Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-05@01:31:36 GMT

شرکت STI تولید کننده انواع کانال های فلکسیبل

تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۲۵۳۶۳۷

شرکت STI تولید کننده انواع کانال های فلکسیبل

اقتصاد > گزارش آگهی - شرکت سامان تهویه ایرانیان (STI) در هجدهمین دوره نمایشگاه صنعت ساختمان در سالن های 8 و9 در غرفه ای با وسعت 75 متر مربع حضور چشم گیری داشت و با ارائه متنوع از تولیدات با تکیه بر کارشناسان زبده خود تمامی حاضران در نمایشگاه را شگفت زده کرد.

شرکت سامان تهویه ایرانیان در زمینه ساخت و تولید کانال های فلکسیبل خرطومی (STI)، تامین، ساخت و اجرای کانال های پیش ساخته گالوانیزه STI ، تامین و اجرای عایق های الاستومریک حرارتی- برودتی STI FLEX، عایق های صوتی دو رو صاف و شانه تخم مرغی (STI) و چسب های دو طرفه سلولوزی و پشت چسبدار نخدار (STI) ، و روکش آلومینیوم 170 میکرون (STI)  در سطح کشور فعالیت می نماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کلیه محصولات این شرکت دارای گواهینامه معتبر داخلی و خارجی ازجمله گواهینامه مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی و متالوژی رازی و دیگر استاندارهای مهم بین المللی می باشد.

همچنین شرکت سامان تهویه ایرانیان (STI) علاوه بر فعالیت پروژه های ساختمانی، بیمارستانی، نفت و پتروشیمی، تولید کننده قطعات خاص برای واگن های صنایع ریلی نیز می باشد.

شرکت (STI) درسال 1395 با راه اندازی دو خط مجزا، نسبت به تولید کانال های فلکسی خرطومی (STI) از سایز"3 تا "24 و با تولید روزانه 4000 متر و  با کیفیت و قابل رقابت با برند های خارجی، نیاز داخلی کشور نسبت به این محصول را کاملا بر طرف می نماید. لوله های فلکسی جهت انتقال هوا در صنعت و ساختمان به وفور بکار می روند.

از دیگر محصولات سبد شرکت (STI) که در هجدهمین دوره نمایشگاه صنعت ساختمان مورد استقبال بازدیدکنندگان قرار گرفت کانال های گالوانیزه صنعتی چهارگوش ( Super Seven) می باشد که تمامی قطعات و اتصالات این نوع از کانال ها بصورت تمام اتوماتیک توسط شرکت (STI) تولید می گردد.لازم به ذکر است که توان تولید روزانه این خط تولید 2000 متر مربع در طول روز می باشد و فقط 50 سری از این این نوع خط در دنیا وجود دارد. اتصال کلیه قطعات کانال های هوا به یکدیگر از نوع فلنج TDF و به صورت یکپارچه می باشد که این موضوع باعث کاهش نشتی هوا و حذف فلنج آهنی خواهد شد.

 

 

 شرکت سامان تهویه ایرانیان (STI) تامین کننده و مجری عایق های الاستومری حرارتی - برودتی که جایگزین سایر عایق های سنتی و قدیمی نظیر پشم سنگ و پشم شیشه است در کشور می باشد. عایق های الاستومریک در صنایع مختلف همچون نفت، گاز، پتروشیمی و دیگر صنایع به وفور مورد استفاده قرار می گیرند. عایق های فومی الاستومریک (STI) دارای استانداردها و گواهینامه های معتبر داخلی و خارجی نظیر گواهینامه فنی از مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی می باشند.

از دیگر محصولات سبد شرکت سامان تهویه ایرانیان عایق های صوتی دیوار مشترک و عایق صوتی شانه تخم مرغی (STI)  می باشد. عایق های جاذب صدا شرکت (STI) بصورت رولی و دورو صاف می باشند و در کاهش صدا های نرمال روزمره آپارتمان نشینی نقش بسزایی در صنعت ساختمان ایفا می نمایند. عایق های صوتی (STI) بصورت پشت چسبدار بوده و با ضخامت های 20 و 25 میلیمتر برای دیوار های مشترک آپارتمان ها و منازل مسکونی استفاده می گردد. از دیگر انواع عایق های صوتی شرکت (STI) عایق صوت با ساختار شانه تخم مرغی می باشد. که به  دلیل ساختار شش وجهی که این نوع عایق دارد موجب جذب، کاهش و تضعیف مکرر صوت می گردد. از موارد کاربرد عایق های صوت شانه تخم مرغی می توان به آکوستیک کردن استودیوهای ضبط صدا، اتاق های سرور، سالن های تولید صنعتی و موتورخانه ها و.... اشاره کرد.

