Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، بوچاروف استاندار ولگاگراد روسیه در بازدید از بندرامیرآباد با اشاره به ظرفیت‌های موجود در این بندر برای روابط همکاری و اقتصادی گفت: با توجه به اینکه ورود محصولات ولگاگراد در بندرامیرآباد ۷ درصد است که این میزان به ۳ برابر افزایش می‌یابد.

وی با اشاره به حضور نمایندگان بزرگترین شرکت‌های وارد کننده غلات افزود: ولگاگراد، مازندران را به عنوان شریک برای همکاری آینده تلقی می‌کند و مرکز این همکاری می‌تواند در بندر امیرآباد می‌تواند به توسعه زمینه‌های مختلف کمک خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بوچاروف با اشاره به اینکه پارسال حجم صادرات مستقیم ما به بندرامیرآباد یک میلیون تن بود و سه میلیون تن وارد دیگر بنادر ایران شد گفت: ارزیابی ما برای توان صادرات ۲.۵ میلیون تن است که بیشتراز گروه غلات خوراکی است.

وی  افزود: آمادگی برای سرمایه‌گذاری در بنادر ایرانی را مورد بررسی قرار دهیم و برای اجرایی شدن آن تصمیمات استانداران دو استان مورد نظر است.

وی گفت: ولگاگراد در زمینه تولید گوشت گوسفند از آمادگی لازم برخوردار می‌باشد و در آینده نزدیک مجموعه بزرگ فرآوری ذرت در ولگاگراد آغاز به کار خواهد کرد.

ایجاد فصل نوین مبادلات بین مازندران و ولگاگراد روسیه

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مازندران گفت: امیدواریم فصل نوین از مبادلات تجاری، اقتصادی، گردشگری و علمی بین مازندران و ولگاگراد آغاز شود.

حسن خیریان‌پور با اشاره به اینکه ظرفیت‌های بالایی در زمینه‌های مختلف در وولگاگراد وجود دارد که می‌تواند کالا‌های دو استان و سایر استان‌های کشور را از مازندران ترانزیت کرد گفت: در راستای عمق بخشی به این مناسبات، بندر امیرآباد می‌تواند کانون مهم برای شروع و تعمیق این مناسبات باشد.

وی با بیان اینکه به شکل قطعی و کامل برای گسترش همکاری علمی، تجاری و گردشگری با استان وولگاگراد روسیه آمادگی داریم،گفت: امیدواریم این تفاهم نامه منجر به انعقاد قرارداد بین فعالان بخش خصوصی شود.

همچنین مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد با اشاره به اینکه سهم مراودات روسیه و بندر امیرآباد ۴۸ درصد است، افزود: قزاقستان، ترکمنستان و آذربایجان در رده‌های بعدی قرار دارند.

سیاوش رضوانی گفت: این بندرداری۱۵پست اسکله و ظرفیت تخلیه و بارگیری ۷،۵ میلیون تن در سال بوده و تا سال ۲۰۳۰ این ظرفیت به ۱۸ میلیون تن خواهد رسید.

وی با اشاره به اینکه ظرفیت ۴۵۰۰ تنی سورتینگ برای مرکبات از دیگر امکانات بندر امیرآباد است، گفت: ظرفیت سیلو‌های نگهداری غلات از ۲۰۵ هزار تن در آینده نزدیک به ۴۲۰ هزار تن افزایش پیدا خواهد کرد.

وی از آغاز طرح جامع بندر در بندر امیرآباد خبرداد گفت: نیروگاه برق، انبارها، کارخانه تولید میله‌گرد و کلاف فلزی، مخازن روغن خوراکی و کارخانه گچ صادراتی از طرح های  بخش خصوصی در حال بهره‌برداری در بندر امیرآباد است.

انتهای پیام /ر

تاکید بر گسترش همکاری در زمینه مختلف با استان وولگاگراد روسیه

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بنادر ایران هیات روسیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۵۶۵۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید در چهار استان نفت و گازخیز کشور اضافه می‌شود.

