Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-07@03:51:29 GMT

نشریه کنگره آمریکا: استاکس‌نت جدیدی لازم است

تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۲۴۲۶۴۴

نشریه کنگره آمریکا: استاکس‌نت جدیدی لازم است


فرارو- رسانه نزدیک به کنگره امریکا طی یادداشتی صریحا ایران را به انجام یک حمله سایبری تهدید و در این زمینه به دولت آمریکا پیشنهاداتی ارائه کرد.
به گزارش فرارو، در روز‌های اخیر برخی رسانه‌های غربی درباره به کارگیری ارز رمزپایه در ایران برای دور زدن تحریم‌ها گزارش‌هایی منتشر کرده‌اند. نشریه فوربز اخیرا مدعی شده که ایران اعلام کرد برای دور زدن تحریم‌های آمریکا، ارز رمزپایه ملی برای خودش طراحی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نشریه هیل نزدیک به کنگره آمریکا ضمن تکرار این ادعا نوشت:" همزمان با روی آوردن ایران به بیت‌کوین و ارز رمزپایه خاص خودش برای اجتناب از تحریم‌ها، شاید وقت آن رسیده که استاکس‌نت دیگری ساخته شود".
هیل در این گزارش صریحا ایران را به حمله سایبری متهم کرد و ادامه داد:" ایران همان کاری را می‌کند که هر کشوری به هنگام نابود شدن اقتصادش انجام می‌دهد. آن‌ها به بیت‌کوین روی می‌آورند. دقیقا همانگونه که کره شمالی عمل کرد و هنوز عمل می‌کند".
این نشریه مدعی شد که ایران بزودی برای بدست آوردن بیت‌کوین از باج‌افزار استفاده خواهد کرد. هیل افزود:" تاکتیک دیگری که ایران برای اجتناب از تحریم‌های فلج‌کننده طراحی می‌کند، ایجاد ارز دیجیتالی خاص خودش است. از آنجا که ارز‌های دیجیتالی، تحت کنترل مقامات آمریکایی نیست، ایران به طرز قابل تصوری قادر خواهد بود تا پول ارسال و دریافت کند و از محدودیت‌هایی که روی بانک‌های سنتی اعمال می‌شود اجتناب کند".
هیل با بیان اینکه ایران دنبال استفاده از ارز دیجیتالی بومی است، ادامه داد:" اگر این اتفاق بیافتد، ما شاهد یک نوع جدید از جنگ افزار خواهیم بود. آمریکا دیگر قادر نخواهد بود از قدرت مالی‌اش برای اجبار بانک‌ها به خودداری از تجارت با ایران، استفاده کند. این مانور ایران، دولت‌مان را از یکی از موثرترین سلاح‌هایش محروم خواهد کرد".
به همین دلیل، این نشریه در ادامه پیشنهاد می‌دهد بار دیگر به ایران حمله سایبری شود. هیل نوشت:" در ژوئن ۲۰۱۰، گزارش‌های خبری درباره اکتشاف یک کرم کامپیوتری که برنامه غنی‌سازی هسته‌ای ایران و سانتریفیوژهایشان را هدف قرار داده بود، منتشر شد. استاکس نت، (به ایران) آسیب زد و باعث خسارت و تاخیر‌های مهمی شد. این ویروس چنان پیچیده بود که اولین سلاح سایبری نامیده شد و ورود یک نوع جنگ‌افزار جدید را اعلام کرد".
گفتنی است که در سال ۲۰۱۰ آمریکا برای نابود کردن پیشرفت هسته‌ای ایران، از طریق یک ویروس کامپیوتری پیشرفته به نام استاکس‌نت به برنامه هسته‌ای ایران حمله کرد.
هیل تصریح کرد:" شاید زمان آن فرا رسیده که درباره چگونگی فلج کردن ارز دیجیتالی درحال ظهور ایران فکر کرد. انجام چنین کاری، دو ضربه دردناک ایجاد خواهد کرد. "
طبق ادعای این نشریه، تحریم‌ها در حال ایجاد فروپاشی مالی در داخل ایران است. براساس پیشنهاد هیل، آمریکا باید ابتدا صبر کند تا تحریم‌های کنونی، نظام ایران را تضعیف کند، سپس، دقیقا قبل از راه‌اندازی ارز جدید توسط ایران، آمریکا باید یک حمله مشابه استاکس‌نت انجام دهد و هرگونه امید به اجتناب از تاثیر تحریم‌ها را از بین ببرد.

منبع: فرارو

کلیدواژه: استاکس نت حمله سایبری آمریکا ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۴۲۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترکیه برای بازگشت به برنامه مونتاژ F-35 شرط گذاشت

ترکیه اعلام کرد در ازای لغو تحریم‌های آمریکا به احتمال زیاد به اجرای برنامه مونتاژ جنگنده نسل جدید F-35 باز می‌گردد. 

از این رو، فواد اوکتای، رئیس کمیسیون امور بین الملل پارلمان ترکیه اعلام کرد آنکارا از آمریکا می‌خواهد که تحریم‌های اعمال شده علیه آنکارا را در چارچوب قانون «مقابله با دشمنان آمریکا از طریق تحریم» (CAATSA) بررسی کند.

کانال تلویزیونی TRT به نقل از اوکتای نوشت: ترکیه علاقه‌ای به بازگشت به برنامه F-35 نشان نمی‌دهد، بنابراین تحریم‌های CAATSA که علیه آنکارا در ارتباط با خرید سامانه‌های موشکی ضد هوایی اس-۴۰۰ از روسیه اعمال شده است، باید دوباره مورد بحث و بررسی قرار گیرد. 

معاون سابق رئیس جمهور ترکیه (۲۰۱۸-۲۰۲۳) در راس هیئت پارلمانی در کنگره آمریکا گفت: موارد اس-۴۰۰ و اف-۳۵ را نباید با هم اشتباه گرفت. 

ترکیه در سال ۲۰۱۹ پس از خرید اس-۴۰۰ از روسیه از برنامه توسعه F-35 حذف شد. ترکیه برخی از قطعات بدنه و برخی از سیستم‌ها را برای این جنگنده‌ها تولید می‌کرد. ایالات متحده اعلام کرد که بازگشت ترکیه به برنامه تنها در صورت کنار گذاشته شدن اس-۴۰۰ امکان پذیر است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • خاندوزی : فصل جدیدی از توسعه اقتصادی ایران و عراق آغاز شد
  • برگزاری باشکوه کنگره اربعین سال ۱۴۰۳ اولویت ایران و عراق است
  • نکته جالب در معماری کنگره آمریکا (فیلم)
  • دانشجویان خارجی حاضر در تظاهرات از آمریکا اخراج می شوند!
  • کره شمالی: هیات‌های جدید ناظر بر تحریم‌ها، محکوم به شکست هستند
  • کره‌شمالی: گروه‌های جدید ناظر بر تحریم‌ها شکست خواهند خورد
  • خط‌ونشان جدید کنگره آمریکا برای مجازات دانشجویان حامی غزه
  • نشریه تایم: حمله بایدن به ژاپن و هند/ آن‌ها بیگانه هراس هستند!
  • ترکیه برای بازگشت به برنامه مونتاژ F-35 شرط گذاشت
  • درخواست ممنوعیت فروش سلاح به تل آویو در کنگره