یکی دیگر از محصولات پر کار برد شرکت (STI) چسب های دوطرفه سلولوزی، چسب های پشت نخدار مسلح و روکش های آلومینیوم مسلح نخدار (فویل آلومینیوم با ضخامت 170 میکرون) می توان اشاره کرد که عمدتاً در صنایع کیف و کفش، ساخت قطعات الکتریکی، ساخت قطعات کامپیوتر، صنایع بهداشتی، صنایع کارتن سازی، تولید لباس، ساخت اتومبیل  تهویه مطبوع و تاسیسات مکانیکی(عایق کاری)، خودرو، حمل و نقل ریلی، لوازم خانگی و... پر کاربرد می باشند.

 

2121

 

 

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۵۳۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صالحی عمران: نیازمند نظر کارفرمایان صنایع در تدوین برنامه‌های درسی هستیم

ابراهیم صالحی عمران، رئیس انجمن آموزش عالی ایران در گفتگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، با بیان اینکه هر زمان صحبت از ارتباط صنعت و دانشگاه می‌شود، فقط نیاز‌های صنعت و پژوهشی و طرح‌های پژوهشی گفته می‌طرح خواهد شد؛ اظهار کرد: ارتباط ۲ سویه بین دانشگاه و صنعت ملاک است و این ارتباط نباید صرفا در بعد پژوهشی دیده شود، بلکه لازم است تا تمام کارکرد‌های دانشگاه و نسل‌های دانشگاهی در قالب تصویر جامع‌تر نمایان شوند. 

وی افزود: طبیعی است که دانشگاه را سازمانی که در خلاء عمل کند و جدای از جامعه و نیاز‌های صنعتی باشد، نمی‌بینیم. یعنی، صرف اینکه در درون خود به سر ببرد و نگاهی به تحولات گذشته، حال و آینده نداشته باشد تصور غلطی است؛ چرا که دانشگاه همیشه در خدمت جامعه و نیاز‌های جامعه است. 

صالحی عمران تصریح کرد: یکی از کارکرد‌های دانشگاه‌ها تربیت نیروی انسانی متخصص و مورد نیاز بخش‌های مختلف جامعه از جمله صنعت است، آمایش آموزش عالی باید مبتنی بر پاسخگوی نیاز‌های جامعه و منطقه‌ای باشد و تقسیم کار ملی در راستای رسیدن به توسعه متوازن را ببیند، این امر مستلزم اصطلاحات بسیار زیاد در مدل گسترش و توسعه رشته‌ها و سرفصل‌های آموزشی است. 

سرمایه گذاری کشور‌های پیشرفته روی رشته‌های فنی و علوم پایه

رئیس انجمن آموزش عالی ایران ادامه داد: بخش عمده‌ای از دانشجویان کشور در تعدادی از رشته‌ها تحصیل می‌کنند که آن‌ها پاسخگوی تمام نیازها، حرفه‌ها و مشاغل آموزش عالی نیست، در سال‌های اخیر کشور‌های پیشرفته و کشور‌هایی که تجربه ارتباط صنعت و دانشگاه را داشته اند، سرمایه گذاری خاصی در رشته‌های فنی و مهندسی و علوم پایه داشته اند. 

وی گفت: کشور ما باید نظام توزیع متوازن استعداد‌ها را در راستای آموزش عالی ببیند تا استعداد‌های ایران را در بین رشته‌های مورد نیاز خاص پخش کند و روی آن سرمایه گذاری جدی انجام دهد و اسیر نیاز‌های کاذب تقاضای اجتماعی نشود. 

صالحی عمران اضافه کرد: آموزش عالی نمی‌تواند خنثی باشد و مدل گسترش خاصی برای طراحی و راه اندازی رشته‌ها در دانشگاه‌ها نداشته باشد؛ بنابراین آمایش آموزش عالی با توجه به تقسیم کار ملی می‌تواند بخش عظیم ارتباط با جامعه و صنعت حل کند، پس تربیت نیروی انسانی مرتبط با نیاز‌های صنعت امری مهم است. 

لزوم اصلاح مدل برنامه ریزی درسی آموزش عالی

وی تاکید کرد: اصلاح مدل برنامه ریزی درسی آموزش عالی برنامه مهم دیگر است که باید تحقق شود، نیاز صنعت یعنی نیاز به شایستگی ها. دانشگاه‌ها فقط کارمندان دولتی و کادر اداری دولتی تربیت نمی‌کنند و این موضوع در گذشته تاریخ آموزش عالی ایرن بوده است، یعنی دوره تامین کادر دولت از سوی دانشگاه‌ها گذشته است. دانشگاه‌های آموزش عالی باید نیروی انسانی تمام بنگاه‌های بزرگ، متوسط و کوچک را تربیت کند. 