به گزارش خبرنگار شانا، محسن خجسته‌مهر صبح امروز (سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت‌) در آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری، با بیان اینکه امروز یکی از رویدادهای مهم اقتصادی صنعت نفت با مشارکت مردم را شاهد هستیم، گفت: برای تحقق برنامه‌های تولیدی باید سرمایه‌گذاری مستقیم و غیرمستقیم انجام دهیم که در دولت سیزدهم این کار زیربنایی در حال انجام است.

وی ادامه داد: پیش‌تر تنها شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند در صنعت نفت سرمایه‌گذاری کنند، اما با ابتکار وزیر نفت و هماهنگی لازم با دولت قرار شد پتروشیمی‌ها نیز در بالادست صنعت نفت حضور یابند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران تصریح کرد: پیش از این حضور سرمایه‌گذاری بانک‌ها در صنعت نفت را تجربه کرده بودیم و نتیجه آن قراردادی ۱۳ میلیارد دلاری شد که در تاریخ صنعت نفت و کل کشور بینظیر و منحصر به فرد بوده؛ از آن حجم هم ۱۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار مربوط به توسعه میدان‌های مشترک بوده است.

خجسته‌مهر با اشاره به امضای قرارداد توسعه میدان مشترک آزادگان به ارزش ۱۱ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار و دیگر میدان‌ها در مجموع به ارزش ۱۳ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار با حضور بانک‌ها گفت: به‌تازگی با امضای قرارداد فشارافزایی، وزارت نفت نشان داد که می‌تواند کارهای بی‌نظیری در این صنعت انجام دهد.

وی با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور در چهار استان خوزستان، فارس، بوشهر و کهکیلویه و بویر احمد افزوده می‌شود.

معاون وزیر نفت گفت: امسال با همکاری بخش خصوصی و هلدینگ‌های پتروشیمی، جهش دوم در سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها را رقم می‌زنیم که این سرمایه‌گذاری مولد، راهبردی و معنادار است زیرا قراردادهایی جذاب، زودبازده و درآمدزا هستند.

خجسته‌مهر سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در بخش بالادستی صنعت نفت را قراردادی برد - برد برای شرکت ملی نفت ایران و آن‌ها دانست و گفت: مردم به‌عنوان سرمایه‌گذاران اصلی پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها با این تفاهم‌نامه‌ها در طرح‌های بالادستی سرمایه‌گذاری می‌کنند.

وی افزود: معنای سال جهش تولید با مشارکت مردم این است که بسیاری از مردم ایران جزو سهام‌داران خرد و کلان واحدهای پتروشیمی هستند و هرکدام از آنها که پولی دارند در پتروشیمی‌ها سرمایه‌گذاری می‌کنند. 

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران یادآور شد: در دولت‌های یازدهم و دوازدهم سالانه به‌طور میانگین یک میلیارد ۶۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری شده است، درحالی‌که در ۲.۵ سال عمر دولت سیزدهم این رقم به سالانه ۶ میلیارد ۳۰۰ میلیون دلار رسیده و درمجموع قراردادهایی به ارزش ۱۵ میلیارد دلار امضا شده که بخش قابل‌توجهی از این سرمایه‌گذاری از سوی بخش خصوصی بوده است.

دیگر خبرها

  • افزایش ۳ برابری برگزاری مجامع الکترونیک با سامانه «دیما»
  • افزایش دو برابری ظرفیت انتقال آب به دیلم
  • ◄ افزایش چند برابری جرائم رانندگی؛ تامین ایمنی یا کسب درآمد؟
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • افزایش ۵ برابری بودجه شهرداری بیرجند برای سال ۱۴۰۳
  • افزایش ۴ برابری مالیات پرداختی بانک های اروپایی به روسیه
  • افزایش سه برابری برگزاری مجامع الکترونیک در بازار سرمایه
  • افزایش دو برابری سطح زیرکشت کلزا در اسدآباد
  • افزایش یک و نیم برابری کشت دانه روغنی در پارس آباد
  • افزایش ۲ برابری سطح پوشش گیاهی در مراتع گنبدکاووس؛ مانعی برای ریزگرد‌ها و غذایی برای دام‌ها