Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد جواد کبریایی مدیر اجرایی ششمین نمایشگاه ایران نوشت افزار ایرانی-  اسلامی در خصوص چرخه تولید نوشت افزار ایرانی - اسلامی گفت: باید در روند تولید نوشت افزار ایرانی تسهیل قوانین صورت گیرد.

وی تصریح کرد: شما اگر به فروشگاه نوشت افزار مراجعه کنید و با فروشنده صحبت کنید متوجه می‌شوید که مصرف کنندگان به دنبال کالا و نوشت افزار خارجی هستند تا ایرانی، فروشنده هم ناچار است کالای خارجی بخرد و این زنجیره تا انتها ادامه پیدا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کبریایی ادامه داد: ابتدا، این ذهنیت در مصرف کننده باید از طریق فرهنگسازی مناسب از بین برود که کالای خارجی مساوی است با کیفیت و کالای بهتر. البته صنعت نوشت افزار ما مسیرهای عجیبی دارد؛ برای مثال تولید کنندگان بسیاری هستند که برای اینکه بیشتر و بهتر بفروشند با اسم و برند خارجی تولید و توزیع می‌کنند.

وی همچنین در مورد موانع تولید کنندگان داخلی عنوان کرد: تولید کنندگان در شرایط فعلی به دور از هرگونه سیاه نمایی در حال جنگیدن هستند؛ برای مثال در حوزه دفتر و لوازم تحریر باید به دنبال مواداولیه باشند، علاوه بر طی کردن روند مالیات و بیمه، باید با معضل پخش در بازار و بنکدار‌ها هماهنگ شوند. همه این‌ها نشان از آن دارد که مشکلات بسیار است و کار به جایی رسیده که حتی برا‌ی پرداخت مالیات، ما تولید کنندگانی داریم که عطای کار را به لقایش بخشیده اند.

این تولید کننده در خصوص راه کار‌های رسیدن به تولید نوشت افزار داخلی به معنی واقعی کلمه اظهار داشت: این یک پروسه بلند مدت است، باید جوان‌ها به این حوزه وارد شوند. دولت باید از تولیدکننده حمایت کند، حمایت تنها وام دادن نیست، باید تسهیل مقررات در روند قوانین نوشت افزار صورت گیرد و در آخر که بسیار هم مهم است باید رسانه‌ها کمک کنند تا نوشت افزار ایرانی اسلامی برای مصرف کنندگان بیشتر آشنا باشد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: ایران صنعت مالیات مشکلات دولت ایران دولت رسانه مالیات مشکلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۷۴۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان

   

به گزارش خبر گزاری صداو سیمای مرکز کرمان، حسین زینلی در جشنواره گیاهان دارویی در جبال بارز جیرفت اظهار کرد: گیاه دارویی به ارزش یک دلار اگر وارد چرخه صنعت و تنوع شود به ۱۰۰ دلار تبدیل می‌شود؛ اگر یک بشکه اسانس به اروپا بفرستیم ۱۲ هزار میلیارد ریال به کشور ارز می‌آوریم.
وی با اشاره به مزیت نسبی کشاورزی در جنوب کرمان گفت: صنعت اسانس گیری و بسته بندی باید در جنوب کرمان و مناطقی از کشور که ظرفیت تولید گیاهان دارویی دارد، شکل گیرد.
زینلی اضافه کرد: تولید محصولاتی همچون گل محمدی، زیره سیاه و آویشن در جنوب کرمان باعث رونق گردشگری هم می‌شود ضمن اینکه وقتی صنعت وارد منطقه‌ای شد کشاورزی قراردادی رونق پیدا می‌کند.
وی با یادآوری اهمیت گیاهان دارویی در رونق حوزه‌های مختلف بیان کرد: کرمان در تولید حنا استان اول کشور است و در خاورمیانه هم حرف اول را می‌زند بنابراین باید تمرکز ویژه داشته باشیم که این محصول را صنعتی (و تجاری سازی) کنیم.
احمد پور رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب استان کرمان گفت:۸۵۰۰ هکتار سطح زیر کشت گیاهان دارویی جنوب کرمان است که ۵۳ هزار تن گیاهان دارویی مثل حنا و گل محمدی در سطح منطقه برداشت می‌شود.
مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب استان کرمان هم گفت:۵۰۰هزار هکتار سطح رویشگاه گیاهان دارویی جنوب استان کرمان است که در قالب طرح بهره برداری ۲۰ فقره طرح در سطحی معادل ۱۲ هزار هکتار برداشت گیاهان دارویی را در سال گذشته با مشارکت مردم و بهره برداران داشتیم.

دیگر خبرها

  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی، بدتر از تحریم خارجی است
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی بدتر از تحریم خارجی است
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی در کشور بدتر از تحریم خارجی است
  • نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان
  • رونق تولید با مالیات بر سوداگری
  • شرکت‌های بزرگ نیاز خود را از داخل استان کرمان تهیه نمی‌کنند
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • خاتمی: دشمن برای کشور مشکل اقتصادی ایجاد کرده است/ دشمن می خواهد حیا و عفت بانوی ایرانی را نابود کند
  • تولیدکنندگان آلومینیوم مواد اولیه را به قیمت دلار ۶۰ هزار و ۵۰۰ تومان خریداری می‌کنند
  • تأثیر توسعه شبکه‌ های حمل و نقل جاده‌ ای بر رونق اقتصادی ایران