Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجید طهرانیان مدیر کل مدارس و مراکز غیر دولتی درباره روش‌های کمک به جبران کمبود نیروی انسانی در هنرستان‌های کشور با توجه به سه ساله شدن آن اظهار کرد: امسال در کارگروه خرید خدمات آموزشی تعداد نیرو‌ها معادل سال گذشته است، اما با توجه به شرایط هنرستان‌ها امکان دارد فضای جدید برای تامین شرایط آموزشی هنرستان‌ها ایجاد کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در نظر داریم تا طرح خرید صندلی‌های خالی مدارس غیردولتی را به کار بگیریم چرا که برای تامین بستر آموزشی مناسب در مقطع ابتدایی و متوسطه طرح خرید خدمات آموزشی کمک کننده است، اما در هنرستان‌ها علاوه بر مشکل نیروی انسانی با مشکل فضا هم مواجهیم پس ناگزیر هستیم این طرح را برای تامین فضا و نیروی انسانی بهره بگیریم.

رفع نقیصه بی توجهی به صلاحیت حرفه‌ای معلمان تا ۳ سال آینده

طهرانیان بیان کرد: برای توجه به صلاحیت‌های حرفه‌ای معلمان در مدارس غیردولتی، این معلمان تا سه سال آینده باید گواهی صلاحیت‌های حرفه‌ای را کسب کنند و حداقل ۵۶ ساعت دوره آموزشی بدو خدمت را بگذرانند.

وی افزود: موضوع توجه به صلاحیت‌های حرفه‌ای معلمانی یکی از نقیصه‌های کار ماست که در قانون هم به آن اشاره شده است و باید به این امر دست یابیم، بر همین اساس از امسال معلمان آی دی کد برای فعالیت دریافت می‌کنند و بابد در سامانه LTMS وارد شوند.

بکارگیری معلمان غیر هم جنس خلاف قانون است

مدیر کل مدارس و مراکز غیردولتی درباره بهکارگیری معلم غیر همجنس در مدارس تاکید کرد: با توجه به تاکید وزیر آموزش و پرورش هیچ مدرسه‌ای نباید از معلمان غیر هم جنس استفاده کند و این موضوع کاملا خلاف قانون است.

وی ادامه داد: معلمان غیر هم جنس در فرایند گزینش پذیرفته شده نیستند و چنانچه خدایی نکرده مشکلی در مدرسه رخ دهد، قصور متوجه موسس مدرسه خواهد بود و باید پاسخگو باشد.

طهرانیان تصریح کرد: چنانچه در مدرسه‌ای مشکل تامین نیروی انسانی مناسب وجود داشته باشد، باید این موضوع به ادارات آموزش و پرورش ارجاع داده شود و در شورای آموزش و پرورش موضوع آن را بررسی و حل کنند.

مدیر کل مدارس و مراکز غیر دولتی در پاسخ به این سوال که بعضی مدارس فعالیت برخی از معلمان غیر همجنس را برای برند سازی مورد توجه قرار می‌دهند، راه حل چیست؟ گفت: نباید به تعلیم و تربیت با نگاه برند سازی توجه کنیم؛ برخی آقایانی که در مدارس دخترانه تدریس می‌کنند نه تنها صلاحیت اولیه درس دادن را ندارند بلکه بیشتر با هدف تبلیغات، جذب دانش آموز دارند در حالی که باید معلم واقعی سر کلاس‌های درس حاضر باشد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: نیروی انسانی قانون معلم وزیر آموزش و پرورش مدرسه آموزش و پرورش شورای آموزش و پرورش تعلیم و تربیت مدارس دخترانه دانش آموز آموزش و پرورش تبلیغات شورای آموزش و پرورش معلم وزیر آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۶۳۱۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه پرور در مدارس سما ضروری است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدمیرالله حسینی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل در آیین تکریم و معارفه مدیران کل قدیم و جدید اداره امور مدارس سمای واحد بابل اظهار کرد: این مدارس دارای ظرفیت مناسب برای افزایش دانش‌آموزشی بر مبنی سیاست‌های معاونت مهارت و علوم تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی است که با توجه به امکانات موجود و همکاری انجمن اولیا توان افزایش جمعیت دانش‌آموزی را دارد.

وی افزود:‌ با توجه به هوشمندسازی مدارس سما، تجهیزات و امکانات دانشگاه، همدلی و اتحاد و وفاق کارکنان مدارس سما مردم به سما اعتماد کردند، باید به این اعتماد مردم پاسخ مثبت بدهیم و جمعیت دانش‌آموزشی را افزایش دهیم. معلمان و مدیران در تعالی و شکوفایی دانش آموزان نقش بسزایی دارند، نخبه پروری در سما ضروری است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل گفت: در راستای اهداف دانشگاه و گام دوم ملی دانشگاه و سند تحول این واحد دانشگاهی در حوزه مدارس سما و علوم تربیتی طبق سیاست‌های دانشگاه حرکت می‌کند. مدیران و معلمان مدارس سما باید برنامه محور باشند، هم‌اندیشی و همفکری مسئولان مدارس با خانواده‌ها سبب تقویت علمی و آموزشی دانش‌آموزان می‌شود.

حسینی تأکید کرد:‌شهرستان بابل یکی از شهر‌های پرجمعیت استان بوده و دارای ظرفیت دانش‌آموزشی بالای است، مدیران و معلمان با نهادینه کردن دستاورد‌های علمی، فرهنگی و امکانات مدارس سما واحد بابل در جذب حداکثری تلاش مضاعف کنند.

به گزارش آنا، در این مراسم با قدردانی از تلاش بابک حسین زاد و مهدی بیگلری‌‎فیروز به‌عنوان مدیرکل اداره امور مدارس سمای واحد بابل معرفی شد. بیکلری پیش از این رئیس دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل را به عهده داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سند تحول آموزش و پرورش، نیازمند تحول
  • تردد روزانه بیش از ۱۰۰۰۰ نفر از مرز مهران
  • نخبه‌پروری در مدارس سما ضروری است
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه‌پرور در مدارس سما ضروری است
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه پرور در مدارس سما ضروری است
  • واژه ای به نام سمپاد به گوشتان خورده است ..
  • تولید بیماری‌های احتمالی برای نسل آینده؛ حاصل بی‌توجهی به مامایی
  • کیفیت بخشی به مقوله آموزش از اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش
  • برگزاری مصاحبه پذیرفته‌شدگان آزمون صلاحیت حرفه‌ای در ساری
  • سرانه فضای ورزشی مدارس اردبیل ۲.۵ برابر شد