Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش شامگاه دوشنبه خبرنگار ایرنا دکتر سید ابوالفضل رضوی در نشست صمیمی با جوانان ایده‌پرداز در گرگان اظهار داشت: حرکت منفرد و جداگانه استارت آپ های روستایی و افراد با ایده های خلاقانه شاید در ابتدای امر با رونق نسبی همراه شود، اما استمرار آن نیازمند همگرایی و اجماع گزینی است.
وی گفت: مشارکت در توسعه روستایی و پایداری آن نقش بسزایی دارد ، اگر در کنار هم کار کنیم موفق شده و با رقابت پایان کار خوشایند نخواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رضوی، توسعه را فرآیندی مستمر، برنامه‌محور و مشارکتی قلمداد کرد و گفت: بهبود کمی و کیفی سطح زندگی افراد جامعه مهمترین هدف توسعه است.
به گفته وی، همه طرح‌های توسعه ای کشور باید ابتدا به صورت پایلوت اجرا شود که روستاها به سبب سه ویژگی کوچک بودن، آموزش پذیر بودن و تمایل به رشد، محیط مناسبی برای اجرای پایلوت طرح ها محسوب می شود.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری بیان داشت: افزون بر 50 درصد از پهنه سرزمینی کشور در حوزه روستاها بوده و 21 میلیون و 670 هزار نفر از جمعیت را روستائیان تشکیل می‌دهند.
رضوی همچنین فراموشی سرمایه‌های روستاییان را یکی از آفت‌های توسعه روستایی دانست و افزود: این سرمایه ها که امروز از آنها به عنوان میراث ناملموس یاد می‌شود باید حفظ شود.
وی، صنایع غذایی، پوشاک سنتی و ورزش‌های بومی- محلی را از ظرفیت‌های درآمدزا در استان گلستان دانست و گفت: باید توجه بیشتری به این مقوله شود.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری همچنین از جوانان و مسوولان گلستان خواست که یک نرم افزار کامل گردشگری، صنایع دستی و غذایی تهیه کنند تا هر فردی که وارد این استان می‌شود از طریق آن بتواند اطلاعات لازم را دریافت و به مکانهای مورد نظر خود مراجعه کند.
به گفته وی، برای این کار لازم است که سازمان مردم نهادی که پیشتاز در توسعه روستایی باشد شکل بگیرد.
7333/1648
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: رفع حصر نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت استان گلستان صنایع غذایی گردشگری نرم افزار نهاد ریاست جمهوری رفع حصر نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۵۸۶۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶ روستای دشتستان میزبان جشنواره ملی رضوی + تصویر

اختتامیه ششمین جشنواره ملی روستایی عشایری رضوی در روستای سرکره دشتستان استان بوشهر با میزبانی اهالی شش روستای دشتستان برگزار شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از روستای سرکره دشتستان، آیین اختتامیه ششمین جشنواره ملی روستایی عشایری رضوی شامگاه پنجشنبه در روستای سرکره استان بوشهر برگزار شد و ساکنین 6 روستای دشتستان ضمن پذیرایی از میهمانان، خانه‌هایشان را با تمام تجهیزات در اختیار این شرکت‌کنندگان در این رویداد قرار دادند.

آیین اختتامیه ششمین جشنواره ملی روستایی عشایری رضوی در روستای سرکره استان بوشهر در بخش‌های «چاووشی‌خوانی، منقبت خوانی»، «پرده‌خوانی، نقالی» و «عکس روستایی» در روستای سرکره دشتستان با معرفی برترین‌ها به کار خود پایان داد.

مدیر بیست و یکمین جشنواره بین‌المللی امام رضا علیه‌السلام در آیین اختتامیه این جشنواره با بیان اینکه رویکرد جشنواره فرهنگی هنری رضوی مردمی‌سازی و با مشارکت مردم دانست و اظهار داشت: آشنایی بیشتر جوانان و نوجوانان با فرهنگ رضوی از اهداف مهم برگزاری جشنواره‌های رضوی در روستاها است.

