Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست -  به گزارش ایران اکونومیست به نقل از روابط عمومی بیمه دانا؛ در این جلسه دکتر سید مجتبی عطری عضو هیات مدیره شرکت با اشاره به ضرورت تشکیل کارگروه با شورای معاونین فنی شرکت های بیمه در سندیکای بیمه گران ایران اظهار امیدواری کرد: با توجه به توان فنی و کارشناسی معاونین فنی شرکت های بیمه این مساله سبب هماهنگی و تعادل بیشتر شرکت های بیمه و انتقال تجارب مفید و سازنده فیمابین شرکت های بیمه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی همچنین یکی از مشکلات اصلی صنعت بیمه را بالا بودن ضریب خسارت در بخش بیمه های درمان تکمیلی ذکر کرد و اظهار داشت: با پیگیری این موضوع در کارگروه مذکور و تقویت بخش نظارت در رشته بیمه های درمان اعم از صدور و پرداخت خسارت موجب ساماندهی این رشته خواهیم شد.
 
در ادامه این نشست دکتر سید داود حسینی معاون فنی بیمه های اشخاص بیمه دانا با اشاره به طرح موضوع  نظارت در جلسه قبلی شورای معاونان ، اظهار داشت:  بیشتر معاونین  فنی به حساسیت حوزه صدور درمان اشاره داشته اند لیکن نظارت بر خسارت درمان نیز از حساسیت خاص برخوردار است.   
 
وی افزود: ساختار نظام بیمه سلامت در کشور ما به گونه ای است که نظارت مستمر بر آن ضروری است،و بسیاری از خدمات و تجویزها غیر ضروری و غیر موثر است،  لذا پیشنهاد می شود برای حفظ منافع بیمه گران نظارت هماهنگ و جامع بر خسارت درمان مد نظر قرار گرفته و برای شروع کار می توان از هماهنگی شرکت ها در سندیکا جهت احراز هویت در  بیمارستان ها ، با استفاده از ارزیابان خسارت در این حوزه استفاده کرد.
 
بر اساس این گزارش، در نشست معاونان فنی صنعت بیمه، پس از اصلاح بندهایی از نظامنامه شورای هماهنگی معاونان فنی، در خصوص آثار و تبعات تحریم های اخیر بر صنعت بیمه کشور نیز  بحث و تبادل نظر شد و اعضای حاضر در نشست مطالب و  راهکارها و پیشنهادهای تخصصی خود را در این حوزه مطرح کردند.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بیمه دانا نظارت بیمه تکمیلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۵۷۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنه‌های تار عنکبوتی از آفات نخیلات

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ احمد سبحانی سبحانی افزود: از دلایل بروز آفات کنه‌های تار عنکبوتی خرما می‌توان به گرم شدن تدریجی هوا، کاهش رطوبت نسبی و آغاز فصل وزش باد‌های گرم و خشک در استان بوشهر اشاره کرد.

وی اظهار داشت: تشخیص به‌موقع و مناسب این آفت از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و در صورتی که عملیات سمپاشی به موقع انجام شود می‌تواند از بروز خسارت‌های بیشتر توسط این آفت جلوگری کرد.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به اینکه این آفت باعث افت کمی و کیفی محصول خرما می‌شود اظهار داشت: کنه‌های تار عنکبوتی خرما از شیره بافت برگ‌های جوان و به خصوص میوه‌های نارس خرما تغذیه می‌کند.

سبحانی با اشاره به اینکه در اثر آفت تار عنکبوتی اندازه میوه‌های خرمای آسیب دیده کوچک می‌ماند گفت: با خروج مواد قندی و شیره نباتی از میوه خرما، پوست میوه نیز سخت و خشک می‌شود.

وی با اشاره به اینکه کنه‌ها در زیر تار‌ها تخم‌ریزی کرده و فعالیت دارند اظهار داشت: هنگام طغیان آفت خوشه‌های خرما منظره‌ای غبارآلود به خود گرفته و میوه‌ها به رنگ قرمز تیره در آمده و چروکیده و نامرغوب می‌شوند.

کارشناس امور کشاورزی استان بوشهر هم گفت: نخیلات استان بوشهر در معرض تهدید‌های مختلف و متنوعی هستند که باید با اصول مناسب با آنها مقابله کرد.

عبدالرحیم خادمی با بیان اینکه آفت چوب‌خوار یکی از مهمترین آفت‌ها در نخلستان‌های استان بوشهر است اظهار داشت: آفت چوب‌خوار خسارت‌های گسترده‌ای به نخل وارد می‌کند و به تنه، ریشه و تاج درخت می‌رسد.

وی افزود: این خسارت‌ها باعث می‌شود تا میوه خرما از نظر کیفیت و کمیت افت کرده و در بازار خرما، مشتری‌پسندی لازم را نداشته باشد.

خادمی با اشاره به آلوده‌شدن پاجوش‌های نخیلات به آفت چوبخوار خرما اظهار داشت: این آفت موجب بروز برخی بیماری‌های قارچی در تنه نخیلات شده و همین امر خسارت را دوچندان کرده است.

دیگر خبرها

  • برگزاری نشست هماهنگی برنامه ریزی برنامه‌های نمایشگاهی آثار نفیس موزه ایران باستان در استان ها
  • راه‌های مواصلاتی قربانی سیلاب‌های اخیر در خراسان جنوبی/ خسارت‌ها برآورد می‌شود
  • بیمه سرمد میزبان جلسۀ عمومی شورای هماهنگی شرکت‌های بیمۀ استان اصفهان
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه سرمایه انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه منابع انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • سیل ۵۲ میلیارد تومان به اردستان خسارت زد
  • کنه‌های تار عنکبوتی از آفات نخیلات
  • خسارت بیش از ۸۸ میلیارد تومانی در پی بارش های اخیر در کلاله
  • اتصال نسخه الکترونیک به بیمه‌های تکمیلی تا یک ماه دیگر
  • (ویدیو) علت تأخیر در پرداخت الکترونیکی بیمه‌های تکمیلی