Web Analytics Made Easy - Statcounter

بسياري از تبليغات موسسات كنكور در رسانه ملي، فاقد مجوز وزارت آموزش‌وپرورش است. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، رئیس مركز اطلاع‌رسانی و روابط عمومي  مطرح كرد: بسياري از تبليغات موسسات كنكور در رسانه ملي، فاقد مجوز وزارت آموزش‌وپرورش است.

 مرتضي نظري با اشاره به رواج يك رويه غیراخلاقی در فضاي تبليغات كنكور، اظهار داشت: دانش آموزان عزيز ما در سراسر كشور به‌ویژه در مناطق محروم با تلاش خودشان و زحمات معلمان، كادر مدرسه و خانواده‌ها به موفقیت‌ و رتبه هاي چشمگير تحصيلي به‌ویژه در آزمون ورود به دانشگاه دست پيدا كردند و موفقیت‌های تحسین‌برانگیزی را كسب كردند، اما موسساتي كه نگاه تجاري به آموزش‌وپرورش دارند، موفقیت‌های دانش آموزان را به نام خودشان ثبت و مصادره می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وي افزود: گزارش‌هایی به دست ما رسيده است كه بعضاً اين مؤسسات با شگردهاي مختلف و روش‌های فريبنده حتي به بعضي از خانواده‌ها پيشنهاد پرداخت وجه داشته و دانش آموزان را متقاعد می‌کنند تا موفقيت خودشان كه محصول تلاش صادقانه معلمان شريف كشور، خانواده‌های آنان و كادر مدرسه بوده است را به نام اين مؤسسات ثبت و ضبط كنند و بگويند ما از محصولات، CD ها و کتاب‌های كمك درسي اين مؤسسات استفاده كرديم و توانستیم رتبه‌های تک‌رقمی در كنكور كسب كنيم .

نظري با تاكيد بر پيگيري اين موضوع از طريق مراجع قانوني، تصريح كرد: برخي رسانه‌ها اقدام به انتشار تبليغات و اخبار دروغ و غير واقعي در سطح وسيع می‌کنند كه وزارت آموزش و پرورش اين موارد را به جد پيگيري مي كند.

رئیس مركز اطلاع‌رسانی و روابط عمومي تاكيد كرد: انتظار وزارت آموزش‌وپرورش و همه دلسوزان تعليم و تربیت و كساني كه در فرايند موفق شدن دانش آموزان عزيز سهم دارند، اين است كه تأمل كنند آيا موفقیت‌های دانش آموزان و افتخارآفرینی‌های آنان را بايد يكسره براي مؤسسات كنكور دانست؟

وي همچنين افزود: از صداوسیما درخواست می‌کنیم در انتشار و بازنشر چنين تبليغاتي تأمل بيشتري كند.

نظري با اشاره به نامه اخير وزير آموزش و پروش به علي عسگري، رئیس رسانه ملي تأکید كرد: وزير آموزش‌وپرورش طي نامه اي خواهان توقف پخش و انتشار تبليغات غيرواقعي و نادرست مؤسسات تست وكنكور شده است.

رئیس مركز اطلاع‌رسانی و روابط عمومي با استناد به مصوبه صريح شوراي عالي انقلاب فرهنگي خاطرنشان كرد: تبليغات و پخش هرگونه محتواي تبليغاتي منوط به تائید دستگاه ذی‌ربط است كه در اين زمینه وزارت آموزش‌وپرورش از پیش‌دبستانی تا پايان دوره متوسطه بر تمام محتواهاي آموزشي و تبليغاتي كه قرار است از رسانه ملي پخش و منتشر شود، بايد نظارت داشته باشد.

وي در ادامه گفت: بسياري از تبليغات آموزشي كه شاهد پخش آن در رسانه ملي هستيم، فاقد مجوز وزارت آموزش‌وپرورش است و همان‌طور كه وزارت آموزش و پرورش در سال‌های گذشته هم تقاضاي توقف اين تبليغات را داشته، اميدواريم امسال كه روابط خوبي با رسانه ملي داريم، شاهد همكاري براي ساماندهي و حتی‌الامکان توقف اين تبليغات غیرواقعی باشيم.

گفتني است سيد محمد بطحايي وزير آموزش‌وپرورش طي نامه‌ای به علي عسگري، رئیس سازمان صداوسیما، خواسته تا به‌منظور ساماندهي تبليغات مؤسسات و مراكز آموزشي و پرورشي غيردولتي مطابق ماده 7 مصوبه 483 شوراي عالي انقلاب فرهنگي، ضمن رعايت ضوابط و مقررات، از پخش آگهی‌های مراكز و مؤسسات آموزشي بدون معرفی‌نامه و تأییدیه وزارت آموزش‌وپرورش جدا خودداري گردد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کنکور آموزش و پرورش رسانه ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۶۷۵۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصاویر واقعی است؛ خبری از کپسول آتش نشانی نیست!+ عکس

طی حوادث سال ۹۶ بود که عکسی در رسانه‌های غربی از داخل ایران منتشر شد که به اصطلاح نماد اعتراض دانشجویی شد و بازتاب یافت. 

