Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی کانون ،جاستین لی در این دیدار، بازدیداز مراکز و نهادهای اجتماعی ایران را در چارچوب دور دوم گفت و گوهای حقوق بشری فیمابین جمهوری اسلامی ایران موثر ارزیابی کرد و گفت: برای رسیدن به درک مشترک از مفهوم و کارکرد حقوق بشر این بازدید ها برای ما اهمیت بسیاری دارد و دایره سیاستهای چند جانبه وزارت خارجه و تجارت وظیفه دارد سیاستهای کلی کشور استرالیا را با سایر کشورها بر اساس یافته ها و مشاهدات خود هدایت کند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیر کانون اصلاح و تربیت نیز در این دیدار با تشریح اهداف تاسیس کانون اصلاح و تربیت از این مرکز بعنوان محلی برای بازتوانی اجتماعی افراد زیر ۱۸ سال که رفتار معارض با قانون داشته اند یاد کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران در سالیان اخیر گامهای بلندی در تامین حقوق کودکان و نوجوانان برداشته است که تغییرات قانون مجازات اسلامی در سال۱۳۹۲ یکی از اقدامات ارزشمند در اجرای عدالت ترمیمی در جامعه به شمار می آید که در این قوانین بطور ویژه ای کودکان معارض قانون مورد حمایت و توجه قانونگذار قرار گرفته و بخشی از این قوانین مشمول مددجویان ما نیز می شود.
علی رستمی استفاده از کلمه نگهداری بجای حبس را در قانون برای نوجوانان معارض با قانون زیر ۱۸ سال،یکی از نشانه های تفکر اصلاحگرانه در قانون دانست و افزود: ما بر اساس این نگرش مددجویان را در کانون اصلاح و تربیت تحت تعلیم و آموزش های رسمی و حرفه ای قرار می دهیم و تلاش می کنیم صدماتی که این نوجوانان از ناحیه قصور سایر نهادهای اجتماعی بویژه خانواده متحمل شده را ترمیم و شخصیت وی را احیاء کنیم.
ملیحه شعفی قاضی ناظر برکانون هم در این نشست با بیان دستاوردهای سیستم قضایی در تحقق دادرسی عادلانه و تامین حقوق کودکان ، تاسیسات قضایی اخیر را بسیار با ارزش خواند و گفت: در نتیجه این سیاست ها شاهد کاهش جشمگیر ورودی های کانون های اصلاح و تربیت هستیم و از سوی دیگر با اختیاراتی که قاضی ناظر دارد تلاش می کنیم با استفاده از تسهیلات و تخفیفات ممکن و رایزنی با مراجع قضایی میزان مدت نگهداری آنان را با توجه به فعالیتهای مثبت نوجوانان کاهش دهیم.
در ادامه مدیران وزارت خارجه و حقوق بشر استرالیا از بخشهای کانون بازدید کرد و سرپرست این هیئت متنی را به این شرح در دفتر یادبود کانون نوشته و امضاء کرد:
ازمهمان نوازی شما و توضیحات جامع شما بسیار سپاسگزارم . شما کار مهمی را انجام می دهید در این مرکز و این که به امر بسیار مهم تربیت و نگه داری این بچه ها مشغول هستید بسیار با ارزش است. برای شما و تمامی کارکنان و بچه ها بهترین آرزوها را از سوی استرالیا دارم . امیدوارم در آینده موفق باشید.
ارادتمند .جاستین لی از وزارت خارجه و تجارت استرالیا  

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: بازدید حقوق بشر استرالیا اصلاح و تربیت ایران کانون اصلاح و تربیت تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۵۷۴۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصلاح کشور از مسیر مدرسه می‌گذرد

مهدی چمران، رئیس شورای اسلامی شهر تهران در مراسم بزرگداشت روز معلم که در مجتمع آموزشی و فرهنگی حکمت نبوی (ص) برگزار شد، ضمن تبریک و گرامیداشت این روز و مقام شامخ معلمان، با تاکید بر اینکه اصلاح کشور از مسیر مدرسه می‌گذرد، اظهار داشت: علم از همین مدارس آغاز شده و اصلاح کشور از مسیر مدرسه می‌گذرد؛ معلم باید صالح و سالم باشد تا بتواند دانش آموز صالحی را تربیت کند. باید به داد مدارس و دانشگاه‌ها برسیم در غیر اینصورت معلوم نیست که دانش آموزان به چه شکل و چگونه تربیت می‌شوند. 

رئیس شورا با تاکید بر اینکه از اوجب واجبات است که در مسیر ترقی قرار بگیریم، چرا که غربی‌ها و به ویژه آمریکایی‌ها به راحتی علم خود را در اختیار ما قرار نمی‌دهند، تصریح کرد: آمریکایی‌ها اجازه تحصیل دانشجویان ایرانی در هر رشته‌ای را نمی‌دهند. در گذشته ایرانیان برای تحصیل به خارج می‌رفتند و تحت تاثیر فرهنگ و شرایط آنها قرار گرفته و با تجدد گرایی به دنبال ایجاد تغییر در داخل کشور بودند. 

وی در ادامه از دلایل بازگشت شهید چمران به کشور گفته و عنوان کرد: بار‌ها از من پرسیده اند و می‌پرسند که چرا شهید چمران تمام امکاناتی که در آمریکا را رها کرده و به کشور بازگشت؛ در پاسخ به این سوال شهید چمران همواره یک دلیل داشت و آن اینکه نمیخواهم نتایج علم و تحقیق من برای تهیه بمب و انرژی استفاده شده و بر سر مردم فلسطین فرود می‌آید. دلم میخواست علم و دانش و توان خود را برای مردم کشور خود به کار گیرم. 

چمران در پایان تاکید کرد: اگر همزمان با علم تزکیه و اخلاق و سلامت نفس را به دانش آموز بیاموزیم آینده او را به خوبی تضمین کرده ایم. خداوند این توفیق را عنایت کند تا بتوانیم بهترین دانش آموزان و دانشجویان را برای کشور تربیت کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • معلمان مدیران تراز انقلاب تربیت کنند
  • اصلاح کشور از مسیر مدرسه می‌گذرد
  • مرتضوی: اصلاح قانون کار و دائمی شدن قرارداد کارگران در نوبت رسیدگی هیات دولت
  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • بیش از ۴ هزار کارگر قمی در انتظار بیمه
  • موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • بازدید مدیران عالی وزارت تعاون و سازمان تامین اجتماعی از غرفه بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو
  • علت عجیب برکناری باسوادترین مدیر صداوسیما
  • هشدار به مدیران بابت حجاب اعضای خانواده‌شان!