Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@11:54:42 GMT

روند بهبود بانک تجارت از سوی سهامداران تایید شد

تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۲۴۲۱۱۴

روند بهبود بانک تجارت از سوی سهامداران تایید شد

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر و به نقل از بانک تجارت، در مجمع عمومی عادی به طور فوق العاده این بانک که روز دوشنبه ۲۹ مردادماه که با سمیع رئیس هیات مدیره و ۸۶ درصد سهامداران و نمایندگان قانونی آنها، نمایندگان سازمان بورس و اوراق بهادار، حسابرس و بازرس قانونی برگزار شد،  امیرمسعود رزازان معاون مالی مدیر عامل بانک تجارت ضمن تشریح صورتهای مالی این بانک در سال ۱۳۹۶ گفت: مشتریان و سهامداران بانک به این موضوع واقف هستند که بخش عمده ای از مشکلات بانک تجارت ریشه در مشکلات کلان اقتصادی کشور دارد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به رغم این مشکلات ، هیات مدیره بانک با تکیه بر پتانسیل های درونی بانک و بهره گیری از فرصتها و حمایتهای بیرونی تمام تلاش خود را برای برون رفت از این شرایط به کار بسته است.

وی عدم تحقق اهداف بانک در زمینه سودآوری و به تبع آن عدم شناسایی سود برای تقسیم بین سهامداران طی دو سال گذشته را ناشی از عوامل مختلفی دانست و تاکید کرد:مهمترین دلیل این مساله حجم قابل توجه مطالبات بانک از دولت و سایر مشتریان حقیقی و حقوقی است که انجماد دارایی های بانک را به دنبال داشته است و با توجه به اهمیت این امر در سال گذشته تاکنون جلسات متعددی در وزارت اقتصاد، بانک مرکزی، مجلس و سازمان برنامه بودجه برگزار شده است.

معاون مالی بانک تجارت با اشاره به اهداف ۴ ساله طراحی شده در بانک تجارت گفت: در شرایط فعلی مدل کسب و کارهمه بانکها با زیان همراه است. رکود بازار حتی ادامه حرکت مثبت بانک در زمینه فروش املاک مازاد را تحت الشعاع قرارداده است. در این شرایط هر حرکت بانک تبعات خاص خود را به دنبال دارد. به عنوان نمونه بستن ۲۱۰ شعبه بانک طی سال جاری را در برنامه داریم که بستن هر کدام از این شعب با مقاومتهای مقامات استانی همراه است.

وی ادامه داد: بانک تجارت هم اکنون در تعهدات اعتبارات اسنادی داخلی و خارجی و همچنین ضمانت نامه های ارزی و ریالی رتبه نخست را در اختیار دارد و به همین منظور برای تحقق هدف سود آوری، بیشترین نگاه بانک به افزایش سهم تعهدات در شبکه بانکی و کارمزدهای دریافتی از ارائه خدمات است.

معاون مالی بانک تجارت به بازگشایی نماد بانک در بورس اشاره کرد و افزود: در روزهای ابتدایی امسال نماد بانک تجارت پس از ۸ ماه بازگشایی شد و مطابق پیش بینی ها مورد استقبال قرار گرفت که بیانگر اعتماد سهامداران و مشتریان علیرغم شرایط دشوار بانک تجارت است.

در این جلسه پس از قرائت گزارش بازرس قانونی بانک و ارائه پاسخ موارد مطرح شده در گزارش از سوی رزازان معاون مالی بانک تجارت، صورت‌های مالی این بانک برای عملکرد مالی منتهی به پایان اسفند سال ۹۶ با اکثریت آرا به تصویب سهامداران این بانک رسید.