"یلدا معیری" عکاس این عکس بود که در مصاحبه با نیویورک تایمز به جعلی بودن آن اعتراف کرد و آنرا کارگردانی شده و تزئینی نامید که دود داخل عکس ناشی از کپسول آتش نشانی است.

وی پیشتر برای آب و تاب دادن به ماجرای عکس جعلی‌اش ادعا کرده بود در یک شرایط سخت امنیتی این تصویر را گرفته است!

این مصاحبه یکسال بعد از آنکه رسانه‌های مختلف علیه ایران از آن سواستفاده کردند، انجام شد و وی در همان سال ۹۶ جایزه بهترین تک عکس خبری سال ایران را دریافت کرد!

این عکاس که با سیل انتقادات نسبت به فریب افکارعمومی روبرو شد بعد‌ها وقتی ترامپ از این عکس جعلی برای توییت ضدایرانی استفاده کرد به خاطر اینکه رییس جمهور پیشین آمریکا قوانین سفت و سختی برای تردد ایرانیان در ایالات متحده اجرا کرده که وی نتوانسته خانواده خود را ببیند، انتقاد کرد. با وجود افشای جعلی بودن این عکس، اما سازمان‌های غربی بازهم از این عکاس تجلیل کردند.

البته این تنها عکس جعلی دانشجویی در خصوص حوادث ایران نبود. «احمد باطبی» که در سال ۷۸ عکس وی با پیراهن خونی در رسانه‌های غربی بازتاب یافت و وی ادعا می‌کرد متعلق به همکلاسی‌اش است بعد‌ها معترف شد که وی نه دانشجو بوده و نه این خون، خون انسان است!

او تعریف کرده زمانی که عشق رفتن به آمریکا همه وجودش را لبریز کرده بود، با هماهنگی با عکاس همکار نشریه انگلیسی اکونومیست (که دبیر عکس روزنامه اصلاح‌طلب جامعه هم بود)، در جریان حوادث ۱۸ تیر سال ۷۸، با بالا بردن یک پیراهن ظاهرا خونی، (استفاده از خون مرغ) اسم و رسمی در رسانه‌های غربی برای خود دست و پا کرد.

استفاده از فیک‌نیوز‌های خبری علیه کشورمان و فضاسازی دروغین با اقدامات و طراحی برخی ایرانیانی که به کشور خود پشت کرده‌اند، درحالی است که آمریکا امروز ضمن سرکوب شدید اعتراضات دانشجویان این کشور در دانشگاه کلمبیا و دیگر دانشگاه‌های ایالات متحده آزادی بیان را به شدت نقض کرده است.

«وجد وقفی» خبرنگار شبکه الجزیره در کاخ سفید در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس لینک دسترسی به تصاویر سرکوب دانشجویان دانشگاه اموری را در اینستاگرام منتشر کرد و نوشت: «به گفته این دانشجویان، پلیس ضد شورش آتلانتا با گلوله لاستیکی و گاز اشک‌آور به سمت آنان حمله می‌کند.»

دانشجویانی که نه برای ضربه زدن به نظم عمومی بلکه جهت اعتراض به نسل‌کشی فلسطینیان در غزه اقدام به برپایی تجمع کرده‌اند. تصاویر برخورد با دانشجویان که با خشونت و به طور قهرآمیز صورت می‌گیرد واقعی است و ترس‌ها و روی زمین کشیدن‌ها، تک تیرانداز‌های بالای پشت‌بام، استفاده از گاز اشک آور و ... همه واقعیت دارد و دیگر خبری از کپسول آتش نشانی برای وهم آلود و امنیتی کردن فضای کارگردانی شده نیست!

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • تصاویر واقعی است؛ خبری از کپسول آتش نشانی نیست!+ عکس
  • غول کنکور در دولت سیزدهم جادو شد/ معلم ستون فقرات نظام آموزشی است
  • راهکارهای جذب بازماندگان از تحصیل بررسی شد
  • آئین اختتامیه جشنواره سفیران سلامت با تجلیل از فعالان سلامت
  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • پایان چالش کمبود معلم از مهرماه امسال
  • خودروی یک وزیر اسرائیلی دیگر واژگون شد
  • به هنرستان‌ها توجه ویژه شود
  • همکاری همه جانبه آموزش‌ و پرورش در کنگره شهدای استان تهران
  • برنامه‌های بزرگداشت هفته معلم در شأن این قشر برگزار شود