Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-06@15:04:37 GMT

بازسازی عتبات عالیات احیا و ترویج فرهنگ اهل بیت(ع) است

تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۲۵۱۴۳۳

بازسازی عتبات عالیات احیا و ترویج فرهنگ اهل بیت(ع) است

به گزارش ایكنا از فارس، حمیدرضا گرامی، مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان فارس امروز، 30 مردادماه در دیدار با اسکندر قاسمی، رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان فارس با بیان اینکه در رستگاری، ما باید از مسیرهایی که خداوند تعیین کرده حرکت کنیم و یکی از این مسیرها توسل به خاندان نبوت و امامت است، گفت: توسل به این خاندان ارزشمند که معصوم هستند و نزد خداوند آبرو دارند باعث می‌شود، انسان به درگاه ایزد منان مقرب شود و آبرو برای خود کسب کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه افتخار ما مسلمانان به شیعه بودنمان است، ادامه داد: شیعیان کسانی هستند که در مسیر وحدانیت خداوند بر اساس قرآن و عترت حرکت می‌کنند که در این راه به خاطر زنده نگه‌داشتن احیای ارزش‌های اسلامی که به برکت ولایت و انقلاب اسلامی و خون مطهر شهدای عزیز و ایثارگری‌ها رزمندگان و جانبازان و آزادگان گرانقدر، راه کربلا و عتبات و حرم مولا علی‌بن ابیطالب(ع) و سایر ائمه معصومین و امامزادگان بعد از سالیان سال برای مردم کشورمان گشوده شده است که باید قدر این نعمت را دانست.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان فارس یکی از آرزوها و شعارهای محوری شهدای هشت سال دفاع مقدس را زیارت کربلای معلی عنوان کرد و گفت: در آن زمان خودمان به چشم سر دیدیم و به گوش سر شنیدیم که حضرت امام(ره) فرمودند: «راه قدس از کربلا می‌گذرد» و به لطف خداوند راه کربلا گشوده شده و ان‌شاءالله زمینه‌ای فراهم خواهد شد که راه قدس هم باز شود، چنانچه زمینه آن هم فراهم شده است.
گرامی، احیا و توسعه و ترویج فرهنگ اهل بیت(ع) را از کارهای مهم ستاد بازسازی عتبات عالیات دانست و افزود: با سیاست‌گذاری‌هایی که توسط مقام معظم رهبری و هیئت امنای ستاد در مرکز و استان‌ها صورت گرفته است توفیق بازسازی و مشارکت در ساخت حرم‌های مطهر در عتبات عالیات حاصل شده و با مشارکت همه جانبه مردم در اقشار و جایگاه‌های حقیقی و حقوقی بحمد الهی کارها با سرعت در حال انجام است که این جای بسی افتخار دارد.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان فارس، پشتیبانی مردم ولایتمدار این استان از اقدامات ستاد بازسازی عتبات عالیات را خوب و مناسب دانست و گفت: استان فارس همیشه جزو استان‌های پیشتاز در این عرصه مقدس بوده و امیدوارم با تداوم این روند مبارک با مشارکت بالای مردم در روند توسعه و احیای حرم‌های مطهرائمه معصومین(ع)، اجر و ثوابی که حاصل می‌شود، توشه آخرتمان شود و در فردای قیامت در پیشگاه خاندان امامت و نبوت به امید خدا سربلند باشیم.
وی، مردم کشورمان را مردمی فهیم و قدردانی دانست و گفت:‌ مردم عزیزمان که در جهت احیا و زنده نگه‌داشتن ارزش‌های دینی و ملی جان خود را نثار کرده‌اند و در این راه پرخیر برکت در حد توانشان مشارکت داشته و خواهند داشت تا بتوانند دین خود را نسبت به ساحت مقدس ائمه معصومین(علیهم‌السلام) ادا کنند و برای خود در پیش درگاه خدا آبروی کسب کنند.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاري قرآن ايكنا استان فارس اجتماعي بازسازي عتبات عاليات فرهنگ اهل بيت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۵۱۴۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امام جعفر صادق(ع) ترویج‌دهنده فرهنگ اصیل شیعه بودند

ایسنا/خراسان رضوی یک کارشناس مذهبی گفت: امام جعفر صادق(ع) در تبیین مفاهیم قرآنی و دینی شیعه نقش بسزایی داشته و از زمان امامت امام جعفر صادق(ع) شاهد فرهنگ اصیل شیعه هستیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی واعظ موسوی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به شهادت امام جعفر صادق (ع)‌ اظهار کرد: یکی از تفاوت‌های امام صادق(ع) با اهل بیت(ع) و ائمه به دوران زندگی ایشان باز می گردد، دوران زندگی این حضرت مصادف با اوج نهضت عباسی و از طرفی دیگر دوران اضمحلال حکومت بنی‌امیه بود.

