Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت الله آملی لاریجانی با لاشلهر به اینکه برخی بدون آنکه هیچ ورود و اشرافی به موضوعات داشته باشند، اقدام به تخریب دستگاه قضایی می کنند، گفت: اجازه دهید دستگاه قضا رسیدگی عادلانه داشته باشد. کسانی در این بازار متلاطم ارز و امور مالی، سوءاستفاده کرده اند که باید به اشد مجازات برسند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اداره کل روابط عمومی قوه قضاییه، آیت الله آملی لاریجانی در جلسه مسئولان عالی قضایی با تسلیت شهادت امام محمد باقر (ع)، اعیاد ذی حجه را پیشاپیش تبریک گفت و تصریح کرد: عید قربان وعید غدیر از اعیاد بزرگ الهی است و روز عرفه نیز در باطن بر اساس تفضلات و مراتب عواطف ربوبی، عید مومنان به شمار می آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از خداوند توفیق طاعت در این روز بخصوص و همچنین دهه اول ذی‌ حجه را طلب می‌کنیم.

انسان خالی از دعا، دچار خسران بزرگی خواهد شد

رئیس قوه قضاییه در ادامه، دعا را از مهمترین ابزار تقرب انسان به ساحت حق تعالی دانست و با بیان اینکه در برخی روایات، دعا افضل از تلاوت قرآن ذکر شده است، افزود: اگر انسان، خالی از دعا باشد، دچار خسران بزرگی خواهد شد. دعا، ابزار ذکر و وصول به حق تعالی است و نباید در ساعات و روزهای خود، خالی از این مواجهه معنوی با ساحت ربوبی باشیم.
آیت الله آملی لاریجانی ادامه داد: یکی از بزرگان اهل معنا می گوید حال توبه نیاز به آموزش ندارد؛ چنانکه کسی به مادر فرزند از دست داده، گریه را تعلیم نمی دهد بلکه این حال از وجود او می جوشد. انسانی که خود را در محضر حق تعالی حس کند، نیازی به آموزش دیدن توبه ندارد. او اگر دوری از خدا را بفهمد و به یاد بیاورد که چگونه ایام جوانی خود را در غفلت سپری کرده و به تعبیر مناجات شعبانیه، درک کند که «أَبلیت شبابی فی سکره التباعد منک» یا گناهانی را که اقل آن غفلت و عدم توجه به ساحت ربوبی بوده است به یاد بیاورد، حال توبه در او به جوشش می آید و به درگاه الهی بازمی گردد.
رئیس قوه قضاییه، اعراض از ذکر حق تعالی را عذابی سنگین برای انسان توصیف کرد و چنانکه در نصّ آیه شریفه می فرماید «وَ مَنْ یُعْرِضْ عَنْ ذِکْرِ رَبِّهِ یَسْلُکْهُ عَذاباً صَعَداً» گفت: در ایام عرفه و سایر ایام خاص، همین که وضعیت و احوال خود را پیش چشم خود بیاوریم، کافی است. باید آیات قرآن را باور کنیم زیرا آینه واقعیت عالم هستی است. قرآن است که به انسان می گوید روزی این عالم ماده را رها می کنی و به ساحتی وارد می شوی که بی دست و زبان و گفتار، حیات می یابی و باطنت ظهور می کند و آن روز، روز محاسبه است.
آیت الله آملی لاریجانی با اشاره به آیاتی از سوره مبارکه «طور» در باب معاد افزود: خداوند می فرماید «یَوْمَ یُدَعُّونَ إِلَى نَارِ جَهَنَّمَ دَعًّا، هَذِهِ النَّارُ الَّتِی کُنْتُمْ بِهَا تُکَذِّبُونَ، أَفَسِحْرٌ هَذَا أَمْ أَنْتُمْ لَا تُبْصِرُونَ، اصْلَوْهَا فَاصْبِرُوا أَوْ لَا تَصْبِرُوا سَوَاءٌ عَلَیْکُمْ إِنَّمَا تُجْزَوْنَ مَا کُنْتُمْ تَعْمَلُونَ». باید ببینیم که آیا در چنین روزی مطمئنیم که هیچ گناهی مرتکب نشده ایم؟ فراموش نکنیم که خیلی از جهل های تقصیری نیز گناه است. باید به خود رجوع کنیم و ببینیم آیا واقعا وظیفه ای برای دفع رذائل اخلاقی نداریم؟ علمای اخلاق، دفع رذائل را از اوجب واجبات می دانند. واقعا به چه میزان در دفع حسد، بدگویی، دروغ، بخل، رعایت نکردن حقوق مردم و سایر رذائل از وجود خود، تلاش کرده ایم؟

