Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - هشتاد درصد از مردم مغرب درپي مهاجرت به کشورهاي ديگر خصوصاً کشورهاي اتحاديه اروپا هستند.
«حسين مجدوبي» در گزارشي در روزنامه اينترنتي القدس العربي نوشت: اين آمار وحشتناک است؛ زيرا فکر کردن اين تعداد از مردم به مهاجرت امري غيرعادي است و نشان مي دهد که مشکل، در روابط ملت و دولت است.
اين آمار توسط هيچ يک از مراکز وابسته به دولت مغرب منتشر نشده بلکه توسط مراکز تحقيقاتي آمريکايي خصوصاً «گروه مشاوره اي بوستون»
(BCG)Boston Consulting Group منتشر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


تمايل به مهاجرت به کشورهاي پيشرفته براي برخورداري از زندگي بهتر به يک آرزو در اين برهه تبديل شده است.
مهاجرت يکي از پيامدهاي استعمار به شمار مي آيد به همين دليل مردم کشورهاي خاصي خواهان مهاجرت به کشورهاي استعمارگر هستند به عنوان مثال مغربي ها درپي مهاجرت به فرانسه و پاکستاني ها و هندي ها درپي مهاجرت به بريتانيا هستند.
حدود هشتاد درصد از مردم ديگر کشورهاي عربي نيز خواهان مهاجرت هستند ولي تفاوت مغرب با آنها اين است که مردم کشورهاي ديگر براي فرار از ناآرامي و جنگ و مشکلات اجتماعي درپي مهاجرت هستند ولي مغرب از امنيت برخوردار است پس چرا مغربي ها درپي مهاجرت از کشورشان هستند؟
مغربي ها 3 کشور را به عنوان کشورهاي مقصد براي مهاجرت انتخاب مي کنند:
کانادا ، فرانسه و آلمان.
با توجه به ويژگي هاي مغرب که کشوري کهن و داراي منابعِ طبيعيِ فراتر از حد وسط و موقعيت جغرافيايي استراتژيک است، آمار 80 درصد واقعاً وحشتناک است و اصولاً آمار کساني که خواهان مهاجرت هستند، نبايد از 30 درصد بيشتر باشد.
آمار 80 درصد با ادعاي چند سال پيش دولت مغرب مغايرت دارد زيرا دولت مدعي شده بود که اين کشور وضعيت دموکراسي را بهبود بخشيده و به شکوفايي اقتصادي رسيده است.
مهاجرت مغربي ها
نزديک به يک ميليون مغربي در طول 3 دهه به اسپانيا مهاجرت کردند؛ کشوري که از دهۀ 30 تا دهۀ هفتاد قرن گذشته کارگر به کشورهاي ديگر مي فرستاد ولي پس از سال 1975 با ايجاد تحول در بخش هاي دموکراسي و اقتصادي پذيراي کارگر از کشورهاي ديگر شد.
در 2 دهۀ گذشته و دقيقاً از ابتداي سال 2000 تاکنون، يک و نيم تا دو ميليون مغربي به ده ها کشور خصوصاً کشورهاي اتحاديه اروپا مهاجرت کرده اند.
مهم ترين علل مهاجرت مغربي به کشورهاي ديگر عبارتند از :
الف) نبود سياست «اشتغال آفريني». دولت فرصت هاي شغلي کافي براي جوانان ايجاد نمي کند و تعداد فرصت هاي شغلي که براي سال 2019 درنظر گرفته شده، بسيار اندک است در حالي که مغرب به نيروهاي بيشتري در اکثر بخش ها و زمينه ها نياز دارد.
ب) فروپاشي و نابساماني بخش هاي مهمي همچون آموزش و بهداشت و درمان. دولت به نابساماني بخش آموزش و پرورش اذعان مي کند و بخش بهداشت و درمان نيز وضعيت فجيعي دارد.
ج) تکرار دوران موسوم به «سال هاي گلوله» که منظور از اين اصطلاح محدود کردن آزادي هاي سياسي و اجتماعي است. شايد مهاجرت مردم منطقه «الريف» در شمال مغرب که صحنۀ تظاهرات مردمي است، بهترين نمونه براي تأييد اين مطلب باشد.
د) عدم توسعه. جوانان مغربي به علت توسعه نيافتن مناطق سکونت خود چاره اي به جز مهاجرت در برابر خود نمي بينند.
ه) عدم تصميم واقعي دولت براي تقسيم عادلانۀ ثروت هاي ملي بين مردم و پايان دادن به فساد و چپاول اموال عمومي.139/110
مترجم: منوچهر مهدوي

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۶۶۰۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: آواربرداری از خرابی 10 ساله زمانبر است/ سیاست های اقتصادی دولت ثمر داده/ کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی بود

به گزارش جماران؛ به نقل از ایرنا، رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت با تاکید بر اینکه آواربرداری از یک خرابی ۱۰ ساله زمانبر است، گفت: کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی بود و چند سال متمادی تورم بالای ۴۰ درصد را تجربه کرد، اما با روی کار آمدن دولتِ مردمی تمام این ها ساماندهی شد و نرخ تورم و رشد نقدینگی به شدت کاهش یافت.

«سپهر خلجی» رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت با اشاره به سخن‌پراکنی برخی رسانه‌ها که با بیان عباراتی همچون «دولت کجاست؟» سعی در کمرنگ نشان دادن دستاوردهای دولت سیزدهم دارند، تصریح کرد: آنها که می‌گویند دولت کجاست باید به این اقدامات توجه داشته باشند که تورم کشور در فروردین ماه وارد کانال ۳۰ درصد شد، این در حالی است که در سال گذشته هم شاهد کاهش تورم بودیم، اما کاهش آن به کانال ۳۰ درصد دستاورد بزرگی است که نشان می‌دهد سیاست‌های دولت در حال به بار نشستن است.

