Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک استاد دانشگاه در حوزه گردشگری تاکید کرد تصمیم های یکباره و بدون برنامه ریزی، ریسک سرمایه گذاری مالی و تحصیلی در گردشگری را افزایش می دهد و باید از آن پرهیز کرد.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایرنا، «بنفشه فراهانی» ، عنوان کرد: مخاطبان صنعت گردشگری نباید با تغییر هر روزه قوانین و ساختارها روبرو باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حتی اگر این تغییرات منطقی باشد، به زمان، مطالعه و زیرساخت نیاز دارد که یک شبه اتفاق نمی افتد.

فراهانی که دکترای مدیریت جهانگردی دارد، ادامه داد: گردشگری ما مانند بچه یتیمی است که هر روز کسی او را به فرزندی قبول می کند و برایش آینده ای را متصور می شود اما دوره حضانت او بسیار کوتاه است و والد بعدی اندیشه ای متفاوت در سر دارد.

«بارها شاهد بوده ایم در دوره ای زیرساخت اندک نرم افزاری و سخت افزاری گردشگری دغدغه می شود و جمعیتی در این زمینه سرمایه گذاری می کنند و در دوره دیگر با رکود گردشگری، مخاطبی برای استفاده از این زیرساخت ها که هم وقت و هم هزینه گزافی صرف آن شده است، پیدا نمی شود».

عضو هیات علمی موسسه آموزش عالی مازیار اضافه کرد: در حوزه های مختلف، مدیر مجموعه باید بیش از هر چیز مدیریت بداند تا بتواند مدیریت بهینه ای داشته باشد اما آشنایی به حیطه ای که مدیریتش را قبول کرده است نیز از اهمیت کمی برخوردار نیست؛ اتفاقی که در سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری حداقل در سال های اخیر کمتر توجهی به آن شده است.

عضو کمیته سیاستگذاری کنوانسیون راهنمایان تور در سال 2017 گفت: کارنامه مدیرانی که یکی پس از دیگری در سازمان میراث فرهنگی شاهدشان بوده ایم شاید نشاندهنده مدیریت قابل توجه آنان باشد اما از دانش در زمینه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اثری نیست یا اگر هم بوده یک سویه و فقط از یک جنبه بوده است.

سی مردادماه رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: پارسال 281 میلیون دلار صنایع دستی از مبادی گمرکی کشور و 250 میلیون دلار نیز به صورت چمدانی صادر شد.

«علی اصغر مونسان» افزود: پارسال فروش داخلی محصولات صنایع دستی افزون بر یک هزار و 400 میلیارد تومان بود.

مونسان از 16 درصد رشد فروش صنایع دستی در 2 ماه نخست امسال خبر داد و گفت: امسال هشت هزار و 700 میلیارد تومان منابع تسهیلات ارزان قیمت برای ایجاد 157 هزار شغل در این بخش تخصیص یافته است.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: گردشگری علی اصغر مونسان سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۷۶۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی دو زنجیره ارزش گردشگری خراسان رضوی در نمایشگاه صادراتی تهران

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (اکسپو ۲۰۲۴ تهران)، با معرفی دو زنجیره ارزش گردشگری «اقتصاد زیارت» و «گوهرسنگ‌ها» شرکت کرده است.   مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی گفت: این نمایشگاه با حضور تمامی صنایع کشور از جمله ساختمان، پتروشیمی، داروسازی، کشاورزی، گردشگری و نیز فعالان اقتصادی کشور از ۸ تا ۱۲ اردیبهشت در محل نمایشگاه دائمی تهران در حال برگزاری است.   سید جواد موسوی ادامه داد: این اداره کل در نمایشگاه تهران به معرفی قابلیت‌ها و طرفیت‌های گردشگری و تدوین سند زنجیره ارزش گردشگری و اقتصاد زیارت پرداخته است.   وی تصریح کرد: معرفی زنجیره‌های ارزش بخش‌های مختلف اقتصادی کشور با همت وزارت کشور و در سالن ۴۱ برگزار شده است.   وزیر کشور، استاندار خراسان رضوی و معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از غرفه خراسان رضوی در اکسپو ۲۰۲۴ تهران، بازدید کردند و مدیر کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی در این بازدیدها، ظرفیت‌های زنجیره‌های ارزش گردشگری و گوهر سنگ‌ها را برای بازدیدکنندگان تشریح کرد.

دیگر خبرها

  • معرفی دو زنجیره ارزش گردشگری خراسان رضوی در نمایشگاه صادراتی تهران
  • دومین جشنواره غذاهای سنتی (آش نغوزه) در چناران برگزار می‌شود
  • تعداد فروشگاه‌های صنایع‌دستی استان سمنان به ۱۹ باب افزایش یافت
  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری
  • لزوم استفاده از شیوه‌های نوین در جذب گردشگر
  • لزوم ایجاد خانه‌های صنایع‌دستی در فارس
  • سرمایه‌گذاری خارجی در گردشگری در دولت سیزدهم ۱۸ برابر شد
  • ‌کرمان‌ میزبان سومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • ارگ کریم خانی میزبان صنایع دستی وهنر‌های سنتی فارس شد
  • آلاچیق عشایر شاهسون اردبیل قابلیت ثبت جهانی دارد