Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - يزد – ايرنا – مدير صنايع تبديلي و غذايي سازمان جهاد کشاورزي يزد گفت: 55 کارگاه سنتي و صنعتي توليد گلاب و عرقيجات گياهي با ظرفيت توليد 53 هزار تن در سال در اين استان فعال است.

عليرضا طاقه باف روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا با بيان اينکه در کارگاههاي توليدي گلاب و عرقيجات گياهي يکهزار و 200 نفر به صورت مستقيم و غيرمستقيم بکارگرفته شده اند گفت: از اين تعداد کارگاه تنها پنج کارگاه داراي پروانه بهره برداري صنعتي و بهداشتي بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي افزود: ظرفيت توليد اين کارگاهها 6 هزار و 431 تن با سرمايه ثابت 55 ميليارد ريال است که زمينه اشتغال مستقيم 65 نفر را فراهم کرده است.
مدير صنايع تبديلي و غذايي سازمان جهاد کشاورزي يزد ، تنوع محصولات توليدي کارگاههاي صنعتي اين استان را شامل گلاب و 70 نوع عرقيجات گياهي برشمرد و ادامه داد: اين محصولات در بازارهاي استاني و کشوري عرضه شده و بخشي از آن به کشورهاي عربي و آسياي ميانه صادر مي شود.
طاقه باف با بيان اينکه در راستاي ساماندهي ساير کارگاههاي سنتي و تشويق و ترغيب دارندگان اين کارگاهها براي گرفتن جواز تاسيس نيمه صنعتي يا صنعتي شدن واحدهاي توليدي اقدامات موثري صورت گرفته گفت: تاکنون 33 فقره جواز تاسيس با ظرفيت توليد 32 هزار و 687 تن صادر شده که پيش بيني مي شود با بهره برداري از آنها در سال هاي آتي ، زمينه اشتغال 318 نفر فراهم شود.
وي ، کم آبي و حذف بخش وسيعي از گياهان مرتعي، کاهش سطح زير کشت محصولات زراعي و گياهان دارويي، فصلي بودن توليد، کمبود مواد اوليه و تامين آن از استان هاي مجاور را دليل بالا رفتن هزينه هاي توليد و قيمت تمام شده محصول اعلام کرد.
اين مسئول با بيان اينکه مديريت صنايع تبديلي و غذايي استان به عنوان متولي ساماندهي و حمايت از کارگاههاي صنايع تبديلي و تکميلي بخش کشاورزي با ارائه خدمات در زمينه صدور جواز تاسيس و صدور پروانه بهره برداري و انجام مشاوره هاي فني و اجرايي تمام تلاش خود را اعمال خواهد کرد ، اظهار اميدواري کرد تا صنعت گلابگيري و توليد عرقيجات گياهي در آينده نزديک شاهد حداکثر شکوفايي و بالندگي خود باشد.
بيشترين کشت گل محمدي استان در شهرستان ‌هاي تفت، مهريز، اشکذر، خاتم، اردکان و ابرکوه قرار دارد و سطح زيرکشت اين گياه از 150 هکتار در يک برنامه پنج‌ ساله به 600 هکتار در استان افزايش خواهد يافت.
هم اکنون 11.7 هکتار از اراضي تفت، يزد، مهريز و اشکذر به پرورش گل هاي زينتي اختصاص دارد.
1968/ 6197
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۵۰۷۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تورم نقطه به نقطه تولید در فروردین ۲۳.۸ و سالانه ۳۱.۲ درصد شد

