Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر حوزه علمیه یزد با اشاره به اینکه ثبت نام ورودی حوزه علمیه یزد نسبت به سایر کشور با افزایش روبه‌رو بود گفت: بیش از ۱۵۰۰ طلبه در مدارس علمیه یزد مشغول به تحصیل می‌شوند. ۰۱ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۷ استانها یزد نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، حجت الاسلام و المسلمین محمد شمس صبح امروز در آئین افتتاحیه سال تحصیلی جدید در استان یزد به تعداد ثبت نام کنندگان ورودی سال تحصیلی جدید حوزه علمیه یزد اشاره کرد و اظهار داشت: امسال 350 نفر برای ورود به حوزه علمیه استان یزد ثبت نام کردند که با توجه به کاهش ثبت نام در سطح کشور، استان یزد بحمدالله شاهد افزایش آمار ثبت نام ورودی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر حوزه علمیه یزد افزود: از 350 نفر ثبت نام ورودی حوزه علمیه یزد 123 نفر پس از گذراندن آزمون ورودی، گزینش، مصاحبه و دوره اختبار و تثبیت و میثاق طلبگی توانستند نمره قبولی را برای تحصیل در حوزه علمیه کسب کنند که با این تعداد امسال شاهد تحصیل 1523 طلبه در سطح استان یزد خواهیم بود.

وی به فعالیت‌های حوزه علمیه در سال گذشته اشاره و اذعان داشت: برگزاری کارگاه آموزش پژوهش محور، تجهیز کتابخانه مدارس علمیه استان، برگزاری سه دوره جشنواره علامه حلی در طول سه سال اخیر در یزد، برگزاری دوره مطالعه کتاب خودآموز ویژه اساتید پژوهش و برگزاری کلاس‌های شیوه نگارش مقاله در مدارس علمیه استان از جمله فعالیت‌های حوزه علمیه استان یزد بود.

شمس با بیان اینکه تشکیل 25 کارگروه در مدارس علمیه استان، برگزاری 7 جلسه توجیهی برای معاونین آموزش مدارس علمیه یزد، برگزاری دوره دانش افزایی مدارس از دیگر فعالیت‌های حوزه علمیه استان یزد در طول سال گذشته بود ادامه داد: برگزاری دوره مکالمه عربی، صدور 1200 اوراق هویت برای طلاب، اعطای تسهیلات وام قرض الحسنه برای 150 طلبه، برگزاری دوره بصیرت افزایی ویژه روحانیون و طلاب، برگزاری مسابقه منشور روحانیت و تجمعات اعتراض آمیز از جمله فعالیت‌های، برگزاری اردوهای راهیان نور، برگزاری دوره مبلغان مدارس، اعزام گروهی مبلغان به تعداد 60 نفر و اعزام مبلغان پاره وقت مدارس به تعداد 40 طلبه از دیگر فعالیت‌های صورت گرفته در حوزه علمیه استان یزد است.

مدیر حوزه علمیه یزد با اشاره به اینکه در استان یزد چهار رشته تخصصی در حال پرورش طلاب است گفت: رشته تخصصی مهدویت، تفسیر، حقوق و قضای اسلامی و امامت چهار رشته تخصصی فعال در حوزه علمیه یزد است.

انتهای پیام/ ت

R41376/P1336/S6,76/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۷۷۱۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترک تحصیل ۱۵ درصد دانش‌آموزان خراسان شمالی در دوره متوسط دوم

ایسنا/خراسان شمالی مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی از ترک تحصیل ۱۵ درصد دانش‌آموزان دوره متوسطه دوم در این استان خبر داد.

اکبری در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: میزان ترک تحصیل دانش‌آموزان در این استان در دوره متوسطه دوم بیشتر از دوره‌های دیگر است. ترک تحصیل در دوره متوسطه اول نیز بیشتر از دوره ابتدایی است. در واقع، در دوره گذر از ششم به هفتم و نهم به دهم ترک تحصیل بیشتر است.

وی ادامه داد: در این استان ۲۴ هزار و ۲۳۴ نفر در مقطع متوسطه دوم مشغول به تحصیلند که ۱۵ درصد آن‌ها ترک تحصیل می‌کنند. همچنین حدود ۴۰۰۰ نفر از دانش‌آموزان دوره متوسطه دوم در این استان ترک تحصیل می‌کنند.

اکبری بیان کرد: ۶۵ درصد افرادی که در این دوره ترک تحصیل می‌کنند دانش‌آموز پسر و ۳۵ درصد دخترند. ازدواج دانش‌آموزان دختر و مشغول به کار شدن دانش‌آموزان پسر از جمله مهم‌ترین دلایل ترک تحصیل دانش‌آموزان در دوره متوسطه دوم است.

۱۱۱۱ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل در خراسان شمالی تعیین تکلیف شدند

عصمت بدخشان، معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش خراسان شمالی نیز در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، بیان کرد: ۱۱۱۱ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل دوره ابتدایی در این استان تعیین تکلیف شدند.

وی اظهار کرد: در سامانه شهید محمودوند ۱۳۱۱ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل در دوره ابتدایی در این استان ابلاغ شد که با پیگیری‌های انجام‌شده ۱۱۱۱ دانش‌آموز تعیین تکلیف شدند و ۲۰۰ دانش‌آموز هنوز باقی مانده‌اند.

بدخشان توضیح داد: از ۱۱۱۱ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل که در سامانه یادشده به این استان ابلاغ شده، ۴۵ دانش‌آموز فوت کرده بودند و ۴۸ دانش‌آموز نیز به خارج از کشور مهاجرت کرده‌اند. دو دانش‌آموز جذب مدارس دینی (حوزه‌های علمیه) شده‌اند و والدین ۸۱ دانش‌آموز نیز اعلام کردند که فرزندان‌شان جثه کوچکی دارند و امسال نیز پیش‌دبستانی را سپری می‌کنند.

به گفته وی، چهار دانش‌آموز به علت اشتغال به کار، ۳۹ دانش‌آموز به علت فقر مالی خانواده، ۳۹ دانش‌آموز به علت ابتلا به بیماری‌های صعب‌العلاج در این استان از تحصیل بازمانده‌اند. ۲۵۰ دانش‌آموز نیز استثنایی بودند، ۲۲ دانش‌آموز بی‌سرپرست و بدسرپرست بودند و ۱۳۲ دانش‌آموز نیز به علت مهاجرت داخلی از تحصیل بازمانده‌اند.

وی تاکید کرد: پوشش تحصیلی دانش‌آموزان خراسان شمالی در دوره ابتدایی در سال گذشته ۹۸.۶۲ درصد بود که از میانگین کشوری بالاتر است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • چرا کمتر شاهد خبرنگاری تحقیقی و پژوهشی هستیم؟
  • تحصیل این عده از دانش‌آموزان در مدارس سمپاد رایگان است
  • هزینه تحصیل رایگان ۴ دهک اول در مدارس سمپاد پرداخت نشده است
  • دوره شیخ صدوق دوره انتقال از عصر حضور ائمه (ع) به دوره غیبت
  • کسی احساس تکلیف کند در برابر مشکلات تسلیم نمی‌شود
  • دوره شیخ صدوق دوره انتقال از عصر حضور ائمه(ع) به دوره غیبت
  • برگزاری یادواره شهدای طلبه و فرهنگی در شهر خرو
  • المپیاد علمی سراسری طلاب حوزه‌های علمیه پاکستان برگزار شد
  • برگزاری دوره آموزشی طرح ملی طوبی در تبریز
  • ترک تحصیل ۱۵ درصد دانش‌آموزان خراسان شمالی در دوره متوسط دوم