رئیس قوه قضاییه با تاکید بر لزوم بهره مندی از برکات و فضایل روز عرفه، عبارت شریفه «ان الله یُحب التوابین» را یادآور شد و اظهار کرد: چه سعادتی از این بالاتر که انسان با بازگشت به سوی خداوند، محبوب درگاه ربوبی شود؟ ان شاء الله حق تعالی توفیق اطاعت و رجوع حقیقی و توفیق احساس حضور در محضر خود و نظر به وجه الله را به همه ما عطا کند و برادران و خواهران دینی خود را در این روز عزیز از دعای خیر خود محروم نسازیم.
آیت الله آملی لاریجانی در ادامه سخنان خود به اقدامات دستگاه قضایی در برخورد با مفاسد اقتصادی اخیر اشاره و تصریح کرد: دستگاه قضایی حسب وظیفه ذاتی و استجازه اخیر از مقام معظم رهبری، در حال انجام اقدامات مهمی در برخورد با مفاسد اقتصادی است. در اولین روزهای انتشار این اخبار و به دست آوردن اطلاعات از تخلفات صورت گرفته، در دادسرا شعب ویژه ای تشکیل شد و قضاتی نیز منحصرا برای رسیدگی به این پرونده ها تعیین شدند که در حال تلاش شبانه روزی هستند. بنا به تعبیر معاون اول محترم قوه قضاییه، انسان شرمنده تلاش این قضات می شود. باید از آنان تشکر کرد که بدون چشمداشت و بی شائبه در حال انجام وظیفه هستند.

