درباره دلار ۴۲۰۰ تومانی هم پاسخ داد و درخصوص مسائل اقتصادی کشور گفت: اگر پنج نفر در ایران مدافع اقتصاد آزاد و بخش خصوصی باشند یکی از آن‌ها من هستم. اما وقتی که مسئول اجرایی کشور می‌داند که تامین اقلام بسیار ساده برای عده‌‎ای از مردم تا چه حد دشوار شده و گروه‌هایی از مردم برای تهیه خوراک روزانه دچار چالش شده‌اند نمی‌تواند آن مسئول بی‌تفاوت باشد.

وی افزود: درنتیجه در آن مقطع حذف این ارز ضربه مهلکی به روزی بخشی از جامعه می‌زد و ما با این کار نگذاشتیم فشار جنگ اقتصادی بر سفره مردم از حدی بیشتر شود. در دولت آقای رئیسی حذفش کردند اما حتی شش ماه هم نتوانستند نگهش دارند و مجدد برای اقلامی تخصیص ارز دولتی را در دستور کار قرار دادند.

اسحاق جهانگیری در انتها با قدردانی از فعالیت‌ها و حضور فعال اعضای سازمان جوانان حزب کارگزاران سازندگی ایران، مجدد تأکید کرد: هرگز ناامید نباشید.

کد خبر 846772 منبع: فارس برچسب‌ها خبر ویژه دولت دوازدهم اسحاق جهانگیری دولت یازدهم

دیگر خبرها

  • رییس اتاق اصفهان خواستار توجه به مَضرات اقتصادی تعطیلی پنجشنبه‌ها شد
  • برگزاری دوره منطقه‌ای توانگری تسهیل گران اقتصاد مقاومتی در لرستان
  • جهانگیری: از نظر توسعه و اقتصاد، نصف ترکیه و عربستان شده‌ایم
  • دهه نود بدترین دهه زندگی مردم بود
  • اسحاق جهانگیری: دهه نود بدترین دهه زندگی مردم ایران بود | سال ۱۳۹۵ استثنا بود
  • بررسی مشکلات صنایع شهرستان ساوه در سه سطح
  • «کاوشی در اقتصاد تعاون» منتشر شد
  • نقش مشارکت‌های مردمی در افزایش بهره‌وری و تولید
  • نقش مشارکت‌های مردمی در افزایش بهره‌وری و جهش تولید
  • اذعان صندوق بین المللی پول به مقاومت اقتصاد روسیه در برابر تحریم‌