Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-03@04:45:08 GMT

رئیس کمپین ترامپ محکوم شد/ترامپ: به من ربطی ندارد

تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۲۶۴۹۰۱

بین الملل > آمریکا - ایسنا نوشت: اعضای هیئت منصفه یک دادگاه در آمریکا پل مانافورت، رئیس سابق کمپین انتخاباتی دونالد ترامپ را در هشت مورد از ۱۸ اتهام عمدتا مالیاتی و بانکی که علیه وی مطرح شده بود، گناهکار اعلام کرد.

دادگاه الکساندریا در ایالت ویرجینیای آمریکا روز سه‌شنبه پل مانافورت، رئیس کارزار انتخاباتی دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا را در هشت اتهام گناهکار شناخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در جریان دادگاه ۱۸ اتهام علیه وی مطرح شد که از این میان مانافورت به ارتکاب هشت مورد مجرم شناخته شد. هشت اتهامی که اعضای هیئت منصفه درباره آن به توافق رسیده‌اند عبارتند از پنج مورد اظهارنامه مالیاتی دروغین، یک مورد پنهان کردن حساب بانکی خارجی و یک فقره اختلاس بانکی.

به این ترتیب ممکن است که او به تحمل ۸۰ سال زندان محکوم شود. با این وجود دادگاه هنوز هیچ حکمی درباره میزان مجازات مانافورت صادر نکرده است. حکم نهایی روز ۲۹ اوت منتشر خواهد شد.

محاکمه مانافورت در پی تحقیقات رابرت مولر، دادستان ویژه رسیدگی به موضوع دخالت روسیه در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا میسر شد.

اعضای هیئت منصفه دادگاه، واقع در الکساندریای ایالت ویرجینیا نتوانستند در مورد ۱۰ اتهام به توافق برسند؛ قاضی روند دادرسی درباره آن ۱۰ اتهام را مختومه اعلام کرد.

دادگاه مانافورت اولین محاکمه علنی‌ است که در پی تحقیقات ویژه درباره تبانی احتمالی روسیه با ستاد تبلیغاتی ترامپ برگزار می‌شود.

مانافورت که مشاور سیاسی بوده و رئیس کمپین انتخاباتی رئیس جمهوری آمریکا را حدود سه ماه هدایت می‌کرد اظهار بی‌گناهی کرده است.

هیچ یک از اتهاماتی که علیه وی در دادگاه مطرح شد به تحقیقات تبانی احتمالی میان کمپین دونالد ترامپ و روسیه ارتباطی ندارد.

دادستان‌ها گفتند که مانافورت برای پنهان کردن ده‌ها میلیون دلار درآمد در ۳۰ حساب بانکی خارجی در سه کشور مختلف تلاش کرده بود.

آنها او را به استفاده از این پول برای تامین یک زندگی مجلل از جمله یک ساعت ۲۱ میلیون دلاری متهم کردند.

به نقل از بی‌بی‌سی، پل مانافورت در کارزارهای انتخاباتی دیگر روسای جمهور آمریکا نیز فعالیت کرده از جمله در کارزار انتخاباتی جرالد فورد در میانه دهه ۷۰ میلادی و رونالد ریگان در سال‌های ۱۹۷۸ تا ۱۹۸۰.

شهرت مانافورت در دنیای سیاست آمریکا به این بود که می‌تواند نمایندگی کسانی را برعهده بگیرد که بدنام هستند و کمتر کسی برایشان ‌لابی‌ می‌کند از جمله برای‌ فردیناند مارکوس رئیس جمهوری سابق فیلیپین فعالیت کرد که به شکنجه آدم‌ربایی و کشتن هزاران نفر از مخالفان خود متهم بود.

مانافورت در ماه مه ۲۰۱۶ ریاست کارزار انتخاباتی دونالد ترامپ را برعهده گرفت. هدف او این بود که از ترامپ چهره‌ای منطقی‌تر ارائه کند. فردی که به جای بداهه‌گویی در گردهمایی‌های انتخاباتی از روی متن‌ سخنرانی می‌کرد. او درعین حال سازماندهی گردهمایی حزب جمهوری‌خواه را برعهده گرفت، مراسمی که در آن نامزدی رسمی ترامپ برای حزب جمهوریخواه اعلام شد.

با این همه مانافورت به سرعت با اتهاماتی دردسرساز روبه‌رو شد. او متهم شد که به ازای مشاوره سیاسی برای رئیس جمهوری وقت اوکراین که از حمایت روسیه نیز برخوردار بوده میلیون‌ها دلار دستمزد گرفته بدون اینکه این مبادلات مالی را طبق مقررات آمریکا علنی کند. پس از حضور او لحن و زبان مانیفست حزب جمهوریخواه در قبال درگیری‌های اوکراین تغییر کرد و بخش‌های ضدروسیه آن حذف شد.

مانافورت در ماه اوت ۲۰۱۶ از کارزار انتخاباتی دونالد ترامپ خارج شد.

این در حالی است که رئیس‌جمهوری آمریکا تصریح کرد، هیچ رابطه‌ای با پرونده رئیس سابق کمپین انتخاباتی‌اش ندارد.

ترامپ بعد از ورودش به ویرجینیا در میان طرفدارانش گفت: این مساله ارتباطی به من ندارد.

وی با اشاره به تحقیقات در مورد ارتباط کمپین انتخاباتی‌اش با روسیه مدعی شد: من هیچ ارتباطی با پرونده روسیه ندارم.

رئیس‌جمهوری آمریکا نسبت به محکومیت مانافورت ابراز تاسف و او را "مردی خوب" توصیف کرد.