120 متهم مفاسد اقتصادی اخیر در بازداشت هستند

رئیس قوه قضاییه افزود: فعلا 4 شعبه دادگاه نیز به صورت ویژه برای رسیدگی به این پرونده ها تشکیل شده است. بیش از 30 کیفرخواست آماده ارجاع به دادگاه است و 120 متهم نیز در بازداشت به سر می برند. البته به دنبال این هستیم که محاکمه افراد مرتکب جرایم بزرگتر در اولویت باشد. قضات محترم مشغول واکاوی ابعاد مختلف اقدامات مجرمانه متهمان هستند و به مردم عزیز تاکید می کنم که دستگاه قضا با تمام امکانات خود بسیج شده است تا در کنار سایر وظایف روزمره خود، به این پرونده ها به صورت ویژه رسیدگی کند.
آیت الله آملی لاریجانی با اشاره به تلاش های معاون اول قوه قضاییه، دادستان کل کشور و دادستان تهران در نظارت بر رسیدگی به این پرونده ها، از برخی سوء برداشت ها ابراز تاسف و خاطرنشان کرد: واقعا انسان احساس می کند که گاهی در سخنرانیها و مقالات و اظهارنظرها، افراط و تفریط عجیبی صورت می گیرد و سخنانی ناشی از جهل بیان می شود. مثلا وکیلی در جایی نوشته است که چرا از مقام معظم رهبری برای رسیدگی اجازه گرفته اید، خودتان برسید. این سخن نشان می دهد که اساسا موضوع استجازه را نفهمیده است. ما وظایف ذاتی در چارچوب قوانین از جمله قانون آیین دادرسی کیفری داشتیم اما با این استجازه و پاسخ مقام معظم رهبری در واقع شکل رسیدگی ها صورت خاصی به خود گرفت و علاوه بر تسریع تا حدّی متمرکز شد.
رئیس قوه قضاییه با اشاره به برخی دیگر از اظهارنظرها تصریح کرد: بعضی از افراد دیگر هم می گویند حالا که مقام معظم رهبری اجازه دادند، پس نتیجه رسیدگی ها چه شد؟ این افراد توجه ندارند که رسیدگی قضایی، یک کار رسانه ای نیست. در روزنامه می نویسند اعدام کنید. گویی با انشای یک جمله، امکان چنین مجازاتی وجود دارد. کار دستگاه قضایی، رسیدگی قانونی است و ابعاد مختلف یک موضوع را باید بررسی کند. به طور مثال دستگاه قضایی مسئولی را احضار می کند، او می گوید از مقام مافوق خود دستور داشته است. باید بررسی کنیم که آیا اساسا چنین مجوز و دستوری صادر شده و اگر صادر شده آیا رافع مسئولیت شخص بوده است یا خیر. همه این موارد نیاز به دقت کافی و زمان منطقی برای رسیدگی دارد.
آیت الله آملی لاریجانی با بیان اینکه متاسفانه برخی افراد بدون آنکه هیچ ورود و اشرافی به موضوعات داشته باشند، اقدام به تخریب دستگاه قضایی می کنند، تاکید کرد: اجازه دهید دستگاه قضایی با ظرفیتها و امکانات خود، رسیدگی عادلانه داشته باشد. کسانی در این بازار متلاطم ارز و امور مالی، سوءاستفاده کرده اند که باید به اشد مجازات برسند و کار ما هم یافتن این افراد و برخورد با آنهاست اما نباید به صرف ایراد اتهام، به کسی ظلم کنیم. دستگاه ما یک دستگاه عدالت محور است و غایت قضای اسلامی نیز عدالت است. بنا نیست به کسی ظلم شود. مقام معظم رهبری در موردی فرمودند مراقب باشید در گیر و دار این مسائل، به کسی طلم نشود.

مردم به دستگاه قضایی اعتماد کنند

رئیس قوه قضاییه اضافه کرد انتظار این است که به دستگاه قضایی اعتماد شود و خاطرنشان کرد: شاید در اطلاع رسانی ضعف هایی وجود داشته باشد اما این نافی رسیدگی ها نیست. برخی در صداوسیما، روزنامه ها و سایتها به گونه ای القا می کنند که گویی دستگاه قضایی به تازگی برخورد با مفاسد اقتصادی را شروع کرده است. این چه سخن خلافی است؟ قوه قضاییه از گذشته در خط مقدم مبارزه با مفاسد اقتصادی بوده است و در حال حاضر نیز با توجه به شرایط خاص کشور که دشمن به جنگ اقتصادی و روانی روی آورده است، به صورت ویژه و با تمرکز امکانات، با کسانی که از این شرایط سوء استفاده می کنند و انبارهای چندصدهزار تنی از کالاهای احتکارشده دارند تا در زمان خود به مردم فشار وارد کنند، برخورد می کنیم.
آیت الله آملی لاریجانی بار دیگر بر برخورد سریع، قاطع و شجاعانه اما در عین حال، عادلانه و متقن با مفاسد اقتصادی تاکید کرد و گفت: هیچ حد و مرزی جز رعایت شرع و قانون در برخوردها قائل نیستیم و خطوط قرمز توهمی را نمی پذیریم. خداوند مقام معظم رهبری را حفظ کند که در سخنان اخیر خود و در واکنش به برخی خواسته ها در خصوص نحوه برخورد با مفسدان فرمودند شما مگر دادگاه هستید؟ از طرفی دیگر، عده ای می گویند این برخوردها سرمایه ها را فراری می دهد. ما کجا با سرمایه داری که سرمایه خود را به حق و با سود منطقی به کار گرفته است، برخورد کرده ایم؟  همانند گذشته از سرمایه گذاری های سالم و قانونی حمایت می کنیم و معتقدیم همه قوا باید دست به دست هم دهند و فضا را برای کسب و کار روشمند، مضبوط و قاعده مند باز کنند.
رئیس قوه قضاییه با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب بر ضرورت تدبیر مسئولان برای حل مشکلات مردم تاکید کرد و گفت: ما به مردم قول می دهیم که دستگاه قضایی در برخورد با مفاسد کوتاهی نکرده و نخواهد کرد منتها باید اجازه داد که یک فضای معقول دینی، قانونی، حقوقی و قضایی بر رسیدگی ها حاکم باشد، نه افراط و تفریط. ما باید خط مستقیم که خط موازین شرعی، قانونی و حقوقی است را طی کنیم و مجرم را هم به اشد مجازات برسانیم اما از دلسوزان و مدیران نظام هم می خواهیم که سخنان متین و براساس ضوابط به زبان بیاورند تا فضای رسیدگی ها مشوش نشود.

