Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ براساس بند (پ) ماده (۲۳) قانون احکام دائمی برنامه‌ های توسعه کشور، به‌ منظور هدفمندسازی معافیت‌ ها و شفاف‌‏سازی حمایت‌ های مالی دولت، سازمان امور مالیاتی موظف است مالیات با نرخ صفر را جایگزین معافیت‌ های قانونی کند و موارد آن را در ردیف های جمعی - خرجی بودجه سالانه، محاسبه و درج کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
همچنین براساس ردیف درآمدی شماره (۱۱۰۴۰۶) جدول شماره (۵) و همچنین ردیف اعتباری (۱۷ – ۵۳۰۰۰۰)  قانون بودجه سال ۱۳۹۷ کل کشور و ابلاغیه ۲۰ خرداد ۹۷ سازمان برنامه و بودجه کشور، گمرک جمهوری اسلامی ایران مکلف است نسبت به ثبت معافیت ها و تخفیفات گمرکی به نرخ صفر (جمعی و خرجی) به میزان (۰۰۰ر۰۰۰ر۰۰۰ر۴۰۰ر۵) میلیارد ریال اقدام نماید.
 
براساس بررسی صورت گرفته رقم مذکور در لایحه مصوبه دولت برای سال ۱۳۹۷ به میزان شش هزار میلیارد(۰۰۰ر۰۰۰ر۰۰۰ر۰۰۰ر۶) ریال پیش‏ بینی شده است.
 
همچنین وزارت اموراقتصادی و دارایی در اجرای تکالیف قانونی و برای پیشگیری از ایجاد اشکال در روند ترخیص کالاهای وارده مشمول معافیت، با توجه به دلایل ذیل، اعتبار مزبور را به هیچ وجه جوابگوی عملکرد یک ساله نمی داند و خواستار تصویب متن پیشنهادی زیر توسط هیئت وزیران شده است :
 
    در سه ماهه اول سال جاری بیش از مبلغ ده هزار میلیارد ریال معافیت و تخفیف حقوق ورودی کالاهای وارده براساس قوانین و مقررات مربوط اعمال گردیده است.

    پیش بینی می شود تا پایان سال ۱۳۹۷ نیز این رقم به مبلغ (۵۰۰۰۰) میلیارد ریال بالغ شود.
 
هیئت وزیران در جلسه ۲۴ مرداد ماه ۹۷ به پیشنهاد وزارت امور اقتصادی و دارایی، تفکیک سقف معافیت قابل اعمال برای واردات کالا در سال ۹۷ را به تصویب رسانید.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: تجارت خارجی واردات رشد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۴۴۸۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امسال نیازی به واردات گندم نداریم

عطااللّه هاشمی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بنابر آمار از ابتدای فصل برداشت بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزارتن گندم از کشاورزان خریداری شده است.

به گفته او، براساس قانون ۲۴ ساعت پس از تحویل گندم به مراکز خرید، وجه گندم باید به حساب گندمکاران واریز شود که متاسفانه با گذشت ۲۴ ساعت از تحویل، ریالی به کشاورزان پرداخت نشده است.

هاشمی ادامه داد: بنابر آمار تاکنون میزان خرید تضمینی گندم نسبت به مدت مشابه سال قبل بیش از ۳۰۰ هزارتن رشد داشته است، اما تا پایان اردیبهشت می توان آمار دقیق خرید را اعلام کرد.

رئیس بنیاد ملی گندمکاران با بیان اینکه بی توجهی به اصلاح قیمت خرید تضمینی گندم بزرگترین تهدید امنیت غذایی کشور محسوب می شود، افزود: عدم تحویل جایزه گندم و اصلاح قیمت با شعار سال و برنامه امنیت غذایی سازگار نیست  و به ضرر تولید داخل تمام می شود.

او با بیان اینکه امسال در تولید گندم به خودکفایی کامل می رسیم، گفت: برآوردها حاکی از آن است که با استمرار شرایط مساعد بارش، تولید گندم به بالای ۱۴ میلیون تن و خرید تضمینی بالای ۱۲ میلیون تن برسد. ناگفته نماند که تحقق این امر منوط به اصلاح قیمت گندم و پرداخت به موقع مطالبات گندمکاران است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • افزایش ۴۸درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳
  • امسال نیازی به واردات گندم نداریم
  • بهادری جهرمی: تراز تجاری کشور بدون نفت مثبت شد
  • تراز تجاری کشور بدون نفت مثبت شد
  • سخنگوی دولت: تراز تجاری کشور بدون نفت مثبت شد
  • ترکیه رسماً توقف تجارت با اسرائیل را تأیید کرد
  • ترکیه تجارت با اسرائیل را به طور کامل متوقف کرد
  • رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در شروع۱۴۰۳/ تراز تجاری با و بدون نفت مثبت شد
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳
  • رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در اولین ماه از سال ۱۴۰۳