Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-03@12:02:31 GMT

نوجوانی بهترین دوران برای خودشکوفایی است

تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۲۴۳۶۵۷

نوجوانی بهترین دوران برای خودشکوفایی است

معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری بیان کرد: سنین نوجوانی بهترین دوران، برای خودشکوفایی است تا استعدادها و شگفتی‌ها شناسایی و پرورش یابند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، معصومه ابتکار در اختتامیه سی و ششمین جشنواره فرهنگی و هنری دانش‌آموزان دختر برگزیده سراسر کشور با اشاره به اینکه امیدوارم این جشنواره‌ها ادامه‌دار باشد، بیان کرد: امید است که این جشنواره در سال چندین‌بار برگزار شود، تا دانش‌آموزان بیشتری امکان حضور داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری خطاب به برگزیدگان این جشنواره، گفت: شما نماینده 6 میلیون دانش‌آموز در سراسر کشور هستید و اندوخته‌هایتان، نه تنها برای شخص شما سرمایه است، بلکه برای جامعه مفید خواهد بود.

ابتکار با بیان اینکه فرصت‌های خودشکوفایی، فرص‌‌های کم نظیری است، اظهار کرد: دنیا آمدن و از دنیا رفتن، دست ما نیست، ولی چگونه زندگی‌کردن مهم بوده و در اختیار خود ما است. سنین نوجوانی بهترین دوران، برای خودشکوفایی است تا استعدادها و شگفتی‌ها شناسایی و پرورش یابند.

وی با با بیان اینکه هنر دریچه‌ای است برای ورود به تمام ابعادی که به پرواز روح شما کمک می‌کند، خاطرنشان کرد: شما در فعالیت‌های هنری، خوب پرواز کردن را بلد هستید و این پرواز قطعاً سبب رشد، پیشرفت و حرکتی به سوی آینده خواهد بود؛ فعالیت‌های بسیار زیبایتان نمایی از استعدادهایی است که خداوند در درون شما قرار داده است.

معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: بسیار مهم است که این جریان‌سازی در تک‌تک مدارس ادامه یابد و شما سفیران این جشنواره برای مدارس خودتان هستید که باید پیام خودشکوفایی و نشاط و امید را با خود ببرید؛ چرا که این پیام در سطح جامعه دانش‌آموزی بسیار موثر است.

وی اضافه کرد: هنر و فرهنگ، بنایی است که برای هویت فردی اهمیت دارد و امیدواریم ما در معاونت زنان در زمینه مهارت‌های زندگی دانش‌آموزان، کارهای خوبی را با وزارت آموزش و پرورش و دستگاه‌های دیگر انجام دهیم‌. در کنار آموزش‌های علمی، فرهنگی و هنری موضوع مهارت‌های زندگی و اینکه چگونه باید خوب زندگی کنید، انسان‌های خوبی باشید و برای جامعه و خانواده مفید و اثرگذار باشید بسیار حائز اهمیت است و شما باید مهارت مقابله با خشونت را یاد بگیرید و بدانید که حقوق شما به عنوان یک زن و دانش‌آموز چیست.

ابتکار با اشاره به ابعاد حقوقی مختلف در منشور حقوق شهروندی، گفت: منشور حقوق شهروندی بسیار دقیق به ابعاد مختلف انسان‌ها پرداخته است و شما باید یاد بگیرید که چگونه از حقوق خودتان دفاع کنید.

انتهای پیام/4009/4038/

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۴۳۶۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دوران حفظ کردن دروس گذشته است/ مطالعات باید مبتنی‌بر اطلاعات روز، ارتباطات و اینترنت باشد

زهرا سلیمانی، معلم برتر سال 1402 با بیان اینکه تدریسی را می‌توانیم اثربخش بنامیم که از فضای سنتی و محض خارج شود، در گفت‌وگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، اظهار کرد: در واقع، تدریس باید به سمت کاربردی‌شدن پیش برود.

وی با اشاره به چگونگی تدریس اثربخش، تصریح کرد: تدریس باید به‌گونه‌ای باشد که در دانش‌آموزان نهادینه شود و در زندگی به‌کار ببرند.

باید دانش‌آموزان را به سمت پژوهش سوق دهیم

این معلم برتر با اشاره به رویکرد خود در تدریس اثربخش، ابراز کرد: در این نوع تدریس همیشه درصدد بودم تا دانش‌آموزان خود را به سمت پژوهش سوق دهم. همچنین دانش‌آموزان را زمانی‌که موضوعی برایشان پیش می‌آمد، با مطالعات پژوهشی جهت می‌دادم.