بانک مرکزی اعلام کرد: تورم سالانه تولیدکننده از ۳۷.۳ درصد در فروردین ۱۴۰۲ به ۳۱.۲ درصد در فروردین ۱۴۰۳ کاهش یافته که موید کاهش ۶.۱ واحد درصدی در این مقطع است. همچنین تورم نقطه به نقطه تولیدکننده با ۱۶.۹ واحد درصد کاهش از ۴۰.۷ درصد در فروردین ۱۴۰۲ به ۲۳.۸ درصد در فروردین سال جاری رسیده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، در گزارش بانک مرکزی آمده است: با توجه به نامگذاری سال ۱۴۰۳ با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم»، سیاست بانک مرکزی در سال جاری هدف‌گذاری برنامه‌ریزی شده برای تداوم کاهش تورم و نرخ رشد نقدینگی به همراه هدایت هدفمند اعتبارات بانکی به سمت تولید است. در همین راستا بررسی‌ها نشان می‌دهد سیاست‌ها و اقدامات اتخاذ شده توسط مجموعه اقتصادی دولت و بانک مرکزی در ابتدای سال جدید در راستای بهبود متغیرهای کلان اقتصادی و به خصوص مهار تورم موفقیت‌آمیز بوده است. به طوری که بررسی تحولات شاخص بهای تولیدکننده بیانگر ادامه روند کاهشی این شاخص در فروردین سال ۱۴۰۳ می‌باشد. بر اساس آخرین آمار، تورم دوازده‌ماهه شاخص بهای تولیدکننده از ۳۷.۳ درصد در فروردین ماه سال ۱۴۰۲ به ۳۱.۲ درصد در فروردین‌ماه ۱۴۰۳ کاهش یافته که موید کاهش ۶.۱ واحد درصدی نرخ تورم شاخص بهای تولیدکننده در این مقطع است.

در همین راستا تورم نقطه به نقطه شاخص بهای تولیدکننده نیز در ادامه روند کاهشی خود از سال گذشته، با ۱۶.۹ واحد درصد کاهش از ۴۰.۷ درصد در فروردین ۱۴۰۲ به ۲۳.۸ درصد در فروردین‌ماه سال جاری رسیده است. بررسی تحولات شاخص بهای تولیدکننده به تفکیک گروه‌های اصلی «کالا» و «خدمت» در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ حاکی از کاهش تورم نقطه به نقطه هر دو گروه اختصاصی «کالا» و «خدمت» به ترتیب از ۴۱.۰ و ۴۰.۰ درصد در فروردین سال ۱۴۰۲ به ۲۰.۶ و ۳۱.۴ درصد در فروردین سال ۱۴۰۳ است.

تورم ماهانه شاخص بهای تولیدکننده در فروردین‌ماه ۱۴۰۳ به ۱.۳ درصد رسید. بررسی تورم ماهانه به تفکیک گروه‌های اختصاصی «کالا» و «خدمت» نیز حاکی از تحقق تورم ۲.۱ درصدی گروه کالا (ضریب اهمیت ۶۵.۷ درصد) با سهم از تورم ۱.۴ واحد درصد و تورم ۰.۴- درصدی خدمات (ضریب اهمیت ۳۴.۳ درصد) با سهم از تورم ۰.۱- واحد درصد می‌باشد.

گزارش بانک مرکزی از تورم تولیدکننده در فروردین ۱۴۰۳ را می‌توانید از اینجا دریافت کنید.

کد خبر 748679

دیگر خبرها

  • نرخ تورم سالانه در مرغداری‌های صنعتی به ۵۷.۸ رسید
  • سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود
  • تورم نقطه به نقطه تولید در فروردین ۲۳.۸ و سالانه ۳۱.۲ درصد شد
  • سالانه یک میلیون تن پسماند صنعتی در استان مرکزی تولید می شود
  • تولید ۲۵ میلیون لیتر انواع عرقیات در میمند فارس
  • فصل گلاب گیری و تهیه گلاب و عرق نعنا با دستگاه تقطیر
  • منع بکارگیری مشمولان غایب در واحد‌های صنعتی، معدنی و صنفی
  • در بزرگداشت روز میمند خاستگاه گل و گلاب جهان چه گذشت؟
  • برداشت گل محمدی از باغات بابل
  • عطر گل‌محمدی در گلستان‌های کرمانشاه پیچید