Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا؛ حوزه نوشت: حجت الاسلام و المسلمین  عبدالله متقی زاده  با بیان این که امروزه رسانه های جمعی تاثیر بسیاری بر سبک زندگی دارند، اظهار داشت: در حال حاضر به عنوان مثال از جمله دلایل کلیدی ساخت انبوه سریال های آمریکایی و غربی ، جهت دهی به سبک زندگی است که در این خصوص نویسندگان و سریال سازان آن ها بسیار حرفه ای و هوشمندانه عمل می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: باید توجه داشته باشیم که سبک زندگی به مباحثی چون بینش، کنش و نگرش انسان ارتباط پیدا می کند به این معنا که وقتی بینش آدمی عوض شد، کنش او نیز طبعاً تغییر می یابد و وقتی کنش عوض شد ، این مساله بر سبک و نوع زندگی فرد ، اثرش را می گذارد ، ضمن آن که شخصیت هر فردی تحت تاثیر رفتار و بینش اوست.

وی همچنین گفت: از همین روست که می بینیم غربی ها و به خصوص آمریکایی ها در فیلم ها و سریال هایشان نخست سراغ تغییر بینش افراد می روند و در این بخش به دنبال ترویج سکولاریسم و اومانیسم و اندیشه های لیبرالیستی هستند.

این محقق و پژوهشگر حوزوی با تاکید بر این که رسانه در تراز نظام اسلامی باید مروج سبک زندگی دینی و ایمانی باشد، ادامه داد: در مقابل این جریان فیلم سازی و سریال سازی که کانون محوری آن در هالیوود و استودیوهایی آمریکایی قرار دارد، ما باید بتوانیم ضمن شناخت اقتضائات مخاطبان جدید و نسل نو، ارزش های دینی و انقلابی را با شکلی جذاب و نوین انتقال دهیم.

وی گفت: بی شک در این خصوص نیازمند خلاقیت و نوآوری در عین تعهد و شناخت صحیح داریم تا در امر برنامه سازی به خصوص برای تلویزیون که مخاطبان میلیونی دارد، موفق باشیم.

عضو هیئت علمی دانشگاه صداوسیما همچنین با بیان این که رسانه در تراز اسلامی باید مروج حقیقت و منتشر کننده فضیلت در جامعه انسانی باشد، افزود: از این منظر، رسانه چنانچه وسیله ای به منظور ترویج باطل و انحرافات و نابودی ارزش های انسانی و فرهنگ بشری باشد، نامطلوب و نامشروع است و حال آن که رسانه مطلوب دینی به خصوص صدا و سیما که به تعبیر امام راحل دانشگاه عمومی ملت ایران است باید بر اساس رهنمودهای قرآن و اهل بیت(ع) حرکت کند.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۷۰۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان تامین اجتماعی به حداقل تعهدات درمانی خود در خصوص بیمه شدگان در شوش و کرخه عمل کند

بیمارستان نظام مافی شوش بعنوان تنها بیمارستان موجود در شوش و کرخه با وجود مشکلات ساختاری و کمبود پزشک و کادر درمان با حداکثر توان و بصورت شبانه روزی در حال ارائه خدمات درمانی به مردم این ۲ شهرستان و بیماران تروما (تصادفی) به جهت قرار گرفتن در مسیر جاده ترانزیتی است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین: در حالی که در بیمارستان های شهرستان های همجوار شوش یکی از دلایل اصلی نارضایتی مردم و مراجعان از برخورد نامناسب و نحوه رسیدگی پرسنل و کادر درمان است اما در بیمارستان نظام مافی ریشه مشکل و منشا نارضایتی ها متفاوت است.

بر اساس پیگیری های صورت گرفته، از ساعات ابتدایی تا پایانی شب ها، تعطیلی مراکز درمانی تامین اجتماعی، مطب ها و درمانگاه های خصوصی در سطح شهر های شوش و کرخه موجب افرایش شدید مراجعان و ازدحام در اورژانس بیمارستان نظام مافی شوش و کُند شدن روند ارائه خدمات شده و عمده گلایه شهروندان از شلوغی بخش اورژانس این بیمارستان در این ساعات است.

در شهرستان شوش به لحاظ وجود چندین شرکت بزرگ صنعتی از دهه های گدشته دارای جمعیت بالای بیمه شدگان تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی است و انتظار بود این سازمان مانند نقاط دیگر دارای یک بیمارستان در شوش و کرخه با توجه به وجود آمار بسیار بالای بیمه شدگان در این شهرستان باشد.

بر پایه این گزارش، ضروری است که در شرایط فعلی سازمان تامین اجتماعی با افزایش ساعات کاری یا شبانه روزی نمودن درمانگاه های شوش و هفت تپه به حداقل تعهدات درمانی خود در خصوص بیمه شدگان در شهرستان های شوش و کرخه عمل کند.

افزایش ساعات کاری درمانگاه های تامین اجتماعی ضمن اینکه باعث کاهش آمار ورودی مراجعان غیر اورژانسی به بیمارستان شوش و افزایش کمیت و کیفیت ارائه خدمات به بیماران اورژانسی شده از سوی دیگر موجب جلوگیری از تردد غیر ضروری شهروندان و طی نمودن مسیر جاده ترانزیتی تا بیمارستان نظام مافی می شود.

ورود جدی فرمانداران شوش و کرخه بعنوان رئیس شورای سلامت و تامین این شهرستان ها جهت افرایش ساعات کاری درمانگاه ها بعنوان‌ یک خواسته حداقلی از سازمان تامین اجتماعی مورد انتطار است.

قطعا با استفاده حداکثری از امکانات درمانگاه های تامین اجتماعی و نیز همراهی مراکز خصوصی در شوش و کرخه در کوتاه مدت باعث کاهش چشمگیر آمار مراجعان غیر اورژانسی به بیمارستان نظام مافی شوش و افزایش رضایت مندی مردم در ارائه خدمات خواهد بود.46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900017

دیگر خبرها

  • آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد
  • خواستگاری مهران مدیری از نعیمه نظام دوست
  • شوراها، از مهمترین مظاهر مردمی سازی حکمرانی در نظام مردم سالاری دینی
  • چرا ‌حساب‌های شهرداری مشهد بسته شد؟
  • طرح سوال از شهردار در دستور کار جلسه علنی روز دوشنبه شورا قرار دارد
  • زندگی سالم و دیندارانه با مشاوره اسلامی
  • شبکه نمایش خانگی مروج چه اندیشه‌ای است؟!
  • واکنش خلجی به کنایه رسانه‌ها با عبارت «دولت کجاست؟»
  • سازمان تامین اجتماعی به حداقل تعهدات درمانی خود در خصوص بیمه شدگان در شوش و کرخه عمل کند
  • پشت پرده مسلمان شدن مورایس سرمربی سپاهان