سلیمانی ادامه داد: دانش‌آموزان را تشویق می‌کنم تا خودشان به دنبال یافته‌هایی که وجود دارد، بروند. جواب‌ها برای دانش‌آموزان هیچ‌گونه از پیش تعیین‌شده نبود و آنها پاسخ‌ها را تحلیل می‌کردند و تحقیق میدانی انجام می‌دادند؛ بنابراین به نتایجی که می‌رسیدند، عمیق‌تر بود، زیرا حاصل تجربه‌های خودشان بود.

خارج شدن کلاس از روزمرگی باید در اولویت باشد

وی با اشاره به بخش لالایی‌ها در تاریخ شفاهی، افزود: به هر کدام از دانش‌آموزان گفتم که لالایی‌های شفاهی مختص به پدربزرگ و مادربزرگ و پدر و مادر خود را پیدا کنید و در کلاس اجرا کنید؛ این امر باعث جذاب شدن کلاس شده بود و آن را از حالت روزمرگی خارج می‌کرد و یادگیری به سطح عمیق‌تری تبدیل می‌شد.

علاقه باید در وجود معلم نهادینه شود

سلیمانی با اشاره به بخش تاریخ محلی، ابراز کرد: مجموعه سرپوشیده زنجان یکی از موارد تاریخی بود و به دانش‌آموزانم این مورد را برای تحقیق و پژوهش پیشنهاد داده بودم؛ از آنجایی‌که این فعالیت بسیار جذاب بود، سه ماه مداوم به بازار می‌رفتند و با کسبه‌های محل به گفتگو می‌پرداختند؛ همین دانش‌آموز من به یکی از پژوهشگران حرفه‌ای و افتخاری بازار زنجان تبدیل شده است و کلیپ‌های آن به اداره کل میراث فرهنگی زنجان نیز اعلام شد.

مطالعات باید مبتنی‌بر اطلاعات روز، ارتباطات و اینترنت باشد 

وی ادامه داد: برای اینکه یک تدریس اثربخش داشته باشیم و کلاسمان به کلاس ویژه‌تری تبدیل شود، اول باید در وجود خود معلم علاقه نهادینه شود، باید بپذیریم که از فضای سنتی دور شویم. دوران مطالعه کتب درسی و حفظیات صفر گذشته است؛ بلکه مطالعات باید مبتنی‌بر اطلاعات روز، ارتباطات، اینترنت و داد‌ه‌های خارج از کلاس درس باشد و از تکنولوژی روز استفاده کرد.

این معلم برتر با اشاره به اینکه دانش‌آموز باید برای جامعه مفید واقع شود، تشریح کرد: دانش‌آموزان باید حس کنند که می‌توانند با وجودشان به فضای آموزشی هویت بدهند و تاثیرگذار باشد.

دانش‌آموزان سرمایه کشور هستند

سلیمانی ادامه داد: وقتی دانش‌آموزان می‌دانند که اثرگذار هستند، علاقه‌مندی‌اشان به‌صورت ناخودآگاه افزایش پیدا می‌کند و برای رسیدن به نتایج بهتر آنها را کمک می‌کند.

وی افزود: باید به وجود دانش‌آموزان ایرانی افتخار کرد، زیرا آنها از لحاظ ضریب هوشی، قدرت تحلیل مطالب بسیار به‌روز هستند و باید از ظرفیت آنها استفاده کنیم.

سلیمانی با بیان اینکه دانش‌آموزان سرمایه کشور هستند، ابراز کرد: آنها ایده‌های فوق‌العاده‌ایی دارند. معلمان نباید به جایگاه خود غره شوند و فکر کنند که همه‌چیز‌تمام هستند، بلکه دانش‌آموزان هر کدام به‌نوبه خود ایده‌های زیادی به بنده در شکل‌گیری موزه ارائه دادند که هر کدام از آن‌ها به‌تنهایی بسیار ارزشمند است.

این معلم برتر خاطرنشان کرد: مهربانی، حال خوب، انرژی مقاضای سن دانش‎‌آموزان حال همه جامعه را بهتر می‌کند و برای اینکه جامعه پویاتری داشته باشیم به انرژی آن‌ها نیازمندیم. تا می‌توانیم باید به دانش‌آموزان و جوانان بها دهیم و از ایده‌هایشان بهره ببریم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری جشنواره نخبگان قرآنی مدارس خوزستان
  • معلمی با کوله باری از خاطرات مبارزه با ظلم و ستم
  • زنانی که در کن رئیس شدند
  • ایساتیس پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه
  • جشنواره «صدای پای خورشید» در همدان
  • بهترین وزیر آموزش و پرورش بعد از انقلاب که بود؟
  • دوران حفظ کردن دروس گذشته است/ مطالعات باید مبتنی‌بر اطلاعات روز، ارتباطات و اینترنت باشد
  • انتشار نخستین تصویر از فیلم جدید «کاپولا»
  • «ایساتیس» پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه شد
  • تحولات جامعه به دست معلمان رقم می‌خورد