Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- يک استاد دانشگاه در حوزه گردشگري تاکيد کرد تصميم هاي يکباره و بدون برنامه ريزي، ريسک سرمايه گذاري مالي و تحصيلي در گردشگري را افزايش مي دهد و بايد از آن پرهيز کرد.

«بنفشه فراهاني» امروز در گفت و گو با خبرنگار فرهنگي ايرنا، عنوان کرد: مخاطبان صنعت گردشگري نبايد با تغيير هر روزه قوانين و ساختارها روبرو باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حتي اگر اين تغييرات منطقي باشد، به زمان، مطالعه و زيرساخت نياز دارد که يک شبه اتفاق نمي افتد.
فراهاني که دکتراي مديريت جهانگردي دارد، ادامه داد: گردشگري ما مانند بچه يتيمي است که هر روز کسي او را به فرزندي قبول مي کند و برايش آينده اي را متصور مي شود اما دوره حضانت او بسيار کوتاه است و والد بعدي انديشه اي متفاوت در سر دارد.
«بارها شاهد بوده ايم در دوره اي زيرساخت اندک نرم افزاري و سخت افزاري گردشگري دغدغه مي شود و جمعيتي در اين زمينه سرمايه گذاري مي کنند و در دوره ديگر با رکود گردشگري، مخاطبي براي استفاده از اين زيرساخت ها که هم وقت و هم هزينه گزافي صرف آن شده است، پيدا نمي شود».
عضو هيات علمي موسسه آموزش عالي مازيار اضافه کرد: در حوزه هاي مختلف، مدير مجموعه بايد بيش از هر چيز مديريت بداند تا بتواند مديريت بهينه اي داشته باشد اما آشنايي به حيطه اي که مديريتش را قبول کرده است نيز از اهميت کمي برخوردار نيست؛ اتفاقي که در سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري حداقل در سال هاي اخير کمتر توجهي به آن شده است.
عضو کميته سياستگذاري کنوانسيون راهنمايان تور در سال 2017 گفت: کارنامه مديراني که يکي پس از ديگري در سازمان ميراث فرهنگي شاهدشان بوده ايم شايد نشاندهنده مديريت قابل توجه آنان باشد اما از دانش در زمينه ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري اثري نيست يا اگر هم بوده يک سويه و فقط از يک جنبه بوده است.
به گزارش ايرنا، سي مردادماه رييس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري گفت: پارسال 281 ميليون دلار صنايع دستي از مبادي گمرکي کشور و 250 ميليون دلار نيز به صورت چمداني صادر شد.
«علي اصغر مونسان» افزود: پارسال فروش داخلي محصولات صنايع دستي افزون بر يک هزار و 400 ميليارد تومان بود.
مونسان از 16 درصد رشد فروش صنايع دستي در 2 ماه نخست امسال خبر داد و گفت: امسال هشت هزار و 700 ميليارد تومان منابع تسهيلات ارزان قيمت براي ايجاد 157 هزار شغل در اين بخش تخصيص يافته است.
فراهنگ*3079*1418*1961*
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۷۵۱۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آلاچیق عشایر شاهسون اردبیل قابلیت ثبت جهانی دارد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، حسن محمدی ادیب اظهار کرد: دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون مغان و یازدهمین دوره استانی آن طی ۲ روز گذشته در منطقه جعفرآباد بیله‌سوار مغان با حضور عشایر غیور استان اردبیل، اقوام عشایر استان‌های مختلف و میهمانان خارجی برگزار شد.
وی افزود: آلاچیق عشایر استان اردبیل و مهارت ساخت آن در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده و پیشنهاد ثبت جهانی این نماد عشایر استان را نیز به وزارت میراث فرهنگی ارائه کردیم تا از میراث گرانبهای عشایر استان پاسداری کنیم.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری صنایع دستی اردبیل گفت: لباس سنتی زنان عشایر استان اردبیل با عنوان "تومان کوینک" و مهارت دوخت آن نیز از دیگر آثار مربوط به جامعه عشایری استان است که در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.
محمدی ادیب تصریح کرد: جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون دشت مغان با مشارکت دستگاه‌های اجرایی مرتبط در استان اردبیل به منظور ایجاد شور و نشاط اجتماعی و معرفی ارزش‌های زندگی عشایر برگزار شد.
وی افزود: گردشگری، صنایع دستی عشایر و حمایت از آنها در اولویت برنامه‌های اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل است و در این راستا اقدامات متنوعی انجام شده است.

دیگر خبرها

  • دومین جشنواره غذاهای سنتی (آش نغوزه) در چناران برگزار می‌شود
  • تعداد فروشگاه‌های صنایع‌دستی استان سمنان به ۱۹ باب افزایش یافت
  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری
  • لزوم استفاده از شیوه‌های نوین در جذب گردشگر
  • لزوم ایجاد خانه‌های صنایع‌دستی در فارس
  • سرمایه‌گذاری خارجی در گردشگری در دولت سیزدهم ۱۸ برابر شد
  • ‌کرمان‌ میزبان سومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • ارگ کریم خانی میزبان صنایع دستی وهنر‌های سنتی فارس شد
  • آلاچیق عشایر شاهسون اردبیل قابلیت ثبت جهانی دارد
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری می‌شود