Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک فعال دانشجویی گفت: دانشگاه‌های اقماری بوعلی همدان تنها نام دانشگاه را روی سر در خود دارند و هیچ شباهتی با دانشگاه مادر استان ندارند.

مسئول رسانه دانشجویی الفبا در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا، با اعلام نگرانی از وضعیت دانشکده‌های اقماری دانشگاه بوعلی سینا، خواستار تعیین تکلیف و رسیدگی مسئولان به این مسأله شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فعال دانشجویی با بیان این‌که در سال‌های گذشته با هدف استفاده از امکانات موجود در شهرهای دیگر و گسترش آموزش عالی در سطح استان، دانشکده‌های اقماری تاسیس شد، گفت: وضعیت فعلی این دانشکده‌ها مغایر با آنچه اهداف اولیه تأسیس این دانشکده‌ها، خوانده می‌شود، است.

وی افزود: طبق بررسی‌های صورت گرفته، در تأسیس دانشکده‌های اقماری لابی نمایندگان مجلس چند شهرستان همدان، ترجیح منافع محلی بر منافع ملی و اهمیت دادن به توسعه کمی به جای توسعه کیفی دیده می‌شود.

مسئول رسانه دانشجویی الفبا با تأکید بر این‌‌که در حال حاضر چهار دانشکده‌ مدیریت و حسابداری رزن، فنی و منابع طبیعی تویسرکان، فنی کبودرآهنگ و صنایع غذایی بهار به صورت اقماری در دانشگاه بوعلی سینا فعال هستند، افزود: وضعیت آموزشی، فرهنگی، اجتماعی و رفاهی این دانشکده‌ها در حالت نامطلوب قرار دارد و پیگیری مسئولان برای حل این مشکلات تاکنون کافی نبوده است.

وی با بیان اینکه در روزهای نخست تاسیس این دانشکده‌ها مسئولان قول می دادند که وضعیت آموزشی آن در سطح پردیس مرکزی دانشگاه باشد، گفت: طبق گزارش‌هایی که دانشجویان برای ما می‌فرستند وضعیت قابل قبولی در این دانشکده‌ها حاکم نیست و همچنان مشکلاتی به‌خصوص در حوزه سطح کیفی اساتید این دانشکده‌ها دیده می‌شود.

این فعال دانشجویی مشکلات صنفی و رفاهی را یکی دیگر از مشکلات بیان کرده و افزود: وضعیت سلف دانشجویی، سرویس‌های حمل و نقل و خوابگاه‌های دانشجویی در وضعیت مطلوبی قرار ندارند و امکانات شهرستان‌ها به دلیل عدم توسعه‌یافتگی پایین است.

وی مشکلات خوابگاه دانشکده فنی و منابع طبیعی تویسرکان را یکی از مشکلات حال حاضر حوزه صنفی و رفاهی نام برد و تاکید کرد: علی‌رغم انعکاس مشکلات دانشجویان برای تأمین خوابگاه در شبکه‌های اجتماعی مسئولان تاکنون هیچ پاسخی نداده‌اند و وضعیت چند صد دانشجو در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

این فعال رسانه‌ای یکی دیگر از مشکلات این دانشکده‌ها را عدم وجود فعالیت‌های جدی فرهنگی و سیاسی عنوان کرد و گفت: اصلی‌ترین فعالیت‌های سیاسی و فرهنگی در پردیس اصلی صورت می‌گیرد و امکان رشد و مشارکت سیاسی و فرهنگی دانشجویان در این دانشکدههای اقماری بسیار پایین است.

مسئول رسانه‌ دانشجویی الفبا با اشاره به بودجه میلیاردی مرکز مشاوره این دانشگاه، خواستار پژوهش‌های علمی در حوزه روانشناسی دانشجویان این دانشگاه‌ها شد و تأکید کرد: طبق بررسی‌های کلی، اکثر دانشجویان از وضعیت دانشکده‌ها راضی نیستند و این مسأله باعث ایجاد یک دغدغه جدی نسبت به آینده شغلی دانشجویان شده است.

وی افزود: دانشجویان در هنگام انتخاب رشته با نام و اعتبار دانشگاه بوعلی سینا به عنوان یکی از برترین دانشگاه‌های ایران ثبت‌نام کرده‌اند، اما آنچه در طول تحصیل می‌بینند یک دانشکده تک جنسیتی در یک شهرستان توسعه نیافته و یا حداقل کمتر توسعه یافته است که هیچ نسبتی با فضای دانشگاه بوعلی سینا در پردیس مرکزی ندارد.

این فعال دانشجویی با اشاره به بازتاب مشکلات دانشجویان یکی از دانشکده‌های اقماری در شبکه‌های اجتماعی در بهار96 گفت: در این زمان مسئولان دانشگاه به ما به عنوان فعالان رسانه‌ای می گفتند که ما از مشکلات خبر داریم و اما شما این مشکلات را بازتاب ندهید. چرا که هیچ کسی دیگر حاضر نیست برای ریاست به این دانشگاه‌ها برود.

مسئول رسانه‌ دانشجو الفبا با تقدیر از دغدغه خبرگزاری آنا در پیگیری مشکلات دانشجویان افزود: در حالی که بیش از هزار نفر از دانشجویان دانشکده‌های اقماری درگیر این مشکلات هستند، اما رسانه‌ها از پرداختن به این موضوع و پیگیری آن خودداری می‌کنند.

این فعال دانشجویی در پایان صحبت‌های خود با امیدواری نسبت به آینده دانشگاه گفت: افزایش مطالبه‌گری دانشجویان در شبکه‌های اجتماعی در این ماجرا مایه‌ امیدواری است.