به نقل از خبرگزاری فرانسه، ترامپ گفت: من از این تصمیم بسیار ناراحتم و محکومیت او جزئی از کمپین ظالمانه‌ای است که انتخابات ۲۰۱۶ به همراه داشت.

ترامپ در اشاره به کمپین‌های انتخاباتی رونالد ریگان و رابرت جوزف دول، سناتور سابق عضو حزب جمهوریخواه ایالات متحده آمریکا تاکید کرد: مانافورت به نفع مردم بسیاری کار کرد.

5252

کلید واژه‌ها : دونالد ترامپ - ایالات متحده آمریکا - انتخابات ریاست جمهوری امریکا -

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: دونالد ترامپ ایالات متحده آمریکا انتخابات ریاست جمهوری امریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۶۴۹۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعاهای تازه دونالد ترامپ درباره ایران و احتمال جنگ با اسرائیل

ترامپ در پاسخ به سؤال خبرنگار تایم در خصوص وفاداری به تل‌آویو گفت «من خیلی به اسرائیل وفادار بوده‌ام؛ وفادارتر از هر رئیس‌جمهوری. من بیش از هر رئیس‌جمهوری برای اسرائیل کار کرده‌ام».

 

به گزارش فارس، وی در حالی که مدعی شد اگر رئیس‌جمهور آمریکا بود، هرگز جنگ غزه رخ نمی‌داد، ادامه داد که اگر هرگونه درگیری بین جمهوری اسلامی ایران و تل‌آویو رخ دهد، از رژیم صهیونیستی حمایت نظامی خواهد کرد.

ترامپ گفت «من کمک نظامی به اسرائیل را متوقف یا شرطی نخواهم کرد. بله همچنان از اسرائیل حمایت می‌کنم».

رئیس‌جمهور جنجالی پیشین آمریکا ادامه داد «اگر اسرائیل و ایران وارد جنگ شوند، آمریکا از تل‌آویو حمایت نظامی می‌کند. بسیاری بر این باورند که احتمال یک حمله تشریفاتی بین ایران و اسرائیل وجود دارد که اگر اینطور باشد خوب است و چیز بدی نیست. به هرحال پاسخ آری است اگر ایران به اسرائیل حمله کند، ما آن‌جا [در کنار رژیم صهیونیستی]خواهیم بود».

ترامپ همچنین به پاره کردن برجام و در پیش گرفتن فشار حداکثری علیه جمهوری اسلامی اشاره کرد و گفت «نتانیاهو به اوباما التماس کرد که با ایران توافق نکند، اما من به توافق با ایران پایان دادم. هیچ رئیس‌جمهوری آن‌چه را که من انجام دادم برای اسرائیل انجام نداد. من مالکیت اسرائیل بر بلندی‌های جولان را به رسمیت شناختم».

وی با انتقاد از سیاست بایدن در قبال ایران ادامه داد «دولت بایدن اگر باهوش و پرانرژی بود به جای آن‌که به دنبال پیگرد قانونی ترامپ باشد، به دلیل وضعیت بدی که دارند با ایران توافق می‌کردند. آن‌ها باید با ایران توافق می‌کردند».

ترامپ با اشاره به این‌که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به دلیل تحولات غزه محبوبیت ندارد، گفت «من می‌گویم آن‌چه که در هفتم اکتبر رخ داد، هرگز نباید اتفاق می‌افتاد».

وی سپس اقدام تروریستی واشنگتن در ترور سردار حاج قاسم سلیمانی فرمانده پیشین سپاه قدس را به میان کشید و گفت «من تجربه بدی با بی بی بی (نتانیاهو) دارم که به (سردار) سلیمانی مربوط می‌شود، زیرا همانطور که می‌دانید او درست لحظاتی قبل از حمله کنار رفت.. قرار بود مشترک انجام شود و یکدفعه به ما گفته شد که اسرائیل این کار را انجام نمی‌دهد و من در این خصوص خوشحال نبودم و هرگز فراموش نمی‌کنم».

ترامپ با این‌حال مدعی شد که اگر رئیس‌جمهور بود «هرگز جنگ غزه رخ نمی‌داد و حماس هیچ پولی نداشت».

وی سپس از عملکرد رژیم صهیونیستی در جنگ غزه انتقاد کرد و گفت «اسرائیل یک کار خیلی بد کرد و آن در زمینه روابط عمومی است... اسرائیل نباید هرشب تصاویری از ساختمان‌های درحال سقوط در غزه که با حضور افرادی که در آن هستند، بمباران می‌شود، پخش می‌کرد، اما این کار را می‌کنند».

ترامپ با تکرار ادعا‌های پیشین خود گفت «در دوران ریاست‌جمهوری من، تروریسم بسیار اندکی وجود داشت... چهار سال بدون تروریسم داشتم. ایران پولی نداشت که به کسی بدهد! داعش ۱۰۰ درصد از بین رفته بود، اما حالا در حال بازگشت است».

دیگر خبرها

  • رابرت کندی به بایدن: کنار بکش تا ترامپ را شکست بدهم
  • درخواست عجیب نامزد مستقل انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا از جو بایدن
  • اشتباه مهم من در دوره اول این بود: زیادی خوب بودم!- ترامپ 
  • نظرسنجی| پیشتازی اندک بایدن نسبت به ترامپ
  • ترامپ: من تجربه بدی با نتانیاهو دارم
  • ترامپ ۹ هزار دلار جریمه شد
  • شرط ترامپ برای کمک به اوکراین
  • دادگاه نیویورک ترامپ را ۹۰۰۰ دلار جریمه کرد
  • ادعاهای تازه دونالد ترامپ درباره ایران و احتمال جنگ با اسرائیل
  • واکنش ترامپ به اعتراضات حمایتی از فلسطین در آمریکا