Web Analytics Made Easy - Statcounter

دریافت 10 MB

قدس آنلاین - وحید اکرمی: نماینده مردم درگز در مجلس شورای اسلامی گفت: کارشناسانی که در لایه های پایین تر از وزیر و معاونانش هستند، بیشترین آسیب را بر برنامه ریزی های کلان کشور و هدر رفت منابع می زنند.

به گزارش قدس آنلاین، عبدالله حاتمیان که در تحریریه قدس آنلاین حضور پیدا کرده بود ضمن آشنایی بیشتر با فعالیت های این واحد در گفتگو با خبرنگار ما افزود: تا لایه های بعد از معاونان و وزرا درست نشوند کشور درست نمی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با جابه جایی رئیس جمهور و وزیران و معاونانشان، اتفاقی خاص و چشمگیری برای کشور نمی افتد. باید در لایه های پایین کار درست شود.

وی اعلام کرد: معمولا وزرا و معاونان وزرا که برای کشور تصمیمات کلان می گیرند، تحت تاثیر کارشناسان پایین دستی خود هستند و به آنها اعتماد می کنند. اما بسیاری از آمارها و وسایل و تجهیزاتی که کارشناسان براساس آنها نظر کارشناسی می دهند ایراد دارد و غلط است. آمارها معمولا توسط نیروهای جزء تهیه می شود. این آمارها راستی آزمایی نمی شود و حدود ۸۰ درصدشان اشتباه است. بیشتر اوقات کسانی که آمار را برداشت می کنند، چندان فنی نیستند و کار را به صورت تجربی کسب کرده اند نه آکادمیک. یا اینکه تصمیماتی اشتباه می گیرند که باعث از بین رفتن سرمایه های و منابع کشور می شود.

نماینده مردم درگز در شورای اسلامی گفت: در حوزه انتخابی خودم از این نمونه ها بسیار است. به عنوان مثال مسولان وقت سازمان آب مدتی آمار رودخانه های منطقه را بر اساس دستگاه هیدرومتری اعلام می کردند. این آمار را بسیار دقیق می دانستند و از نتایج آن تعریف و تمجید می نمودند. روزی با معاونان وزیر به محل مراجعه کردیم اما هیچ اثری از دستگاه هیدرومتری دیده نمی شد.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس ادامه داد: در مورد دیگر برای انتقال آب پشت سد درونگر، لوله بزرگی تعبیه شده و با توری دهانه آن بسته شده تا شی شناور یا لای و چیزهایی مشابه آن وارد لوله نشود. در مواقعی که آب رودخانه زلال است جریان طبیعی آب برقرار است و مشکلی بوجود نمی آید. اما زمان سیلابی و بروز گل و لای این دهانه به سرعت گرفته می شود و آب به جای ورود به لوله از دسترس خارج شده و وارد کشور ترکمنستان می شود.

وی عنوان کرد: به همین دلایل است که مسوولان بلند پایه و نمایندگان و حتی رسانه ها و خبرنگاران چندان مثمر ثمر نیستند. برای برنامه ریزی بهتر و آبادنی و عمران کشور تلاش می کنند اما در نهایت تلاش آنها با موفقیت چندانی روبرو نمی شود. خودتان قضاوت کنید، چند سال است که در مورد مصرف بهینه آب و صرفه جویی و کاهش استفاده از این سرمایه گرانبها صحبت می شود. به نظرتان چند نفر توانسته اند، به صورت قابل توجهی آب مصرفی شان را کاهش دهند. یا آب کمتری اتومبیلشان را بشویند یا در مصرف آب استحمام شان کاهش قابل توجهی رخ داده است؟

وی بیان کرد: یکی دیگر از مهمترین مسایلی که مانع پیشرفت کشور ماست، روحیه احساسی و عاطفی هم میهنانمان است. وقتی بلای طبیعی مثل زلزله یا سیل و ... اتفاق می افتد یا به عنوان مثال در سطح پایین تر، اقدام راننده بولدرز فلان اداره باعث تخریب چند خانه مسکونی می شود چقدر سر و صدا ایجاد می شود و باعث بروز انعکاسات مختلف در جامعه می شود. اما وقتی یک مسئول می گوید برای عمران و آبادانی فلان منطقه باید اقدامات مهم و اساسی انجام شود چندان با اقبال عمومی از طرف جامعه قرار نمی گیرید. باید برای ترمیم و بهبود این روحیه در جامعه تلاش مجدانه ای انجام داد.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: کارشناسان نماینده مردم در مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۴۱۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسئولان استان متناسب با "تحقق شعار سال" برنامه‌ریزی کنند