وی افزود: درگیری میان حکومت بنی‌امیه و بنی‌عباس باعث شد تا فرصتی برای امام به وجود بیاید و بتواند از این فرصت برای تبلیغ دین استفاده کنند؛ در واقع امام صادق(ع) در این دوران به نهضتی فرهنگی پرداختند و شاگردان زیادی را تربیت کردند و به تبلیغ و تبیین مفاهیم دینی و علمی پرداختند.

این کارشناس مذهبی در خصوص اینکه  پیروان امام جعفر صادق(ع) را شیعه جعفری می‌نامند بیان کرد: امام صادق(ع) موفق شد تا اسلام ناب بی پالایش را معرفی کند و این نوع اسلام را به شاگردان بزرگ خود همچون هشام بن الملک و امثال دیگر آموزش دهد، از آنجایی که اسلام واقعی توسط امام جعفر صادق(ع)‌ تبیین شد به پیروان شیعه اثنی عشری شیعه جعفری می‌گویند.

موسوی ادامه داد: امام جعفر صادق(ع) در تبیین مفاهیم قرآنی و دینی شیعه نفش بسزایی داشتند و امام مفاهیم دینی و علمی را به بهترین وجه برای بشریت تبیین و ترویج می‌کردند و شاهد فرهنگ اصیل شیعه از زمان امامت امام جعفر صادق(ع) به بعد هستیم.

وی گفت: اسلامی که امام جعفرصادق(ع) از نگاه تشیع به بشریت معرفی کرد هیچ نوع افراط و تفریطی نداشت، تمام خوبی‌ها در این اسلام جمع شده است و امام توانستند بسته‌ای آموزشی از نگاه خودشان را ارائه کنند.

این کارشناس مذهبی در خصوص شاگردان تربیت یافته مکتب امام جعفر صادق(ع) اظهار کرد: شاگردان امام جعفر صادق(ع) در طبقات مختلف دسته‌بندی می‌شوند. یکی از رشته‌های مختلف که ایشان شاگردان زیادی را در این حوزه تربیت کردند کلام است که به معنای دفاع از حقایق شیعه است و در چهارچوب اصول و قواعد از مبانی شیعه دفاع می‌شود.

موسوی اضافه کرد: امام صادق(ع) شاگردان مطرح و زیادی داشتند از جمله آن‌ها هشام بن الملک است که فردی خلاق و نوآور و مبتکر بود و نقل شده که در یکی‌ از مناظراتی که با یکی از مراجعین داشتند به خوبی توانستند از اعتقادات و مفاهیم شیعی دفاع کنند و زمانی که امام از این کار مطلع شدند به هشام بن الملک گفتند چطور این کار را انجام دادی و بر مخالفین ما غالب شدید در حالیکه من هنوز چیزی به شما آموزش ندادم و ایشان به امام عرض کردند که من الهامی از سخنان شما گرفتم و همان را با ابتکار وخلاقیت خود انجام دادم.

وی خاطرنشان کرد: شاگردان تربیت یافته مکتب امام صادق(ع) افرادی خلاق و نوآور هستند و با توجه به قصه و روایاتی که نقل شده، می‌توان فهمید که شاگردان ایشان از علم و خلاقیت بالایی برخوردار بودند در حالیکه امروزه نظام درسی ما از بین برنده خلاقیت و نوآوری است.

این کارشناس مذهبی با توجه به اینکه امام شاگردان زیادی داشتند و تعداد آن‌ها مشخص نیست، بیان کرد: تعداد شاگردان امام جعفر صادق(ع) بالا بوده و کسی نمی‌تواند بگوید که این تعداد را سرشماری کرده است، هدف از این صحبت این است که امام از فرصتی که در اختیار داشته به درستی استفاده کرده و شاگردان زیاد و سرشناسی تربیت کرده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • قدیمی ترین تصاویر رنگی از عتبات عالیات
  • تعامل دستگاه‌ها لازمه تبیین و ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر است
  • ۶۰ عنوان برنامه دهه کرامت در اردبیل برگزار می‌شود
  • رقابت شهرهای استان کرمان برای عنوان پایتخت کتاب ایران
  • تشکیل مجمع خیرین حرم ساز در کهگیلویه و بویراحمد
  • افتتاح فاز نخست موزه دفاع‌ مقدس زنجان
  • فاز نخست موزه دفاع‌ مقدس زنجان افتتاح می‌شود
  • دشمن با ترویج بی حجابی قصد ضربه زدن به اسلام را دارد
  • ارسال سند محتوایی ۲۰ برنامه‌ آستان قدس رضوی برای عتبات
  • امام جعفر صادق(ع) ترویج‌دهنده فرهنگ اصیل شیعه بودند