آمریکا دیگر نمی تواند 28 مرداد را در ایران تکرار کند

آیت الله آملی لاریجانی در ادامه با اشاره به سالروز کودتای ننگین آمریکایی 28 مرداد، تصریح کرد: در تاریخ، عبرت عجیبی است. آمریکاییها دائما خط استعماری را در کشورهای دیگر دنبال می کنند و در کشور ما نیز 28 مرداد 1332 چنین فاجعه ای را خلق کردند. حال در سالروز این حادثه عظیم که عبرت آموز است، گروه اقدام علیه ایران تشکیل داده اند تا به خیال خود، اقدامات علیه ایران را متمرکز کنند. غاقل از اینکه مردم ما 40 سال است با همه دشمنی های آمریکا از کودتا گرفته تا تحریک اقوام و تحمیل جنگ و انواع تحریمها و تهدیدها و در ادامه، خلق گروههای تروریستی نظیر داعش در نزدیکی مرزهای کشورمان آشنا هستند. دشمن دروغ می گوید که به دنبال تغییر نظام نیست. از ابتدا همه نیرویش را بر همین امر متمرکز کرده بود اما بارها و بارها شکست خورد.
رئیس قوه قضاییه با اشاره به حضور همیشگی مردم و جوانان و نخبگان در صحنه و به شکست کشاندن توطئه های دشمنان، تاکید کرد: امروز کشور ما در جنبه های علمی، دفاعی و صنعتی در منظقه از هر زمان دیگری مقتدرتر است و مطمئنیم کشور با ایمان و بصیرت مردم و به فضل الهی از این عقبات عبور خواهد کرد منتها مسئولان هم باید با وظیفه شناسی، مشکلات مردم را درک و در جهت رفع آنها گام بردارند. دشمن هم دیگر نمی تواند همانند 28 مرداد 32 از غفلت مردم استفاده کند زیرا مردم ما تحلیل های بسیار روشنی دارند و با دقت و دغدغه و دلسوزی و بصیرت اوضاع را رصد می کنند و ما مطمئنیم این بار سیلی سخت تری به دشمنان خواهند زد.
آیت الله آملی لاریجانی با بیان اینکه مهم ترین ابزار امروز دشمن، رسانه ها هستند، یادآور شد: مردم و مسئولان باید هوشیار باشند و نگذارند فضا مسموم شود. آمریکا نظیر این عملیات روانی را در کشورهای مختلف جهان تجربه کرده است و تخریب اعتماد مردم به مسئولان، در رأس سیاست هایش قرار دارد. مردم باید مضمون آیات قرآنی را مبنی بر اینکه «به دشمن کوچکترین اعتمادی نباید کرد» نصب العین قرار دهند تا از این مقطع به سلامت عبور کنیم.
رئیس قوه قضاییه در پایان، با تبریک 31 مرداد، روز صنعت دفاعی از تلاش های همه کارکنان عرصه صنعت دفاعی کشور و وزیر محترم دفاع در پیشبرد اهداف دفاعی کشور عزیزمان قدردانی کرد و این تلاش ها را تجلی توصیه های حضرت امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب دانست که فرمودند: «ما خواستیم و به فضل الهی توانستیم».
براساس این گزارش، ادامه بررسی «دستورالعمل اطلاع رسانی و ارتباطات رسانه ای قوه قضاییه» در راستای اجرایی کردن منویات مقام معظم رهبری در هفته قوه قضاییه، در دستور کار امروز مسئولان عالی قضایی قرار داشت که مواردی از آن مورد بحث و بررسی قرار گرفت و ادامه بررسی به جلسه آینده موکول شد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۴۲۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرونده قضایی ۸ مهر زاهدان در اولویت رسیدگی قرار می‌گیرد