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، اولین نشست شورای اداری شهرستان تفت در سال ۱۴۰۳ به ریاست معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری یزد و با حضور امام‌جمعه و فرماندار تفت و مدیران دستگاه‌های اجرایی و نظارتی شهرستان در محل سالن جلسات فرمانداری تفت برگزار شد.
محمدعلی شاه‌حسینی در این نشست با ابراز اینکه مخاطب اصلی رهبر معظم انقلاب در تحقق جهش تولید دولت است، بررسی راهکار‌های جهش تولید و نیز جذب حداکثری مشارکت مردم را از الزامات تحقق شعار سال دانست و اضافه کرد: همه مسئولان مرتبط موظف‌اند برنامه اجرایی دقیق و کارشناسی شده تحقق شعار سال را با لحاظ وظایف و مأموریت‌های زیرمجموعه‌های خود، تدوین و ارائه کنند.
وی با اشاره به عزم جدی استان جهت تحقق شعار سال، گفت: در این راستا در دومین روز از آغاز سال جدید ستاد سهام (ساماندهی هماهنگی اقتصاد مردمی) تشکیل و سه کمیته تخصصی «گفتمان‌سازی»، «مدل‌سازی» و «عملیاتی و اجرایی» ذیل آن تعریف شد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری یزد ادامه داد: توسعه متوازن شهرستان‌ها و پاسخ به مطالبات و درخواست‌های مردم با مشارکت خود مردم و تقویت نقش تعاونی‌ها به‌ویژه تعاونی‌های فراگیر در شهرستان‌ها و ارائه مدل‌های موفق مردمی‌سازی اقتصاد در استان از برنامه‌های حوزه اقتصادی است.
شاه‌حسینی با اشاره به تورم بالای استان یزد نیز اشاره و خاطرنشان کرد: مهم‌ترین دلیل مشکل تورم استان در زمینه اجاره‌بها است که علت آن مهاجرت بالای استان یزد است و در این زمینه استقرار صنایع در برخی دشت‌ها را ممنوع کردیم؛ ولی در حال حاضر واحد‌های نیمه تمامی وجود دارد که نمی‌توان مانع آن شد و علی‌رغم این موضوع تورم ماهانه به‌صورت محسوسی کاهش‌یافته است که نویدبخش آینده روشنی است.
وی گفت: مهم‌ترین دلیل مشکل تورم استان در زمینه اجاره‌بها است که علت آن مهاجرت بالای استان یزد است و در این زمینه استقرار صنایع در برخی دشت‌ها را ممنوع کردیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری یزد به پائین بودن نرخ بیکاری استان یزد نیز اشاره و خاطرنشان کرد: جایگاه بیکاری استان از ۲۹ به ۲ کاهش یافته است و رشد اقتصادی استان دوبرابر میانگین کشور بود و میزان سرمایه گذاری داخلی دوسال گذشته در استان یزد حدود ۵۰ همت انجام شده است و در بهبود فضای کسب و کار استان یزد جزو بهترین‌های کشور است.
شاه‌حسینی هزینه ۷ درصد و درامد ۲ درصد مردمان استان یزد بیشتر از متوسط کشور است تصریح کرد: صادرات استان یزد از مبادی گمرکی کشور تقریبا ۹۰۰ میلیون یورو است و ۶۵ هزار واحد صنفی در استان یزد مشغول به فعالیت هستند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری یزد خاطرنشان کرد: ریل‌گذاری دولت سیزدهم برای چشم‌انداز آینده استان در سند تحول یزد نوین گنجانده شده که این سند با نگاه نوآورانه و آینده‌پژوهانه در ۱۵ محور تحولی با ۱۸۰ طرح اقدامی تدوین شده است.
وی افزود: یکی از مزیت‌های استان خورشید است که در این زمینه سیاست‌گذاری شده است توسعه نیروگاه‌های خورشیدی در دستور کار قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • برنامه ریزی برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان
  • ابلاغ برنامه‌های ارتقای بهره‌وری به دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی
  • تسریع در جهش تولید با مشارکت مردم با اجرای کامل برنامه هفتم توسعه
  • همه برنامه های هفتم توسعه، عملیاتی و مسئله محور است
  • پرداخت ۱۶۰ هزار میلیارد تومان وام ازدواج پارسال در کشور
  • اجرای برنامه هفتم توسعه نیازمند اهتمام ویژه
  • تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور
  • تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور حس می‌شود
  • مشکلات مردم تا پایان برنامه هفتم توسعه کشور مرتفع خواهد شد
  • مسئولان استان متناسب با "تحقق شعار سال" برنامه‌ریزی کنند