Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-03-29@14:04:42 GMT

تولید نانوجوهرهای رسانا برای بوردهای مدار چاپی

تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۲۶۳۴۳۷

تولید نانوجوهرهای رسانا برای بوردهای مدار چاپی

یک شرکت استرالیایی با همکاری شریک صنعتی خود اقدام به تولید نانوجوهرهای رسانا کرده‌ است. این جوهرها برای تولید بوردهای مدار چاپی و الکترودها مناسب هستند.

به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، آرچر اکسپلوریشن با همکاری دانشگاه آدلاید موفق به ساخت جوهر رسانای مبتنی بر گرافن شده‌ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این گرافن‌ها از گرافیت استخراج شده از معدن کامپونا ساخته شده‌اند. این جوهر می‌تواند برای تولید بوردهای مدار چاپی الکترونیک با استفاده از چاپگر جوهرافشان استفاده شود. نتایج این پروژه می‌تواند در تولید ادوات زیست‌حسگری به‌کار رود.

انتظار می‌رود که جوهرهای گرافنی و ابزار الکترونیک گرافنی بخشی از بازار 2 میلیارد دلاری فناوری‌های جوهر رسانا را تشکیل دهند. این جوهرها می‌توانند در بخش زیست‌حسگرها که بازار 27 میلیارد دلاری دارند، استفاده شوند.

محمود کوثری مدیرعامل شرکت آرچر درباره‌ موفقیت این تحقیقات می‌گوید: این پروژه با همکاری مرکز گرافن دانشگاه آدلاید انجام شده است که در ادامه‌ همکاری‌های موفقیت‌آمیز ما در حوزه‌ مواد پیشرفته بوده‌ است. این همکاری به شرکت آرچر کمک می‌کند تا فرصت‌های تجاری برای تولید مواد گرافنی با ارزش و فناوری‌های مربوط به سلامت انسان را به‌ دست آورد.

در این پروژه از ترکیب دو روش چاپی برای تولید الکترودهای پایه استفاده شده‌ است. شرکت آرچر اعلام کرد که ویژگی‌های الکتروشیمیایی مورد نظر را در الکترودهایی که با این روش ساخته شده، به‌ دست آورده‌ است. آزمون‌های ولتامتری چرخشی روی این محصولات انجام شده‌ است که قابلیت‌های این الکترودهای چاپی را به اثبات می‌رساند. بنابراین، این الکترود واجد شرایط برای به‌ کارگیری در زیست‌حسگرها هستند.

قرار است مراحل ثبت مالکیت فکری این فناوری طی شود تا امتیاز استفاده از آن در اختیار آنها قرار گیرد. پیش‌بینی می‌شود که مواد گرافنی و ادوات مربوط به آن تا سال 2030 بازار 70 میلیارد دلاری داشته باشد.

انتهای پیام/4021

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۶۳۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت همکاری و یکپارچگی پتروشیمی‌ها در اجرای راهبرد «جهش تولید با مشارکت مردم»

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با تأکید بر اینکه برای تحقق هدف‌گذاری جهش تولید در ۱۴۰۳، اولویت فعالیت‌ها و راهبرد صنعت پتروشیمی افزایش ظرفیت‌های تولید است، گفت: در این مسیر تکلیف هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی همکاری و یکپارچگی در اجرای راهبرد «جهش تولید با مشارکت مردم» است.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی صنایع پتروشیمی، مرتضی شاهمیرزایی در نخستین نشست شورای مدیران این شرکت در سال ۱۴۰۳ اظهار کرد: با توجه به تأکید و فرمان مقام معظم رهبری و نیز رئیس‌جمهوری برای هدف‌گذاری جهش تولید در ۱۴۰۳، اولویت فعالیت‌ها و راهبرد صنعت پتروشیمی افزایش ظرفیت‌های تولید است.

وی به مدیریت‌های برنامه‌ریزی و توسعه، سرمایه‌گذاری، طرح‌ها و به‌ویژه مدیریت کنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی مأموریت داد تا برنامه‌های راهبردی خود را برای تحقق شعار سال تبیین، عملیاتی و اجرایی کنند.

معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی با تأکید بر اینکه مدیریت تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی امسال در خط مقدم فعالیت‌های این صنعت است، تصریح کرد: مدیریت طرح‌ها با همکاری شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی باید برای رفع نیازهای طرح‌های پتروشیمی در حوزه تأمین کالاها با استفاده از توان داخلی اهتمام جدی داشته باشند.