رئیس دیوان عالی کشور گفت: پرونده قضائی هشت مهر در زاهدان مسیر درست خود را طی کرده، حکم آن صادر و به حکم اعتراض شده و در دیوان عالی کشور در حال رسیدگی است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، حجت‌الاسلام محمد جعفر منتظری در مراسم تکریم و معارفه رئیس‌کل دادگستری استان سیستان و بلوچستان اظهار داشت: پرونده قضائی هشت مهر در زاهدان مسیر درست خود را طی کرده، حکم آن صادر و به حکم اعتراض شده و در دیوان عالی کشور در حال رسیدگی است.

رئیس دیوان عالی کشور گفت: هر چه یک پرونده سنگین‌تر و پرمحتواتر باشد زمان بیشتری برای رسیدگی نیاز دارد و دقت در رسیدگی زمان می‌برد، ما باید تلاش کنیم زمان را به حداقل برسانیم، پرونده مسیر خود را طی کرده حکم صادر و به حکم اعتراض شده و در دیوان عالی کشور است، این قول را به مردم سیستان و بلوچستان می‌دهم با استفاده از اختیارات خودم پرونده را با اولویت پیگیری خواهم کرد.

وی ادامه داد: بر اساس اختیار قانونی که به عهده بنده است رسیدگی به این پرونده را در اولویت قرار خواهم داد چون اگر اولویت نباشد و این پرونده در فرآیند رسیدگی باشد ممکن است رسیدگی به آن دو سال طول بکشد.

حجت‌الاسلام منتظری عنوان کرد: رئیس دیوان این اختیار را دارد که پرونده‌ها را براساس شرایط خاص در اولویت قرار داده و خارج از نوبت رسیدگی کند، حتماً پرونده هشتم مهرماه زاهدان را پس از بازگشت به تهران پیگیری خواهم کرد که اگر برای آن دستور اولویت داده شده باشد تصحیح شود و اگر این اتفاق نیفتاده باشد حتماً در اولویت قرار داده خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه شرایط کشور ما به نحوی است که همه باید در راستای توسعه کشور گام برداریم، ادامه داد: اما عده‌ای با استفاده از تریبون‌هایی که دارند حرف‌هایی می‌زنند که دشمن شاد کن است؛ بدانند نظام جمهوری اسلامی تثبیت شده و منتهی به ظهور بقیه‌الله(عج) خواهد بود.

رئیس دیوان عالی کشور گفت: تریبون دارها بدانید و مطمئن باشید این نظام مورد توجه عامه مردم است، بنابراین باید طرز تفکرات خود را تغییر دهید، قدرت نظام جمهوری اسلامی اسراییل را به ذلت کشاند.

حجت الاسلام منتظری اظهار کرد: امنیت، عدالت، رفاه و آسایش معیشتی مواردی‌اند که مردم به آن‌ها نیازمند هستند زیرا همه مولفه‌های پیشرفت یک جامعه و ترقی یک کشور در لوای امنیت تحقق پیدا می‌کند. جوانان بسیاری در دفاع از امنیت سیستان و بلوچستان جان خودشان را از دست داده‌اند ما خودمان را به این افراد مدیون‌می دانیم اگر این پاسداران و صیانت کنندگان نبودند وضعیت ما وضعیت دیگری بود بنابراین باید قدردان این افراد باشیم.

