Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری تقریب، حجت الاسلام "سید عبدالله نظام" رئیس هیأت علمای سوریه، در گفتگو با خبرنگار تقریب در بیروت، به وحدت آفرین بودن فریضه حج اشاره کرد و گفت: فریضه حج از جهت ظاهر و مضمون، راهی برای وحدت مسلمانان است.
 
وی افزود: از جهت ظاهری، مناسک حج برای همه مسلمانان واحد است و هیچ تفاوتی میان یک مذهب و مذهب دیگر نیست؛ لذا همه مسلمانان شکل برگزاری حج تمتع و حج افراد و قِران را می شناسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
حجت الاسلام نظام در ادامه خاطرنشان کرد: در حج تمتع، ابتدا عمره به جا آورده می شود و سپس حجاج به سمت عرفه رهسپار می شوند و پس از بجا آوردن مناسک منا، برای انجام طواف حج به مکه مکرمه باز می گردند. از این جهت، تفاوتی میان مناسک حج در مذاهب مختلف وجود ندارد.
 
وی درباره مضمون حج نیز اظهار داشت: حاجی از همه امور دنیایی خالی می شود و رو به سوی خداوند عزوجل می کند. لذا همه حجاج یک درخواست و یک دیدگاه در ارتباط با خداوند دارند و آن، طلب رضای خداوند است. این امر نیز راهی برای وحدت مسلمانان است.
 
وی ادامه داد: زمانی که انسان نفس خود را از منافع دنیوی و خودخواهی های خود پاک می کند و مشکلاتی که در چارچوب تعصبات مذهبی وجود دارد را کنار می گذارد، طبیعتاً دلیلی برای او وجود ندارد که با برادر مسلمان خود اختلاف داشته باشد. لذا حج از جهت ظاهر و مضمون، راهی برای وحدت مسلمانان است.
 
این عالم سوری درباره رسالت عید قربان و تغییرات آن در طی سال ها خاطرنشان کرد: شکی نیست که مراسم عید قربان به دلیل تغییرات موجود در میان مسلمانان، دستخوش تغییراتی شده است.
 
وی ادامه داد: در یک مراسم عمومی که تمام مسلمانان سراسر جهان در آن حضور دارند و مناسک آن به شکل صحیح انجام می شود، یک دید کلی از سوی همه افراد به مشکلات همه آنها وجود دارد و در نتیجه حج فرصت مناسبی است برای اینکه مسلمانان به مشکلات یکدیگر بیندیشند و در صدد حل این مشکلات برآیند و همچنین تلاش بیشتری برای مقابله با دشمنان اسلام انجام دهند.
 
حجت الاسلام نظام درباره اقدام عربستان سعودی در خصوص عدم ارائه ویزا به برخی کشورهای اسلامی به دلایل سیاسی نیز تأکید کرد که این اقدامات ظلم و تعدی به دین اسلام و مسلمانان است. زیرا هیچ شخص یا دولتی نه در گذشته، نه حال و نه آینده، حق نداشته و ندارد احدی از مسلمانان را از ادای مناسک دینی و عبادی خود بازدارد.
 
وی در پایان تأکید کرد: محروم کردن مسلمانان از ادای فریضه حج، ظلم به اماکن مقدسه و مسلمانان است و هیچ کس حق ندارد با این روش یا روش های دیگر به این اماکن مقدسه بی احترامی کند.
 
ترجمه: فرشته صدیقی
 
 

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۷۴۵۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار شیخ الازهر و رئیس جمهور بوسنی و تاکید بر اتحاد مسلمانان

شیخ الازهر و رئیس جمهور بوسنی هرزگوین در بیانیه مشترکی تحولات جاری در غزه را لکه ننگی بر پیشانی بشریت دانستند.

به گزارش ایسنا، «احمد الطیب» شیخ الازهر روز دوشنبه میزبان «دنیس بچروویچ» رئیس جمهور بوسنی هرزگوین بود و در این دیدار دو طرف به بررسی مهمترین مسائل و چالش‌های پیش روی جهان اسلام پرداختند.

شیخ الازهر اظهار کرد: این دیدار برای ما بسیار ارزشمند است و تاثیر بسیار ویژه‌ای بر ما دارد چرا که همزمان با کشتار جمعی انجام شد که رژیم صهیونیستی در حق برادران ما در غزه انجام می‌شود و این به عنوان لکه ننگی بر پیشانی بشریت، یادآور جنایت کشتار جمعی است که در حق مسلمانان بوسنیایی در بوسنی هرزگوین انجام شد و به ما مسلمانان یادآور می‌شود که اتحادمان تنها راه بیرون آوردن امت‌مان از این بحران‌ها است.

الطیب در ادامه گفت: مشکل اصلی در تمام اتفاقاتی که برای ما رخ می‌دهد، واکنش ضعیف جهان اسلامی و عربی است و اساس این مشکل ضعف ناشی از تفرقه و پراکندگی است که ملت ما دچار آن است.

رئیس جمهور بوسنی هرزگوین نیز ضمن ابراز خرسندی از حضور خود در الازهر و دیدار با شیخ الطیب، تاکید کرد: آنچه در غزه در حال وقوع است لکه ننگی بر پیشانی بشریت است و این در درجه اول بحرانی اخلاقی است.

او با اشاره به اهمیت بسیار «برادری انسانی که شیخ الطیب و پاپ فرانسیس آن را ایجاد کرده به عنوان مهم‌ترین اصل اخلاقی در عصر کنونی»، گفت: ما باید به این اصول پایبند باشیم و آنها را به ویژه در این شرایط که با بحران‌های انسانی، اقتصادی و اجتماعی در مناطق مختلف جهان روبرو هستیم، به کار گیریم.

رئیس جمهور بوسنی در پایان به صورت رسمی از شیخ الازهر برای سفر به این کشور دعوت کرد و الطیب نیز از این دعوت استقبال و تاکید کرد که در اولین فرصت به بوسنی سفر خواهد کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تعرض تحریک‌آمیز شهرک‌نشینان صهیونیست به مسجدالاقصی+ عکس
  • اولین قبرستان مسلمانان در ایران کجاست؟ + عکس
  • فشار دولت اوکراین به مسلمانان برای سکوت در نسل‌کشی غزه + سند
  • حسن تدبیر دانشجویان عمره‌گزار را در اولویت قرار دهید
  • ضرورت اولویت قرار دادن حسن تدبیر دانشجویان عمره‌گزار
  • سفرنامه| اولین قبرستان مسلمانان در ایران؛ اینجا جسد مردگان پوسیده نمی‌شود؟/ عکس
  • دیدار شیخ الازهر و رئیس جمهور بوسنی و تاکید بر اتحاد مسلمانان
  • وحدت مسلمین از مهمترین رهاوردهای اجتماعی حج است
  • اجرای نمادین مناسک حج تمتع در سیستان و بلوچستان
  • استفاده از نیروهای مردمی فرصتی طلایی/ باید از مسوولان مطالبه کنیم