شاهمیرزایی، تولید و جهش در صنعت پتروشیمی را امری واجب خواند و تصریح کرد: امسال باید سال بلوغ و متنوع‌سازی سبد تولید محصولات و کاتالیست‌های مورد نیاز صنعت باشد و در این مسیر تکلیف شرکت‌ها و هلدینگ‌های پتروشیمی همکاری و یکپارچگی در اجرای راهبردهای توسعه است.

وی با اشاره به سخنان اخیر رئیس‌جمهوری درباره استفاده از تجارب و دانش نخبگان و خبرگان و متخصصان کشور، افزود: با توجه به تأکید رئیس‌جمهوری برای توسعه دریامحور، باید مدیریت طرح‌ها و مدیریت کنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی هم‌زمان با ایجاد زیرساخت‌های لازم، روند توسعه اسکله‌ها و بنادر صادراتی محصولات پتروشیمی را تسریع کنند.

توجه جدی به بازارسازی و بازاریابی محصولات پتروشیمی

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی اظهار کرد: همکاری موثری با هلدینگ‌های پتروشیمی وجود دارد و شرکت ملی صنایع پتروشیمی به عنوان نماینده حاکمیت در موارد مختلف هم‌گرایی مطلوبی را در صنعت پتروشیمی ایجاد کرده است.

شاهمیرزایی با بیان اینکه باید زمینه حضور فعال سرمایه‌گذاران در صنعت پتروشیمی تسهیل شود، گفت: مدیریت سرمایه‌گذاری شرکت ملی صنایع پتروشیمی باید ضمن بررسی راهکارهای رفع موانع و چالش‌های موجود در مسیر جذب سرمایه‌گذاری در صنعت، بسته‌های کوچک و متنوع سرمایه‌گذاری در این صنعت را برای مشارکت‌های مردمی تعریف کند.

وی افزود: رعایت الگوی مصرف و کاهش مصرف انرژی در صنعت باید مورد توجه شرکت‌های پتروشیمی قرار گیرد و به این منظور مدیریت بهینه‌سازی مصرف انرژی و مدیریت کنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی از همه ظرفیت‌های خود برای تحقق این هدف استفاده کنند.

معاون وزیر نفت ادامه داد: بازارسازی و بازاریابی محصولات پتروشیمی سیاست و راهبرد شرکت ملی صنایع پتروشیمی است و امسال در بخش حاکمیتی باید به بازارسازی و بازاریابی با هدف اعتمادسازی به‌طور جدی توجه شود.

شاهمیرزایی به نقش مهم مدیریت صنایع پایین‌دستی پتروشیمی در تکمیل زنجیره ارزش اشاره کرد و گفت: تکمیل زنجیره ارزش و تولید محصولات نهایی در واحدهای پایین‌دستی سبب ایجاد ارزش افزوده بیشتر و اشتغال‌زایی مطلوبی در کشور می‌شود.

وی ادامه داد: باید به موضوع تأمین خوراک مجتمع‌ها با هدف جهش تولید در صنعت ارزش‌آفرین پتروشیمی توجه ویژه شود و مدیریت‌های شرکت ملی صنایع پتروشیمی اقدام‌های لازم را با استفاده از همه ظرفیت‌های موجود معمول کنند.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی یادآور شد: استفاده از ظرفیت و قدرت رسانه با هدف ارتقای فرهنگ سازمانی از دیگر مواردی است که باید به آن توجه شود و رسانه می‌تواند تلاش‌های کارگزاران و تلاشگران مولد را اطلاع‌رسانی کند.

دیگر خبرها

  • آمریکا نام کارخانه‌های چینی مرتبط با ممنوعیت فناوری‌های جدید تراشه را اعلام می‌کند
  • ضرورت همکاری و یکپارچگی پتروشیمی‌ها در اجرای راهبرد «جهش تولید با مشارکت مردم»
  • ضرورت حمایت از شرکت‌های دانش بنیان استان بوشهر
  • ۴۱ واحد تولیدی و صنعتی سیستان و بلوچستان به مدار تولید بازگشت
  • افزایش صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان به ۱.۵ میلیارد دلار
  • افزایش صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان به یک و نیم میلیارد دلار در سال گذشته
  • صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان به یک و نیم میلیارد دلار افزایش یافت
  • صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان به یک و نیم میلیارد دلار افزیش یافت
  • تقویت تایر کامیون‌ها با فناوری نانو
  • تولید فیبر نیمه‌رسانایی که لباس‌ها را هوشمند می‌کند