رئیس دیوان عالی کشور با بیان اینکه از همه کسانی که در سپاه پاسداران، نیروی انتظامی، ارتش، بسیج و مجموعه قرارگاهی که امنیت را در سیستان و بلوچستان و کشور به وجود آورده‌اند؛ تقدیر می‌کنیم تصریح کرد: دشمن به شدت تلاش می‌کند امنیت را که امری حیاتی است را در کشور سلب کند و امنیت را از جامعه ما بگیرد.

وی خاطرنشان کرد: به لحاظ دفاع از کشور اتفاقات زیادی رخ می‌دهد که بخشی از آن‌ها به اطلاع مردم می‌رسد و بسیاری از آن‌ها توسط مسئولان امنیتی و اطلاعاتی گفته نمی‌شود، دشمن در همه عرصه‌ها برای ایجاد نا امیدی در بین مردم اتاق فکر راه‌اندازی کرده تا شکاف و اختلاف را بزرگ جلوه دهد اما اکنون دشمن سیلی محکمی از جمهوری اسلامی خورده که هنوز گیج است.

حجت الاسلام منتظری به اقدام مقتدرانه ایران در تنبیه اسرائیل اشاره کرد و افزود: پس از این اقدام دنیا به تلاطم افتاده است حادثه ای که برگ زرینی بر کتاب قطور و پرافتخار نظام جمهوری اسلامی که ـ در طول 75 سال تولد نامشروع رژیم کودک کش صهیونیستی به راه افتاده ـ در قالب موشک و پهپاد تبلور پیدا کرد و خانه آن‌ها را به لرزه انداخت و این اقدام ایران دنیا را متحول کرد.

وی بیان کرد: کشورها و حوزه‌های مختلف در بین کشورهای اسلامی در تجزیه و تحلیل این قضیه هستند و این افتخاری برای مردم کشور است که منشا آن انقلاب عظیم و اعتقادات راسخ و تربیت یافتن در مکتب قرآن است.

رئیس دیوان عالی کشور عنوان کرد: امام راحل در این‌ مکتب تربیت یافت و انقلاب را به وجود آورد که اکنون 35 سال است که رهبر معظم انقلاب پرچمدار این انقلاب است و این انقلاب را رهبری کرده که در دنیا بی بدیل است.

وی اظهار کرد: کسانی که انقلاب را قبول دارند بیایند در یک محفل بیان کنند که مثل جمهوری اسلامی کجا وجود دارد. پیشرفت عظیمی که نصیب ملت شده محصول فکر و اندیشه جوانان ما است ملت رشید و توانمند ما فوق آنچه که می‌توانیم استحقاق خدمت دارند و ما مسئولان در تمامی حوزه‌ها وظیفه داریم آنچه که در توان است صادقانه و مخلصانه در خدمت مردم باشیم.

حجت الاسلام منتظری تصریح کرد: عدالت تنها مختص دستگاه عدلیه نیست در نظامی که مبتنی بر احکام الهی است همه دستگاه ها باید مجری عدالت باشند در واقع در نظام جمهوری اسلامی اجرای عدالت وظیفه همه است اما دستگاه قضا مرجع مردم برای رفع خصومت است.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • استقرار شعب ویژه رسیدگی به تخلفات انتخاباتی در مرحله دوم
  • باید با شکات حرفه‌ای که قصد تخریب قضات و قوه قضاییه را دارند، برخورد شود
  • شناسایی قضات فاضل و انقلابی رویکرد قوه قضاییه است
  • پرونده قضایی ۸ مهر زاهدان در اولویت رسیدگی قرار می‌گیرد
  • مسئولان قضایی با اهالی فن در موضوعات مختلف مشورت کنند
  • مسئولان قضایی با متخصصین و اهالی فن در موضوعات مختلف مشورت کنند
  • طی مدتی که معاون اول قوه قضاییه بودم، ارتباطات خوبی را با مجلس و دولت برقرار کردیم
  • رئیس قوه قضائیه: نباید از وجود اختلافات و به میدان آمدن سلیقه‌های مختلف هراسید
  • اژه‌ای: مسیر تحول و تعالی در دستگاه قضا مسیری سخت و دشوار است
  • اژ‌ه‌ای: مسئولان قضایی باید خیلی مراقبت کنند