انتهای پیام/4060

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۴۶۳۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراضات دانشجویی علیه اسرائیل به مکزیک هم رسید

تحولات اخیر نورا را شگفت‌زده کرده است. سال‌ها پس از آنکه نیروهای اشغالگر اسرائیل، خانواده‌اش را مجبور به ترک غزه و نقل مکان به کالیفرنیا کرد، نظامیان اسرائیلی شروع به بمباران وطن پدر و مادرش کرد. تعداد زیادی از بستگانش در حملات اخیر اسرائیل به نوار غزه جان خود را از دست داده‌اند. در روزهایی که تمام دنیا نظاره‌گر این اتفاقات بودند، دانشجویان آمریکایی اعتراضاتی را شروع کردند که حالا هر روز دامنه‌اش گسترده‌تر می‌شود. در زمان شعله‌ور شدن این اعتراضات در دانشگاه‌های آمریکا، نورا برای ملاقات یکی از دوستانش به مکزیک رفته بود.

به گزارش ایسنا به نقل از ال پائیس، دانشجویان دانشگاه «استقلال ملی مکزیک» نیز به صف معترضان به جنگ در غزه پیوسته‌اند. دانشجویان این موسسه آموزشی مطرح در آمریکای لاتین، همچون هم‌سالان خود در ایالات متحده با برگزاری تجمع اعتراضی، خواستار توقف نسل‌کشی در غزه شدند. معترضان از دو روز پیش با برپا کردن بیش از ۴۰ چادر خواستار پایان دادن به روابط دیپلماتیک مکزیک و اسرائیل شده‌اند.

نورا جزو اولین کسانی بود که در این تجمع حاضر شد. او با راهنمایی دوستش متوجه شد که این دانشگاه نماد جنبش مستقل دانشجویی در آمریکای لاتین به حساب می‌آید. دوست نورا در این مورد می‌گوید: سابقه این دانشگاه موجب شده تا بسیار مورد احترام مردم مکزیک باشد. از نظر تاریخی، آنها توانسته‌اند فضای سیاسی را تغییر دهند و به همین دلیل کاملا من به اقدامات دانشگاه بسیار امیدوار هستم.

با اینکه چند روز بیشتر از شکل‌گیری این تجمع نگذشته است، اما بسیار هدفمند عمل می‌کنند. کار و وظایف بین افراد تقسیم شده است: یکی برای مدیریت امنیت، یکی برای تدارکات، دیگری برای اطلاع رسانی و ارتباط با رسانه‌ها و گروهی نیز برای ارائه کمک های اولیه و حمایت روانی. خواسته‌های اولیه آنها هم بسیار مشخص و واضح است: توقف نسل کشی و پایان دادن به اشغالگری در فلسطین، پایان دادن به روابط بین دانشگاه و اسرائیل، پایان دادن به روابط دیپلماتیک بین مکزیک و اسرائیل، پایان دادن به سرکوب جهانی جنبش دانشجویی طرفدار فلسطین و آزادی معترضانی که در زندان هستند.

کریمه رجما، فارغ‌التحصیل رشته فلسفه این دانشگاه در مورد این حرکت اعتراضی می‌گوید: دانشجویان مکزیکی قرار نیست به دولت نتانیاهو پایان دهند؛ در واقع قرار است ما با حضور خود بگوییم که کنار فلسطین ایستاده‌ایم و خواستار توقف این نسل‌کشی گسترده هستیم.

هنوز مشخص نیست که این تجمع اعتراضی تا کی ادامه خواهد داشت. بعید نیست که پلیس مکزیک همچون نیروهای پلیس در آمریکا، معترضان را در اینجا سرکوب کنند. با این حال، هدف آنها کاملا مشخص است: شنیده شدن صدای آنها و گسترش جنبش اعتراضی.

رناتا آگیلار، دانشجوی ۲۲ ساله رشته تاریخ این دانشگاه در این رابطه می‌گوید: دانشگاه «استقلال ملی مکزیک» از نظر سیاسی، چه در داخل و چه در خارج از کشور، اهمیت زیادی دارد. ما امیدواریم که دیگر دانشگاه‌های مکزیک هم از این حرکت الهام بگیرند. این حرکت نباید پس از هفت ماه نسل‌کشی اسرائیل در فلسطین آغاز می‌شد. فقط امیدوارم که دوام بیاورد و تعداد بیشتری از مردم را به سمت خودش جلب کند.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • دانشگاه‌های اسپانیا هم به جنبش جهانی دانشجویی برای حمایت از فلسطین پیوستند+ فیلم
  • در جنگ نابرابر رسانه‌ای قرار داریم/ دانشجویان نشریات دانشجویی، خط قرمزها را کنار بگذارند
  • دانشجویان پرانگیزه؛ اما مسئولان همچنان در خواب غفلت!/ دل نوشته‌های دانشجویی را جدی بگیرید تا مشکلات مملکت حل شوند
  • فرید مرجایی، تحلیل گر مسائل آمریکا و مقیم این کشور: جنبش دانشجویی سپهر غالب بر فضای سیاسی آمریکا را به چالش کشید/ شبکه های اجتماعی امپراطوری رسانه ای را زیر سوال بردند/ تظاهرات دانشجویی خط قرمز انتقاد از اسرائیل را شکسته است
  • بزرگترین تظاهرات دانشجویی یمن در حمایت از غزه و دانشجویان آمریکا
  • آغاز به کار جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی تیتر ۱۳
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمام رشته‌های کارشناسی از مهر آینده
  • اعتراضات دانشجویی علیه اسرائیل به مکزیک هم رسید
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌های کارشناسی از مهر ماه
  • در آمریکا چه خبر است؟