کد خبر 4379975

منبع: مهر

کلیدواژه: اعضای هیات مدیره بانک تجارت سهام مردم علیه احتکار سفرهای تابستانی اپلیکیشن کسب و کار ایران عید سعید قربان شهر دبی فروشگاه زنجیره ای خرید آنلاین پرداخت الکترونیک عناب ویزای شنگن ممنوعیت واردات تخفیف افق کوروش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۴۲۱۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانک‌ها

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، احسان خاندوزی در مراسم رونمایی از برات الکترونیک گفت: همچنان عادت رسوب یافته و فرهنگ‌مالوف تامین مالی از طریق شبکه بانکی، که در شبکه فعالان اقتصادی وجود داشته رویه غالب است. اما با توجه به محدودیت‌های سیاست کنترل ترازنامه بانکها چاره ای جز معرفی ابزارهای جدید تامین مالی بنگاه‌ها نخواهیم داشت.

بیشتر بخوانید: سقف برداشت از حساب‌های بانکی چقدر شد؟

وزیر اقتصاد گفت: بایستی مسیرهای جاری تامین مالی را بیش از پیش هموار کنیم و ابزارهایی از جنس اوراق گام، فاکتورنیک، سفته و برات الکترونیک و...در این راستا توسعه یابند.

خاندوزی گفت: اگرکمک و همراهی قوه قضاییه و بانک‌مرکزی سایر دستگاهها نبود این ابزارها به این شکل توسعه نمی یافتند.

وی افزود، بر اساس حکم قانون، سهم و وزن تامین مالی اقتصاد توسط دستگاههای مختلف، به وسیله وزارت اقتصاد تعیین خواهد شد.

در همین راستا طرح جدید تامین مالی زیر ساخت، نیز وزن بیشتری به وزارت اقتصاد خواهد داد تا نقش هماهنگ کننده بیشتری میان دستگاهها ایفا کند.

وزیر اقتصاد خاطر نشان کرد، نهاد تضمین و نقش ضمانت نامه ها در گره گشایی از تولید یک دهم سایر کشورها در ایران موثر نیست.

برای هر کدام از بانکهای کشور با توجه به نوع کسب وکار انها باید مشخص شود که سهم هر بانک در تامین مالی تولید و میزان استفاده آنها از روشهای موجود تامین مالی چه قدر است.

وی افزود، به عنوان یک پیشنهاد مشخص برای استفاده از قدرت خلق پول در بانکها باید سهم آنها در استفاده از ابزارهای تامین مالی از قبیل برات الکترونیک مشخص شود.

سال قبل سرمایه بانکهای تحت مدیریت دولت به بیش از ۲۷۰ همت رسیده است. همچنین در سه سال اخیر به میزان قابل توجهی به سرمایه بانکهای دولتی افزوده شده است.

وی با اشاره به اینکه مجموعا ۱۵۰همت از اموال مازاد بانکها واگذار شد،گفت: در دولتهای قبل فقط ۵۴همت از اموال مازاد بانکها فروخته شده بود، بر این اساس امیدواریم با توجه به مصوبه هییت وزیران در سال جاری شاهد رشد بیشتری نسبت به موضوعاتی از قبیل واگذاری اموال مازاد بانکها باشیم.

خاندوزی همچنین گفت: سال قبل سهم تسهیلات خرد خانوار به ۱۹ درصد درسیده و تا امروز ۱۱۷ همت تسهیلات بدون ضامن پرداخت شده است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1228564 برچسب‌ها بانک مرکزی ایران

دیگر خبرها

  • مذاکره با بانك توسعه اسلامی برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران
  • دریافت هزار تراکنش حساب، با اینترنت‌بانک تجارت
  • برگزاری نخستین جلسه کمیته سرمایه‌گذاری بانک دی در سال جاری
  • کدام بانک ها بیشترین سود را داشتند
  • روز ملی ایمنی در حمل و نقل و حسرت فرصت هایی که از دست می روند....
  • یک مقام دولتی عنوان کرد؛ ارتباط شبه سوییفت با برخی کشور‌ها داریم
  • واگذاری ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانک‌ها
  • روند کاهشی نرخ ارز درپی شکست بازار از مرکز مبادله
  • بانک تجارت اولین برات الکترونیک سپامی را صادر کرد
  • آدرس غلط به کل کل پرسپولیسی ها و استقلالی ها | دخل و خرج سرخابی ها بعد از واگذاری چه می شود؟