رئیس انجمن آموزش عالی با بیان اینکه شایستگی یعنی دانش، مهارت و نگرش مبتنی بر نیاز‌های صنعت و حرفه‌ای و شغلی؛ تاکید کرد: دوران مدل برنامه ریزی درسی مبتنی بر شایستگی با مدل برنامه ریزی درسی که تعداد محدودی از استادان در اتاق در بسته دور هم جمع می‌شوند و سرفصل تعیین می‌کنند، گذشته است. هم اکنون باید ببینیم که چقدر توانسته ایم از کارفرمایان کمک بگیریم؟ یکی از ویژگی‌های ارتباط با صنعت این است که کارفرمایان، صاحبان صنایع و بنگاه‌های صنعتی و اقتصادی کوچک، متوسط و بزرگ در کنار برنامه ریزان درسی آموزش عالی بنشینند و سرفصل‌ها و نیاز‌های شایستگی‌ها و صلاحیت‌های مورد نیاز را تشخیص دهند و یک برنامه درسی و بخشی مربوط به مهارتی تدوین کنند. 

صالحی عمران اضافه کرد: چه برنامه‌ای برای توانمندسازی اعضای هیئت علمی داریم؟ آیا وزارت علوم برنامه منسجم و دقیقی برای ایجاد شایستگی‌ها در توانمندسازی اساتید دارد؟ استادان چقدر صنعت را می‌شناسند؟ چقدر در صنعت حضور دارند؟ صنایع و معادن بسیاری از کشور‌ها با وزارتین ارتباطات تنگاتنگی دارند، شاید صنعت، معدن، بازرگانی، صاحبان صنایع و خدماتی بسیاری از کشور‌ها در کنار سیستم‌های نظام‌های آموزشی حضور دارند تا بتوانند منطقی و با توجه به نیاز برنامه ریزی کنند، برنامه توانمندسازی استادان مهم است. 

هیئت امنای دانشگاه‌ها نباید اسیر وظایف اداری باشند 

وی ادامه داد: باید نگرش جدی در سیاستگذاری کلان آموزش عالی وزارت خانه‌ها و برنامه ریزی‌های استراتژیک دانشگاه‌ها و دستورالعمل‌های هیئت امنا صورت بگیرد، نباید هیئت امنای دانشگاه‌ها اسیر وظایف اداری و مالی دانشگاه‌ها باشند بلکه لازم است ارتباط وسیع صنعت و دانشگاه را از نزدیک ببینند و برای آن برنامه‌های استراتژیک تدوین کنند. 

رئیس انجمن آموزش عالی تاکید کرد: باید یک سری اصلاحات در نظام اقتصادی و تولید دیده شود، یعنی ارتباط ۲ جانبه بین صنعت و نظام‌های آموزشی زمانی برقرار می‌شود که تحول در تولید صورت می‌گیرد. رشد اقتصادی کشور و افزایش تولید ناخالص ملی کشور مهم است و باید شرایط رشد اقتصادی و توجه به تولید ناخالص ملی از حالت رکود خارج شود. زمانی آموزش عالی و جذب نیروی انسانی می‌تواند سریع‌تر و بهتر صورت بگیرد که بخش‌های صنعت و تولید فعال و پویا باشند و به وضع موجود بسنده نکنند و تحولات را در نظر بگیرند. 

صالحی عمران افزود: ورود به ویژگی‌ها و منطق تولید متغیر و مبتنی بر نیاز‌های متغیر خیلی مهم است، سیستم تولید کشور بیشتر بر تولید انبوه مبتنی است. وقتی نظام تولید مبتنی بر نظام متغییر باشد در مقابل نظام‌های آموزشی هم وادار به تغییر و تحول خواهند شد. 

رئیس انجمن آموزش عالی ایران ادامه داد: بخش صنعت نیابد خود را بی نیاز از آموزش عالی و فضای علمی حاکم بر نظام آموزشی بداند، در اینصورت نظام سنتی در دراز مدت محکوم به شکست می‌شود؛ بنابراین تحول دو جانبه و ارتباطات سنگین بین صنعت و نظام‌های آموزشی به خصوص آموزش عالی باید وجود داشته باشد.

انتهای پیام/

نادیا عابد

دیگر خبرها

  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • تولید کننده جعبه هاردباکس عمده در تهران
  • شهرک تخصصی کفش در قم ایجاد می‌شود
  • رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم
  • جزئیات توافق‌های بانکی ایران و روسیه
  • صالحی عمران: نیازمند نظر کارفرمایان صنایع در تدوین برنامه‌های درسی هستیم
  • تجهیز صنایع کشور با ربات‌های مجهز به هوش مصنوعی
  • اعلام تاریخ دقیق واریز سود سهام عدالت
  • تاریخ جدید واریز سود سهام عدالت اعلام شد
  • ۱۶ هزار و ۵۰۰ تن انواع محصولات باغی در خمین تولید شد