Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- دبیر انجمن برنج گفت: امسال از حدود ۶۰۰ هزار هکتار زمین زیرکشت، دو میلیون و ۲۰۰ تن برنج برداشت می‌شود.

جمیل علیزاده شایق در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان اظهار کرد: امسال به دلیل بارندگی مناسب که داشتیم وضعیت تولید برنج در استان‌های شمالی مطلوب است.

دبیر انجمن برنج در پاسخ به این سئوال که چرا علی رغم اعلام ممنوعیت کاشت برنج اما، بازهم شاهد کشت این محصول در استان‌های غیر شمالی بودیم، افزود: به دلیل اینکه نوع بیان این موضوع از سوی وزارت جهادکشاورزی به صورت دستوری بود، جواب نداد، شاید اگر وزارت جهادکشاورزی با شیوه ترویجی اقدام می‌کرد کشاورزان اقدام به کشت نمی‌کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: به دلیل ضعف مدیریت و برنامه‌ریزی توان مهار و استفاده از آب‌های حاصل از بارش باران را نداریم تا در فصول کشت از آن‌ها بهره بگیریم.

علیزاده شایق درباره میزان برداشت برنج کشور در سال جاری، گفت: امسال از حدود ۶۰۰ هزار هکتار زمین زیرکشت، دو میلیون و ۲۰۰ تن برنج برداشت می‌شود.

دبیر انجمن برنج درباره میزان نیاز کشور برای واردات برنج خاطرنشان کرد: حدود ۸۰۰ هزار تن کمبود برنج داریم که با احتساب مقدار موردنیاز برای ذخیره‌سازی، در مجموع نیاز به یک میلیون تن واردات است.

دبیر انجمن برنج در پاسخ به این سئوال که با توجه به کمبود آب آیا کشاورزان مجددا اقدام به کشت دوم برنج می‌کنند یا خیر، گفت: سازمان تحقیقات، موسسه تحقیقات برنج و انجمن برنج کشور هیچکدام کشت دوم برنج را تایید نمی‌کنند اما، با این وجود کشت دوم منتفی نشده است.

وی تاکید کرد: با توجه به مشکل کمبود آب باید کشت دوم متوقف شده و کشت جایگزین برای آن در نظر گرفته شود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: برنج تولید واردات کشت دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۷۸۴۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۶ درصدی تولید برق در فروردین ۱۴۰۳

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت نیرو، اسماعیل نمازی با اشاره به آمادگی نیروگاه‌های کشور برای تأمین برق پیک تابستان امسال، افزود: از این میزان تولید ۶۱ درصد آن مربوط به واحد‌های سیکل ترکیبی است که میزان تولید انرژی آنها با افزایش ۶ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته به حدود ۱۵ میلیون مگاوات ساعت رسیده است.

وی ادامه داد: در دولت سیزدهم با افزوده‌شدن هشت واحد بخار جدید در نیروگاه‌های غرب کارون، عسلویه، فردوسی، خرم‌آباد، سبلان، بعثت پارس جنوبی (دو واحد) و ارومیه شاهد جهش تولید نیروگاه‌های سیکل ترکیبی به‌عنوان واحد‌های تولیدکننده برق دوستدار محیط‌زیست هستیم.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: تبدیل نیروگاه‌های گازی به سیکل ترکیبی از کارآمدترین روش‌های بهبود راندمان نیروگاه‌های حرارتی کشور به شمار می‌آید که نه‌تن‌ها برای صنعت برق، بلکه برای محیط‌زیست و صرفه‌جویی در مصرف سوخت نیز بسیار مؤثر است و در سال‌های آینده شاهد تأثیر گسترده آن خواهیم بود. نمازی گفت: تنها از محل افتتاح این واحد‌های جدید سالانه دو میلیارد مترمکعب در مصرف سوخت صرفه‌جویی خواهد شد.

مدیرکل دفتر فنی تولید شرکت برق حرارتی با اشاره به اینکه در فروردین‌ماه بخش اعظم برق موردنیاز کشور توسط نیروگاه‌های حرارتی تأمین شده است، گفت: میزان تولید برق واحد‌های گازی در این مدت با افزایش ۱۲ درصدی به چهار میلیون مگاوات و سهم تولید واحد‌های بخاری نیز به ۵.۵ میلیون مگاوات ساعت رسیده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دهم خرداد ماه، انتخابات نمایندگان احزاب در کمیسیون ماده ۱۰ برگزار می‌شود
  • ۱۰ درصد از تولیدات گل و گیاه مازندران صادر می‌شود
  • افزایش ۶ درصدی تولید برق در فروردین ۱۴۰۳
  • تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • راهکار توسعه اقتصادی و تقویت منابع ارزی؛ تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • ۱۳ مزرعه غیر فعال تولید مرغ مادر آرین احیا می‌شود
  • صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید
  • تاریخی: مدرسه جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش‌آموزان است
  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور
  • وابستگی به واردات نهاده‌های دامی با جایگزینی علوفه کم آب کاهش می‌یابد