Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، مرتضی براری در دیدار با سید علی اکرمی فر رئیس مرکز همکاری‌های تحول و پیشرفت ریاست جمهوری با اشاره به اینکه اقتصاد فضایی یک اقتصاد نوظهور و در حال رشد بوده و حضور حداکثری در بازارهای داخلی و بین المللی بسیار حائز اهمیت است، گفت: در تولیدات علمی رتبه اول منطقه هستیم و بهترین دانشگاه‌های ما در حوزه فضایی ورود پیدا کرده‌ و فعالیت‌های ارزشمندی داشته‌اند که باید از این ظرفیت‌های عظیم در جهت صادرات و تجاری‌سازی فناوری، استفاده مطلوب کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در این دیدار که با هدف توسعه همکاری‌های بین‌المللی در راستای اهداف دیپلماسی فناوری و تحقق پیشرفت کشور و اقتصاد مقاومتی صورت گرفت، با تاکید بر اهمیت دیپلماسی فضایی گفت: برخی از کشورهای منطقه علاقمند هستند که به این حوزه وارد شوند که باید از ظرفیت اساتید و متخصصان این حوزه بهره برداری کرد و فناوری موجود را توسعه و با اخذ گواهینامه (Certificate) فضایی برای محصولات این حوزه، صادرات در این بخش را آغاز کنیم.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به مأموریت مرکز همکاری‌های تحول و پیشرفت ریاست جمهوری مبنی بر کمک به توسعه شبکه هوشمند نوآوری فناورانه در حوزه ملی و بین المللی خاطرنشان کرد: توسعه زیرساخت‌های فضایی و به دنبال آن توسعه اقتصاد فضا مستلزم همکاری‌های فناوری با سایر کشورهای توسعه یافته که با توجه به ظرفیت‌های ارزشمندی که این مرکز دارد می‌تواند در این زمینه همکاری کند.

وی با تاکید بر اینکه سازمان فضایی ایران ورود جدی به عرصه دیپلماسی فضایی را در راستای توسعه همکاری‌های علمی، فناوری و صنعتی در دستور کار قرار داده است، افزود: مرکز همکاری‌های تحول و پیشرفت می تواند در زمینه انتقال و صادرات فناوری، محصولات و خدمات حوزه فضایی نقش‌آفرینی و حضور فعال داشته باشد.

براری با بیان اینکه سازمان فضایی ایران در راستای عدم تصدی‌گری و بسترسازی برای ورود بخش خصوصی و جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی اقداماتی در نظر گرفته است، اظهار داشت: مراحل نهایی بررسی پروانه اپراتور ماهواره مخابراتی و تصویب آن در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در حال انجام است که بر اساس آن اجازه داده می شود ۴۹ درصد توسط سرمایه‌گذار بین المللی مشارکت شود.

کد خبر 4380274 معصومه بخشی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان فضایی ایران ماهواره مردم علیه احتکار نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تحقیقات علمی فناوری نانو فناوری فضایی شرکت دانش بنیان امنیت اطلاعات سازمان فضایی ایران موبایل سلول بنیادی سورنا ستاری ماهواره فناوری اطلاعات گوگل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۴۱۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سال پر پرتاب فضایی ایران با ماهواره‌های طلوع ۳، ظفر ۲ و کوثر

رییس سازمان فضایی ایران گفت: به احتمال بسیار زیاد ماهواره‌های طلوع ۳، ظفر ۲، ماهواره کوثر و چندین ماهواره تحقیقاتی دیگر را در طول ۱۴۰۳ پرتاب خواهیم کرد. - اخبار ویژه نامه‌ها -

به گزارش خبرنگار فضا و نجوم خبرگزاری تسنیم، حسن سالاریه رئیس سازمان فضایی ایران با اشاره به برنامه‌های فضایی ایران در سال 1403 اظهار کرد: در سال 1403 تعداد زیادی از ماهواره‌های مخابراتی و تحقیقاتی در مقایسه با سال گذشته به فضا پرتاب خواهد شد.

سالاریه تصریح کرد: به احتمال بسیار زیاد ماهواره‌های طلوع 3، ظفر 2، ماهواره کوثر و چندین ماهواره تحقیقاتی دیگر را در طول 1403 پرتاب خواهیم کرد.

رئیس سازمان فضایی ایران از برنامه ایران برای پرتاب بلوک انتقال مداری در سال جاری خبر داد.

وی با اشاره به قرار گرفتن نمونه دوم ماهواره پارس 1 در مسیر پرتاب گفت: نمونه اول ماهواره پارس 1 در مدار قرار گرفته و امروز تست‌های آن در حال انجام است.

ایران در آستانه پرتاب ماهواره از پایگاه فضایی چابهار

سالاریه گفت: اصلاحاتی برای ماهواره پارس 1 نیاز است که این اصلاحات را به نمونه دوم پارس 1 اعمال خواهیم کرد و این ماهواره در مسیر پرتاب قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سال پر پرتاب فضایی ایران با ماهواره‌های طلوع ۳، ظفر ۲ و کوثر
  • رقم زدن حرکات توسعه‌ای با جذب سرمایه گذار
  • گرگان گران اداره می‌شود/ ناتوانی در جذب سرمایه گذار برای توسعه
  • دعوت استاندار لرستان از رسانه‌ها برای مشارکت در سرمایه‌گذاری
  • توسعه همکاری های حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران با اوگاندا
  • لزوم جذب سرمایه گذار برای اجرای طرح‌های راه وشهرسازی آذربایجان غربی
  • توسعه صادرات و جذب سرمایه‌گذار را برای ایلام دنبال می‌کنیم
  • برگزاری دوازدهمین كارگاه بین‌المللی تئوری اطلاعات و مخابرات با حمایت همراه اول
  • کارگران رکن اصلی اقتصاد کشور هستند
  • رونمایی از سکوهای زنجیره ارزش گردشگری و مرکبات مازندران در نمایشگاه ایران اکسپو