Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما به نقل از رويترز؛ زیمبابوه اعلام کرد در نظر دارد با توجه به تمدید تحریم های آمریکا علیه این کشور، بهره برداری بیشینه از منابع خود را با سیاست نگاه به شرق دنبال کند.
بر اساس اين گزارش،  اوایل این ماه رئیس جمهور آمریکا قانون اصلاحی بهبود اقتصادی و مردمسالاری زیمبابوه را امضا کرد که براساس آن، تحریم های اعمال شده علیه این کشور آفریقایی ادامه می یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این تحریم ها از سال 2001 شروع شدند که شامل محروم شدن زیمبابوه از دریافت وام های بین المللی، همکاری با شرکت های آمریکایی محروم سرمایه گذاری از دیگر مناطق در این کشور جلوگیری می شود.
زیمبابوه امیدوار بود برگزاری انتخابات معتبر و آشتی جویانه بتواند برگی جدید در روابط با واشنگتن را رقم بزند. رئیس جمهور امرسون منانگاو در آینده نزدیک در حالی دولت را تحویل می گیرد که تحریم های آمریکا همچنان به جای خود باقیست. اصلاحات اقتصادی و آزادی های مردمسالاری که از نوامبر 2017 به اجرا گذاشته شدند حرکتی مثبت به سوی بهبود روابط با واشنگتن بود و این در حالی است که واشنگتن همچنان موضع سختگیرانه خود در قبال این کشور را همچنان نگهداشته است.
پراسپر چیتامبارا (تحلیل گر مسائل اقتصادی) معقتد است پیش از 1979، نام زیمبابوه رودزیا بود و در آن زمان نیز این کشور با تحریم های سازمان ملل روبرو شده بود و برای کاستن از آثار تحریم های سازمان ملل، این کشور تصمیم به برگزیدن راهبرد صنعتی سازی گرفت. بنابراین اگر چه تحریم ها علیه زیمبابوه می تواند برای بخش هایی از دولت چالش آفرین باشد ولی این کشور در عین تحریم نیز می تواند به رونق و آبادانی دست یابد.
وی تصریح کرد زیمبابوه در تلاش است تا سیاست "نگاه به شرق" را به کار گیرد که به معنی همکاری زیمبابوه باکشورهای آسیایی و شرق دور است تا بتواند در برابر تحریم های آمریکا و نهادهای بین المللی مالی دوام بیاورد و این تحریم ها را به شکست بکشاند. در کنار سیاست نگاه به شرق، زیمبابوه می تواند همچنین به اصلاحات ساختاری و کاستن از اندازه دولت برای به کار گرفتن منابع برای رشد زیرساخت ها و دیگر حوزه ها نیز به چشم یک راه حل نگاه کند. چیتامبارا گفت: دولت زیمبابوه همچنین می تواند از مردم این کشور که در سایر نقاط و کشورها به سر می برند استفاده کند. نزدیک یک میلیون زیمبابوه ای در کشورهای دیگر به سر می برند که می تواند برای زیمبابوه فرصت بزرگی باشد.
رشد تجارت در میان کشورهای آفریقایی و ایجاد بازار مشترک نیز از جمله دیگر راه های جای گزین برای زیمبابوه است و این کشور را در مقایسه با هفده سال پیش که برای نخستین بار تحریم های وضع شدند، در موقعیتی بهتر قرار می دهد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: آمريکا زيمبابوه تحريم تمديد سياست شرق وام سرمايه گذاري اقتصادي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۷۳۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش طالبان به تحریم تجاری رژیم صهیونیستی توسط ترکیه

وزیر خارجه حکومت طالبان در دیدار با سفیر ترکیه در کابل از تحریم تجاری رژیم صهیونیستی توسط ترکیه قدردانی کرد.

به گزارش مشرق، «امیرخان متقی» وزیر خارجه حکومت طالبان در دیدار با «جنک اونال» سفیر ترکیه در کابل از موضع این کشور در خصوص تحریم تجاری رژیم صهیونیستی قدردانی کرد.

بر اساس اطلاعیه منتشر شده توسط وزارت خارجه طالبان، دو طرف در این دیدار همچنین در مورد روابط دوجانبه، تحولات مثبت اخیر در افغانستان، سفر هیئت‌های سیاسی و اقتصادی چندین کشور به افغانستان گفتگو کردند.

متقی همچنین در این دیدار بر آغاز تجارت با ترکیه از طریق مسیر لاجورد و افتتاح نمایشگاه‌های مشترک در ترکیه و افغانستان تأکید کرد.

سفیر ترکیه نیز در این دیدار با تأکید بر افزایش تلاش‌های مشترک برای گسترش بیشتر روابط ترکیه و افغانستان گفت در چند روز آینده خطوط هوایی ترکیه پروازهای خود را به کابل از سر می‌گیرند.

«هبت‌الله آخندزاده» رئیس طالبان پیش از این در پیامی گفته بود: «قضیه فلسطین، قضیه تمام امت اسلامی می‌باشد، ما بار دیگر تجاوز و اشغالگری اسرائیل بر غزه را شدیداً محکوم می‌کنیم».

وی تصریح کرده بود: جای تأسف است که مدعیان حقوق بشر جهان، نظاره‌گر ظلم بر فلسطین هستند و تاکنون هیچ جناح بین‌المللی گام عملی در راستای توقف این ظلم‌ها برنداشته و مسئولیت خویش را در قبال این اندوه بزرگ ادا نکرده است.

منبع: تسنیم

دیگر خبرها

  • نخست‌وزیر بلژیک: در حال بررسی اعمال تحریم‌های اقتصادی علیه اسرائیل هستیم
  • واکنش کاخ سفید به «گشتاپو» خواندن دولت بایدن از سوی ترامپ
  • مقامات آمریکا اعتقاد عملی به حقوق بشر ندارند
  • چرا دولتمردان آمریکا از خشونت‌ علیه دانشگاهیان این کشور در برابر دوربین‌ها ابایی ندارند؟
  • واکنش ابراهیم رئیسی به اعتراضات دانشجویی در آمریکا
  • کره شمالی: هیات‌های جدید ناظر بر تحریم‌ها، محکوم به شکست هستند
  • رویکرد ایدئولوژیک دولت رییسی، ریشه ادامه چالش‌های اقتصادی
  • واکنش طالبان به تحریم تجاری رژیم صهیونیستی توسط ترکیه
  • کره شمالی: آمریکا و متحدانش به دنبال اجتناب از چارچوب سازمان ملل هستند
  • تمجید مالی از واکنش مناسب ایران علیه رژیم صهیونیستی