آواربرداری از خرابی ۱۰ ساله زمانبر است

وی با تاکید بر اینکه آواربرداری از یک خرابی ۱۰ ساله زمانبر است، تصریح کرد: کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی بود و چند سال متمادی تورم بالای ۴۰ درصد را تجربه کرد، اما با روی کار آمدن دولتِ مردمی تمام این ها ساماندهی شد و نرخ تورم و رشد نقدینگی به شدت کاهش یافت و از بیش از ۴۰ درصد به ۲۴ درصد رسید.

سیاست های اقتصادی دولت ثمر داده است

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت با تاکید بر اینکه نیم نگاهی به این دستاوردها نشان می‌دهد که دولت نقش سیاستگذاری و اجرایی خود را به خوبی انجام داده، بیان کرد: سیاست‌های تبیین شده با همین رویکرد فعلی در حوزه‌های اقتصادی و بین‌المللی و با قوت در حال پیش رفتن است. نمونه آن سفر رئیس جمهور به پاکستان و سریلانکاست که اتفاق بسیار مهمی است پاکستان یکی از همسایگان مهم ما محسوب می شود که پیوندهای فرهنگی بسیار و ناگسستنی با یکدیگر داریم. در پاکستان شاهد استقبال بی نظیر از رئیس‌جمهور بودیم که این نیز پیام مهمی به همگان مخابره کرد.

قادریم در تحولات منطقه‌ای سیاست‌های خود را اجرا و اعمال کنیم

خلجی افزود: پروژه عظیمی که در سریلانکا رقم خورد نیز نشان داد که جمهوری اسلامی این توان را دارد که در حوزه تحولات منطقه‌ای سیاست‌های خود را اجرا و حتی اعمال کند.

اعلام کرد: در طول ۲ تا سه هفته گذشته اقدامات بسیار مهمی در سطح ملی و بین‌المللی انجام دادیم که اینها به اتکا پشتوانه ی مردم بود، شما دیدید که جمهوری اسلامی ایران در مسائل منطقه‌ای‌ با اتکا به ظرفیت مردم و به اعتماد و پشتوانه مردم در مقابل زورگویی و جریان سلطه با اقتدار ایستاد.

وی با تاکید بر اینکه اقدام نیروهای مسلح کشورمان بسیاری از مناسبات و تحلیل‌های مرتبط با موضوعات بین‌المللی را تغییر داد، افزود: تمام دنیا، اعم از دوست و دشمن پیام پاسخ مقتدرانه جمهوری اسلامی ایران را دریافت کردند و این نتیجه یک انسجام و وحدت کلمه است که امروز در ارکان مختلف نظام وجود دارد و به حمدالله دولت نقش مهمی در کمک به همه این مباحث دارد.

خلجی تصریح کرد: در همین ایام که شرایط بین‌المللی دستخوش تغییراتی بود، رئیس جمهور به استان سمنان رفتند؛ این موضوع حاکی از این است که همه چیز در حال تدبیر است و بعد استقبال مردم را می‌بینید و ادامه پیدا کردن سفر ایشان از یک روز به دو روز و ادامه سفر به شهرستان دامغان، یک پیام روشنی برای همه طرف‌ها داشت. در بسیاری از کشورها با اتفاق کمترین مسائل امنیتی سفرها را لغو می‌کنند اما اینجا در اوج اقتدارآفرینی ارکان نظام علیه دشمن، آقای رئیسی به توسعه و پیشرفت استان سمنان و کشور توجه دارند و لذا تمام سفرهای از قبل پیش‌بینی شده مطابق برنامه انجام می‌شود.

مردم پشتوانه نظام هستند

رئیس شورای اطلاع رسانی دولت افزود: درهمین ایامی که جمهوری اسلامی اراده کرد که پاسخ دشمن را قاطع و اثربخش بدهد، بسیاری از مسافرت‌های مسئولان و سران کشورها لغو شد. اینها همه پیام است و نشان می دهد که جمهوری اسلامی مطابق فرمایش حضرت آقا از نظر ساخت درونی نظام و ظرفیت‌های بزرگ و اعتمادی که نظام به پشتوانه مردم دارد کارها در حال جلو رفتن است.

دیگر خبرها

  • حمله مشترک سرایا القدس و کتائب الانصار به اسراییل
  • بیمه و حقوق شوراهای اسلامی ازطرح‌های پیشنهادی به مجلس دوازدهم است
  • مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای کردستان از دستاوردهای دولت سیزدهم است
  • رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: آواربرداری از خرابی 10 ساله زمانبر است/ سیاست های اقتصادی دولت ثمر داده/ کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی بود
  • ببینید | ادعای عجیب معاون رئیسی درباره مهاجرت مردم از ایران
  • فعال مطرح یهودی: ما به یک مهاجرت دسته جمعی از «صهیونیسم» نیاز داریم
  • رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی شده بود
  • واکنش خلجی به کنایه رسانه‌ها با عبارت «دولت کجاست؟»
  • اوقات شرعی شنبه هشتم اردیبهشت ۱۴۰۳ به افق یاسوج
  • تداوم تظاهرات ضدصهیونیستی مغربی‌ها + فیلم