Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای ملی زعفران با تاکید بر اینکه تا آغاز فصل جدید کشت زغفران کمتر از 45 روز باقی مانده است از انباشت 100 تن زعفران از سال های زراعی گذشته و جاری خبر داد.

اقتصاد آنلاین - سپیده قاسمی؛ علی حسینی در گفت و گو با اقتصاد آنلاین با اعلام این خبر افزود: تقریبا از نیمه مهر ماه در مناطق سردسیر کشت جدید زعفران آغاز می شود در حالی 40 تا 45 تن زعفران از سال زراعی 96-95 و 55 تا 60 تن زعفران از سال زراعی جاری (97-96) در انبارها باقی مانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با توجه به نزدیکی فصل جدید کشت مشتریان خارجی خرید خود را کاهش و در انتظار زعفران تازه هستند.

حسینی با هشدار درباره عرضه زعفران‌های سنواتی و اختلاط آن ها با زعفران‌های تازه ، اظهار کرد: زعفران های سنواتی رنگ دهی و کیفیت خود را از دست می دهد، ضمن اینکه حفظ سلامت زعفران در انبار نیاز به استانداردهای بالایی دارد که کمتر در کشور دیده می‌شود.

وی اضافه کرد: از دیگر مشکلاتی که انباشت زعفران ایجاد کرده است افزایش قاچاق است.

به گفته حسینی؛ دلالانی که به طمع افزایش قیمت در بازار جهانی در پی وعده های تعاونی روستایی اقدام به انبار زعفران کرده اند اکنون با عدم استقبال مشتریان مواجه شده اند و قاچاق را تنها راه خود می‌بینند.

این عضو شورای ملی زعفران مقصد عمده قاچاق زعفران ایران را افغانستان عنوان کرد و گفت: زعفران ایرانی با برند افغان در بازار جهانی عرضه می شود که درست تکرار اتفاق تلخ عرضه زغفران ایران توسط کشور اسپانیا است.

حسینی در پایان میزان خروج رسمی زعفران از کشور به افغانستان را بیش از 3.5 تن و میزان غیر رسمی آن را 3 تا 4 برابر آن دانست.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: قاچاق زعفران ایرانی علی حسینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۶۹۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۴ |برنت ۸۳ دلار و ۸۵ سنت شد

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۱۸ سنت معادل ۰.۲۲ درصد افزایش به ۸۳ دلار و ۸۵ سنت رسید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، قیمت نفت در اولین ساعات تجارت در روز جمعه با توجه به دورنمای ادامه کاهش تولید اوپک پلاس افزایش یافته است. اما بی‌ثباتی اقتصاد آمریکا هر دوی این شاخص‌های نفتی را در آستانه کاهش قیمت هفتگی قرار داده است.

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با 18 سنت معادل 0.22 درصد افزایش به 83 دلار و 85 سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با 27 سنت معادل 0.34 درصد افزایش 79 دلار و 22 سنت معامله می‌شود.

سرمایه‌گذاران نگران ادامه سیاست نرخ بالای بهره هستند که می‌تواند رشد اقتصاد آمریکا را به عنوان بزرگترین مصرف کننده نفت دنیا محدود کند. این در حالیست که جنگ خاورمیانه عرضه جهانی نفت را چندان تحت تاثیر قرار نداده است.

نفت برنت در آستانه 6.3 درصد کاهش قیمت هفتگی قرار دارد و نفت آمریکا هم 5.6 درصد طی یک هفته گذشته کاهش قیمت داشته است. این کاهش قیمت در آستانه اجلاس بعدی ائتلاف اوپک پلاس اتفاق افتاده که از سازمان کشورهای صادر کننده نفت روسیه و متحدانش تشکیل شده است.

طبق گفته برخی منابع، اگر تقاضا برای نفت افزایش پیدا نکند، اوپک پلاس احتمالاً کاهش تولید 2.2 میلیون بشکه‌ای خود را پس از ماه ژوئن هم ادامه خواهد داد. بازار در حال حاضر در حال بررسی اطلاعات اقتصادی آمریکا و نشانه‌هایی از تولید آینده این کشور است.

انتهای پیام/62

دیگر خبرها

  • چطور برای افغان‌ها کار هست، برای ایرانی‌ها کار نیست؟!
  • رونمایی از برند جام جهانی فوتبال ساحلی 2025 سیشل
  • عرضه دو تک نگاری خبرنگار ایرانی از افغانستان در نمایشگاه کتاب
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۴ |برنت ۸۳ دلار و ۸۵ سنت شد
  • اعلام قیمت انواع خودرو / عرضه همچنان ضعیف است
  • عرضه سیب زمینی ایرانشهر به بازار مصرف
  • جییو 07 ؛ یک سدان عالی از جیلی در آستانه ورود به بازار قرار دارد (+تصاویر)
  • رصد و پایش بازار لاستیک خودرو در یاسوج
  • هر راننده معترضی ضد انقلاب و اراذل نیست؛ سوخت راننده افغان بیشتر از ایرانی است!
  • تمدن ایرانی-اسلامی از عرصه جهانی حذف‌شدنی نیست