فرهاد قائمیان با قدردانی از مردم روستای سرکره دشتستان در میزبانی از هنرمندان این جشنواره گفت: سیره رضوی در استان بوشهر به ویژه در روستاهای این استان ترویج دارد به‌گونه‌ای که مردم روستای سرکره دشتستان به‌عنوان میزبان جشنواره روستایی و عشایری رضوی از میهمانان در بخش‌های مختلف اسکان، پذیرایی و خدمات‌رسانی استقبال کردند.

وی رشد کمی و کیفی تهیه و تولید آثار در ششمین جشنواره ملی روستایی عشایری رضوی را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: در این جشنواره در سه حوزه «چاووشی‌خوانی، منقبت خوانی»، «پرده‌خوانی، نقالی» و «عکس روستا از استان‌های، خراسان رضوی، اردبیل، مرکزی، لرستان، کرمانشاه، خراسان جنوبی، کهگیلویه و بویراحمد، مازندران، همدان، اصفهان و بوشهر 50 هنرمند با ارائه آثار خود شرکت کردند.

مدیر بیست و یکمین جشنواره بین‌المللی امام رضا (ع) اضافه کرد: 1500 اثر به این جشنواره عرضه شد که در بخش‌های مختلف با رای داوران برترین‌ها انتخاب و تجلیل شدند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر هم با قدردانی از مردم روستای سره دشتستان در میزبانی از برگزاری آیین اختتامیه ششمین جشنواره ملی روستایی عشایری رضوی اضافه کرد: 6 روستای همجوار این روستا پذیرای میهمانان و شرکت‌کنندگان در این جشنواره بودند و با تلاش خود خدمات لازم را ارائه کردند.

عبدالرحیم افروغ با بیان اینکه ولایت‌مدار و عشق به ائمه طهارت علیه‌السلام در مردم استان بوشهر نهادینه است گفت: استان بوشهر توجه ویژه‌ای به فرهنگ و سیره ائمه طهارت علیه‌السلام دارند و خدمات کردن در این مسیر مایه افتخار خود می‌دانند.

وی ادامه داد: این شکوه و عظمت، این تجمع اصحاب حق که با پرچم برافراشته اسلام امروز در مقطع انقلاب اسلامی در سرزمین ایران به اهتزاز درآمده و امروز نشانه‌های آن را در سراسر عالم می‌بینیم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر خاطر نشان ساخت: امروز فرهیختگان دنیا در دانشگاه‌های بزرگ آمریکا و دیگر کشورها، گوشه‌ای و ذره‌ای از تفکر و اندیشه متعالی شما را به رخ تمام بدخواهان اندیشه لیبرالیسم می‌کشند در این زمینه بر خودمان می‌بالیم و افتخار می‌کنیم که اگر وجودمان را بند بند بکنند، هر بند آن فریاد نام علی بن موسی الرضا (ع) خواهد بود.

در این آیین از برترین‌ها در بخش‌های عکاسان آزاد، عکاسان روستایی رضوی، پرده خوانی و نقالی روستایی و عشایری رضوی، مدیحه سرایی و چاووشی خوانی روستایی و عشایری رضوی، پیشکسوت نغمه خوان، مدیحه سرا و چاووشی خوان روستایی و عشایری تجلیل شد.

انتهای پیام/190/

دیگر خبرها

  • جشنواره‌های امام رضا (ع) سبب‌ساز توسعه فرهنگ رضوی است
  • سازمان ملل هزینه بازسازی غزه را حدود ۵۰ میلیارد دلار برآورد کرد
  • ۶ روستای دشتستان میزبان جشنواره ملی رضوی + تصویر
  • جشنواره ملی روستایی ـ عشایری در ۸ روستا برگزار می‌شود
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی دانشگاه‌
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی باشد
  • توسعه زیرساختها و توجه به تکنولوژیهای نوین در آموزش پزشکی
  • فرصت ایران و امارات برای دستیابی به بازارهای شمال و جنوب و رونق ترانزیت 
  • ◄ فرصت ایران و امارات برای دستیابی به بازارهای شمال و جنوب و رونق ترانزیت
  • ارسال ۱۵۰۰ اثر به جشنواره روستایی رضوی